Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
frustrira me kad odigra 1 pol odlično, a onda u 2 pol jedva da uzme šut ili dva
ok, počnu ga bolje čuvati, drugi gledaju malo više sebe, itd, al' brate svi smo očekivali još 3-4 trojke, a on samo jednu ubacio u 2 pol iz dva pokušaja, ako se ne varam
svi smo očekivali da ode 20+, tako da sam malo razočaran zbog toga, al' sretan zbog odlične partije
kao što napisa neko od navijača Netsa, Mirza nije ništa lošiji u odbrani od ostalih, ljudi su iz zgazili u paintu, a i šut ih je išao, nema šta 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Iz tri 
my bad 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ovi Netsi su skupina debila. Kakav crni prsten, mogu ga samo sanjati. Stvarno ovakvi porazi, kada Mirza odigra dobro, počinju iritirati sve nas koji ga pratimo.
Što se tiče clutcha, uvjeren sam da bi Mirza pogodio iz nekoliko situacija kada je mogao dobiti loptu i cjepnuti za pobjedu, no jasno je da će za to teško dobivati priliku jer u ekipi igraju sebične zvijezde ("selfish stars", kako ih zovu u NBA) koje ni pod koju cijenu ne bi dali MT33 posljednji šut.
U narednom periodu očekujem da konačno pređe magičnu cifru od 20 poena i proba zadržati uspješnost šuta. Biće teško, ali ne i neostvarivo. Kad već ne želi trade (jednim dijelom ga i razumijem, želi se pokazati), onda neka mu je sa srećom.
Što se tiče clutcha, uvjeren sam da bi Mirza pogodio iz nekoliko situacija kada je mogao dobiti loptu i cjepnuti za pobjedu, no jasno je da će za to teško dobivati priliku jer u ekipi igraju sebične zvijezde ("selfish stars", kako ih zovu u NBA) koje ni pod koju cijenu ne bi dali MT33 posljednji šut.
U narednom periodu očekujem da konačno pređe magičnu cifru od 20 poena i proba zadržati uspješnost šuta. Biće teško, ali ne i neostvarivo. Kad već ne želi trade (jednim dijelom ga i razumijem, želi se pokazati), onda neka mu je sa srećom.
Sjajno je odigrao u prvom poluvremenu sinoc. U drugom kao i obicno nesto losije, ali zamislite kakva bi to bila ekipa sa ovoliko zvijezda, a da im Mirza bude najbolji strijelac na utakmici. Nece to oni sebi dopustiti. Sut za 3 je ponovo bio dobar i opet iznad 50%. Mirza sebi ovakvim utakmicama kupuje bolji trejd, jer sumnjam da ce ostati ovdje.
Fantasticno prvo poluvrijeme,dok u drugom jedva da je dotakao loptu...ja sam zadovoljan,ali me brine 1 stvar..on ima sjajan sut,ubacuje trice kad hoće..ali eno sinoć su to ljudi skontali,cuvar mu prišao na metar i on nista nije uradio u drugom poluvremenu..
mora počet koristit to što se boje njegove trice,najbolji primjer ie ona asistentcija za livingstona..u sljedećim tekmama će ga mozda odma na početku onako čuvati jer znaju da moze ubacit' i sta će on?
Da me ko ne shvati pogrešno sjajno je on sinoć i predhodnih tekmi igrao..ali me brinu utakmice kojih će sigurno bit gdje ce imat 0/4 na početku,i kidd će ga izvadit jer zna da se samo na sut moze osloniti,a itekako može više od toga i to mora pokazati...
Sto se tice suta za pobjedu Derona..Ljudi sta vam je ? zar stvarno mislite da u nba sada Mirza moze uzeti sut za pobjedu..Makar imao 10/10 to jednostavno uzima najbolji igrac iz ekipe kakav god da je bio do tad.Deron je igracina i sve mu mozes reci al ne da je sebican..U nba se zna kako se radi sut za pobjedu..nema tu pametovanja,akcija,Mirze..daj loptu gazdi i navijaj
mora počet koristit to što se boje njegove trice,najbolji primjer ie ona asistentcija za livingstona..u sljedećim tekmama će ga mozda odma na početku onako čuvati jer znaju da moze ubacit' i sta će on?
Da me ko ne shvati pogrešno sjajno je on sinoć i predhodnih tekmi igrao..ali me brinu utakmice kojih će sigurno bit gdje ce imat 0/4 na početku,i kidd će ga izvadit jer zna da se samo na sut moze osloniti,a itekako može više od toga i to mora pokazati...
Sto se tice suta za pobjedu Derona..Ljudi sta vam je ? zar stvarno mislite da u nba sada Mirza moze uzeti sut za pobjedu..Makar imao 10/10 to jednostavno uzima najbolji igrac iz ekipe kakav god da je bio do tad.Deron je igracina i sve mu mozes reci al ne da je sebican..U nba se zna kako se radi sut za pobjedu..nema tu pametovanja,akcija,Mirze..daj loptu gazdi i navijaj
- sigurnoable
- Kontakt:
Moze li mi neko reci posto nisam gledao utakmicu ali putem ovog videa primjecujem da je unistavao protivnika do trece cetvrtine sta je bilo sa trecom i cetvrtom zasto je stao?
