Weidenfeller – Großkreutz, Sarr, Sokratis, Durm – Sahin, Kehl – Blaszczykowski, Mkhitaryan, Reus - Lewandowski
Auf der Bank: // On the bench: Langerak, Friedrich, Hofmann, Aubameyang, Kirch, Schieber, Piszczek
Naprijed zuto crni
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Ama jok, uzivam u igri i procvatu nasih MEGA TALENATA. A tek miki, lik prosto razvaljuje, nemogu mu nista... Koje ono bio gece?Prle je napisao/la:Oh shit, sad će Lokos bit ljut jer BVB vodi
Igrač koji je od kluba koji ga je stvorio tražio klauzulu u ugovoru, inače uopće ne bi ni produžio istiLokos19 je napisao/la:Koje ono bio gece?
Nijel valjda?Prle je napisao/la: Sva sreća pa je zadnje kolo polusezone danas, jer ovo više ne liči na ništa. Bit će to velika borba za upast u LP sljedeće sezone.
Ovi samo trebaju igrat presing na našu zadnju liniju i mi ćemo im sve poklonit. Koje sranje ybt
Istina. Najveci shupak i izdajica kojeg je vidio ovaj dunjaluk.Prle je napisao/la:Igrač koji je od kluba koji ga je stvorio tražio klauzulu u ugovoru, inače uopće ne bi ni produžio istiLokos19 je napisao/la:Koje ono bio gece?- seronja
![]()
Zasto ne? kritikovo sam i pomenute, isto tako hvalim i mikija kad odigra dobro. Svakom po zasluzi.Prle je napisao/la: De mi reci kakav je bio Gündogan u prvoj sezoni u Dortmundu ili Barrios kad su ga svi mediji već prozvali WELTNIXTORJÄGER. Ako oni tako spuštaju i omaložavaju naše igrače, ne moraš još i ti
Brat zajebe brata ako mu se ukaze prilika. Zasto radnik ne bi zajebao firmu?Prle je napisao/la:Igrač koji je od kluba koji ga je stvorio tražio klauzulu u ugovoru, inače uopće ne bi ni produžio isti- seronja
![]()
Sine ja sam za tebe dingospoedobvb je napisao/la:Pep !
Vazda si napushen na ovom forumu, de sine dragi smanji mali dozu I dozivljaje!
Malo iskuliraj.
invincible1921 je napisao/la:hahahah e da vam je samo odbrana problem lako bi vam bilo.Smijesna i prenapuhana ekipa pocevsi od levandvosakog pa nadalje ,jedino reusu moram priznat da je igracina iako nije u nekoj formi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.