Ma samo nek' je jaka liga, pa čak i da igra za prosječan klub u njoj, znamo da igra jake utakmice. Bolje je i to nego da igra za neki od dva-tri jaka kluba u Hrvatskoj ili Srbiji, a bori se protiv polu-amatera na blatnjavim oranicama.totasef1 je napisao/la:Dobro , momak je mlad , niko ne kaze da ce uspjeti napraviti karijeru u Ajaksu mnogo igraca prodje kroz njihovu akademiju a ne dobiju priliku u prvom timu pa onda idu u manje klubove u Holandiji
Al on i da igra u Herenvenu, Heraclesu il Utrechtu opet je bolji nego ovi iz Rijeke i Hajduka
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Zasto savez nista ne radi po pitanju Dine Arslanagica????
Standardan je igrac u lideru belgijskog prvenstva.Vec je sada bolji igrac od Zukanovica,Pandze,Sunjica, koji igraju u prosjecnim belgijskim,poljskim,ukrajinskim klubovima.
ARSLANAGIC MORA BITI PRIORITET SAVEZU,JER VEC SADA MOZE POMOCI PRVOM TIMU U BRAZILU, ako ovako nastavi igrati vrlo blizu ce biti belgijske A reprezentacije,pa ce nam se desiti novi Seferovic.
Za Tankovica ne sumnjam on ce igrati za BiH.
Ovi dolasci igraca pod zastavu BiH, nisu rezultat nekog prevelikog rada u savezu,nego prije svega zelja igraca da igraju za BiH.
Standardan je igrac u lideru belgijskog prvenstva.Vec je sada bolji igrac od Zukanovica,Pandze,Sunjica, koji igraju u prosjecnim belgijskim,poljskim,ukrajinskim klubovima.
ARSLANAGIC MORA BITI PRIORITET SAVEZU,JER VEC SADA MOZE POMOCI PRVOM TIMU U BRAZILU, ako ovako nastavi igrati vrlo blizu ce biti belgijske A reprezentacije,pa ce nam se desiti novi Seferovic.
Za Tankovica ne sumnjam on ce igrati za BiH.
Ovi dolasci igraca pod zastavu BiH, nisu rezultat nekog prevelikog rada u savezu,nego prije svega zelja igraca da igraju za BiH.
Arslanagić i A repka Belgije
odvadi malo
treba završiti s njim, al' on je u svakom slučaju iza Spahe, Solomona i Vranješa, pa čak i Pandže, al' bolji je od Šunjića 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- sanelmasetic
- Kontakt:
Neznam samo sta ste skocili na savez i ljude u njemu zbog ovog ili onog, ocigledno je da ljudi rade svoj pisao, mislim da bi se i potencijalni reprezentativci mogli malo potrudit..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Pljunuti Aguero...
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Dje ce prvotimac sochaux-a parirati prvotimcu hajdukaJTS je napisao/la:rekao je već za Prcića da prati njegove igre i da ako bude standardan u Sochauxu, vjerovatno će ići u Brazilzgembo89 je napisao/la:Sunce ti ljubim gdje je Prcić nigdje se ne spominjea kada je riječ o Sušiću, još nema naše dokumente. Ako ih dobije, realno je očekivati da, kao prvotimac Hajduka, dobije šansu da se pokaže - kaže Pape.realno je ocekivati
Prcicu poziv visi daleko u zraku iako je standardan u ligi petice, a za susica je "realno očekivati da, kao prvotimac Hajduka, dobije šansu da se pokaže"
Haj' dobro
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Prcic u prvih 11 vode 1 0
- Noterdamus
- Kontakt:
Kako A reprezentacija stoji u budućnosti na poziciji gdje igra mali Grahovac iz Borca,imali za njega mjesta u prvom timu za neke naredne cikluse ???
Btw samo mi daje znat ko je lazicu podvaljivao one gnusne izjave fkt ja bi tuzio i portale i novinare za onakve stvari...
Ako se razvije kako treba, itekako ima mjesta. Samo da ode iz ove kukuruz lige i bice nesto od njega..Noterdamus je napisao/la:Kako A reprezentacija stoji u budućnosti na poziciji gdje igra mali Grahovac iz Borca,imali za njega mjesta u prvom timu za neke naredne cikluse ???
Novinari nacional-šovinisti, i to sa obe strane, i srpske i bošnjačke. Momak je već sa 19 god. izabrao repku za koju će nastupati i to treba cijeniti. Momci njegovih godina koji dolaze bi trebali lagano početi graditi dobre karijere, nastupati dobro za mladi tim, i onda za budućnost A-tima ne moramo brinuti.grgr je napisao/la:Btw samo mi daje znat ko je lazicu podvaljivao one gnusne izjave fkt ja bi tuzio i portale i novinare za onakve stvari...
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Sta je to Bosnjacka strana kriva sto su srpski novinari pisali to sto su pisali ?
Mislis, hebes zemlju kojoj je BiH zapadMozambik je napisao/la:Sta je to Bosnjacka strana kriva sto su srpski novinari pisali to sto su pisali ?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Ma taman i da je izabrao Srbiju neka mu je sa srecom , njegov izbor , njegov zivot ali fakat nidje veze oni clanci gdje lika prestavise ko polu maloumnog al hajdSalePD je napisao/la:Novinari nacional-šovinisti, i to sa obe strane, i srpske i bošnjačke. Momak je već sa 19 god. izabrao repku za koju će nastupati i to treba cijeniti. Momci njegovih godina koji dolaze bi trebali lagano početi graditi dobre karijere, nastupati dobro za mladi tim, i onda za budućnost A-tima ne moramo brinuti.grgr je napisao/la:Btw samo mi daje znat ko je lazicu podvaljivao one gnusne izjave fkt ja bi tuzio i portale i novinare za onakve stvari...
Ljudi dragi ja kad god pogledam ovu tursku ligu vidim ovaj Genclerbirligi udjem postave Zec igra al covjek nikad ne daje golove ?
ne igra više mensečini u špicu. Igra na krilu. Ima 3-4 asistencije zato.grgr je napisao/la:Ljudi dragi ja kad god pogledam ovu tursku ligu vidim ovaj Genclerbirligi udjem postave Zec igra al covjek nikad ne daje golove ?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Danas je bio u spciu dali su 3 gola ni asistencije ni gola... EVo vidio sam transfermarkt ima 1 gol i 2 asistencije , preskromno za ofanzivca al igra makar. Doduse nije on nista bog zna u repci pokazo al etVanBasten je napisao/la:ne igra više mensečini u špicu. Igra na krilu. Ima 3-4 asistencije zato.grgr je napisao/la:Ljudi dragi ja kad god pogledam ovu tursku ligu vidim ovaj Genclerbirligi udjem postave Zec igra al covjek nikad ne daje golove ?
Mario vrancic ponovo 90 minuta za paderborn u cvajti
Arslanagic od pocetka u belgijskom derbiju izmedju Standarda i Andrlehta
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, BosnianDragon2024, Chevalier, Cwirek, Edincapitano, HariTz i 36 gostiju.