Napokon da Netsi odigraju jednu neizvjesnu utakmicu, to je jedina pozitivna stvar sinoć. Naravno velika šteta je što tu neizvjesnost nisu pretvorili u pobjedu, jer činjenica da su jedni od drugih preuzimali vodstvo čini mi se oko 25 ako ne i više puta, govori koliko su sinoć ove ekipe bile ujednačene. Mirzina jedna solidna rola, s odličnim prvim poluvremenom, međutim i drugim za zaborav. Može se slobodno reći da je u drugom poluvremenu pao fizički, jer je lahko gubio duele u odbrani a ni šut ga nije služio. No kada shvatite da je ovo njegov novi career high i da sve više i više prostora dobija na parketu naravno zahvaljujući povredama drugih, ali i svojim dobrim partijama barem ja imam osjećaj da će Mirza imati jedan trade za koji ćemo svi imati samo riječi hvale. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
ja mislim da je izjednačio career high, a postavio u broju pogođenih trojki na jednom meču :-/
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Tako jeJTS je napisao/la:ja mislim da je izjednačio career high, a postavio u broju pogođenih trojki na jednom meču :-/
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- el-fighter
- Kontakt:
Bilo je prelijepo gledati kako ih Mirza vraca u igru, ali levati ne znaju da pobjede. Lopez nije ni sjena igraca od prosle sezone, ne znam da li zbog povreda koje je imao, ali je definitivno u bulji. Mirza opet dobro iskoristio minute i kupio sebi nove za naredne utakmice. Sada im slijedi tekma sa Indianom gdje ce biti silovanja teskog.
Al vrhunac sinoc na poluvremenu na "Who am I?" ona voditeljica i njena slika kako baca loptu na kos, a komentator govori nesto u fazonu "evo te k'o Teletovic"
Al vrhunac sinoc na poluvremenu na "Who am I?" ona voditeljica i njena slika kako baca loptu na kos, a komentator govori nesto u fazonu "evo te k'o Teletovic"
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- majestic24
- Kontakt:
Budite sretni da je dobio priliku da se dokaze i dokazao se prilicno.
Ali zaboravljate jednu stvar...Mirza zadnje 3 min 4/4 i u produzetcima koliko je igrao ,nije vise imao snage. Svako malo je naslanjao se na ruke i odmarao se. Vidim da mnogi govore "Deron g.ovno sto je trazio da se Mirza zamijeni". Mirza je u napadu prije izlaska iz igre kad je trebao ici u blok on se naslonio objema rukama na koljena i stoji na liniji trice.
Ali zaboravljate jednu stvar...Mirza zadnje 3 min 4/4 i u produzetcima koliko je igrao ,nije vise imao snage. Svako malo je naslanjao se na ruke i odmarao se. Vidim da mnogi govore "Deron g.ovno sto je trazio da se Mirza zamijeni". Mirza je u napadu prije izlaska iz igre kad je trebao ici u blok on se naslonio objema rukama na koljena i stoji na liniji trice.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ko nije primjetio da je on i u drugom poluvremenu izgubio dah a ne u produžetcima po meni je ćorav, jes' da mu nisu dali toliko loptu, al' nije on imao snage da iznese utakmicu do kraja.majestic24 je napisao/la:Budite sretni da je dobio priliku da se dokaze i dokazao se prilicno.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Što se tiče napadačkog arsenala Mirza TRENUTNO ima isljučivo šut za 3 poena, i to koristi odlično.
Ulazak na dvokoraki igra ispod koša nisu mu jača strana.
Ali ZAŠTO ne koristi ove šuteve sa poludistance, prije je to mnogo češće radio? Ima odlične finte, osjećaj za asistenciju i naravno dobar šut i iz reketa.
Ulazak na dvokoraki igra ispod koša nisu mu jača strana.
Ali ZAŠTO ne koristi ove šuteve sa poludistance, prije je to mnogo češće radio? Ima odlične finte, osjećaj za asistenciju i naravno dobar šut i iz reketa.
ovi što misle da će Deron dodati Mirzi šut za pobjedu nemaju pojma o NBA...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Jer ima u ekipi hijerarhija. Mirza je još nov u NBA, nije stekao ime, jednostavno je tako. Gdje će on imati 10 sekundi loptu u svojim rukama kraj Pierce-a, Williams-a, Johnson-a itd.
Upravo radi toga želim da ide iz Nets-a.
Upravo radi toga želim da ide iz Nets-a.
Unofficialpage je napisao/la:'ta ce Mirza, sto je dao 6 trica on sad misli da je neki kosarkas, znam ga kad je air ball za 1.5 metara pravio
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nekad se furo na Vrsajevica pa razbijo semafore po dvoranama sa svojim sutevima 
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
bravo mirza
. bježi iz tog kluba, odi u toronto ili hawkse i budi među 30 strijelaca lige.
Nije potvrđeno nista jos.NBA **** tells me Brook Lopez of the Nets is done for the year. Broken foot. East continues to get worse
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.