Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Mislim da je izasao zato sto je igrao neki dan u Cupu, a Negredo je odmarao.
lose izdanje Edina, i to da ga vadi u 55oj sve govori. I svi su krivi sto on ne igra i sto ne pogadja, a on zlato jedno 
totalno nejasan potez, al dobro je i ovo, samo pojačava edinu motiv da napusti klub.
koliko mi je mrzak nasri, mislim da nema sebičnijeg igrača u cityju od njega. (aguera ne računam, povrijeđen je danas)
koliko mi je mrzak nasri, mislim da nema sebičnijeg igrača u cityju od njega. (aguera ne računam, povrijeđen je danas)
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 21 dec 2013, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
Inace, Nasri i Silva odlicno igraju danas , pa su zato i ostali u igri
kakva smijurija od kluba i trenera.
ebo te nije penzioner,,valjda moze povezati 3-4 utakmice zaredom.AzRimiRzA je napisao/la:Mislim da je izasao zato sto je igrao neki dan u Cupu, a Negredo je odmarao.
Jesi ti gledao utakmicu? Navedi mi jedan razlog zbog kojeg bi Negredo ostao u igri, a Edin da ide van?sastrane je napisao/la:lose izdanje Edina, i to da ga vadi u 55oj sve govori. I svi su krivi sto on ne igra i sto ne pogadja, a on zlato jedno
Kako ljudi mogu biti glupi.
Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koje ponizenje. Kako da ima samopouzdanje? Uvijek se kola lome na Dzeki, uvijek on bude kaznjavan. Pa ybte Negredo se nije vidio, Dzeko stvarao sanse malo je nedostajalo da postigne ali gdje ce Dzeko biti bolji od Negreda.
Idemo Fulham!
Idemo Fulham!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Htjeli mi to priznat ili ne , Dzeko nije ni sjena onog igraca od PROSLE godine a kamoli onog igraca iz wolfsburga...
Smecar ga zamjeni..Evo i go su primili da hoce izgubiti sad volio bi neg pare

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
ahahahaha...........

idemo hahahaha veselo

WC autogol Kompanyja
užitak za oči 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Wow autogolcina

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
eto izašao je Džeko da vam ne smeta, nek je majstor Navas ušao
tooooooooooooo
OVO je odgovor ovim nasim OBJEKTIVNIM FORUMASIMA...koji su napadali edina zbog samo 2 losa poluvremena na pocetku sezone i jos nekoliko tekmi kada je ulazio posljednih 15min, a kada je vec bio psihicki sje.an...
valjda vam je sad jasno da frajer vise gotivi negreda i to je to...(negredo koji je imao bar 8 katastrofalnih poluvremena ali je vazda prvi pik i ne moze ispasti iz prvih 11)...
Sta reci?
a to sto je igrao neki dan u kupu nema veze, to je bila vise trening utakmica...normalno je da ces ostaviti u igri napadaca koji je raspolozeniji (osim kod pelea), pogotov sto edinu vise odgovara sistem 4 5 1 nego negredu...a to se pokazalo protiv bayerna, leicestera...
a da ne kazem da je ponizavajuce sto ga je izvadio ovako rano...
valjda vam je sad jasno da frajer vise gotivi negreda i to je to...(negredo koji je imao bar 8 katastrofalnih poluvremena ali je vazda prvi pik i ne moze ispasti iz prvih 11)...
Sta reci?
a to sto je igrao neki dan u kupu nema veze, to je bila vise trening utakmica...normalno je da ces ostaviti u igri napadaca koji je raspolozeniji (osim kod pelea), pogotov sto edinu vise odgovara sistem 4 5 1 nego negredu...a to se pokazalo protiv bayerna, leicestera...
a da ne kazem da je ponizavajuce sto ga je izvadio ovako rano...
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 21 dec 2013, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu da vjerujem da se radujete sto je City primio gol i navijate da izgubi cim je Dzeku izbacio iz igre,koji nije ama bas nista uradio,cak sta vise imao je dobre sanse al je profulao sto bi ekipu Citya moglo kostati boda/ova..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: 231983, 313, Edincapitano, HariTz, newton_heath_lyr, Shategabri i 42 gosta.