sagitarius je napisao/la:Pa nije umro jbtdr.van nostrand je napisao/la:Eno tamo na @NBA smo komentarisali![]()
Steta i uzas za Lopeza. Pamtim ga samo po dobru
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
subcoccinela
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Zadnje tri stranice su antologijske. Moram glasati za @Head-a na temi forumaš godine, izuo me iz cipela.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
secer je napisao/la:kako te nije sramota da u toj mjeri podcjenjujes dominatorski klub kakav je arsenalBilall je napisao/la:ma mislim da se takva cuda jednostavno ne desavaju![]()
dovoljno ti je da se osvrnes na njihove titule u zadnjih 10 godina i pogledas vitrinu sa trofejima pa da shvatis da si pogrijesio.
![]()
nudili smo vam opklade u lovu, potpise, avatare, itd.BigBigBang je napisao/la:Najjaci argument kobasicara u rapsravama je taj da niko nece da se opkladi sa njima u ban.
ne preostaje mi nista drugo nego da potegnem najvecu mogucu ponudu...
evo, nudim vam ss.ba. ozbiljno.
ako ja izgubim, nadjem vlasnike portala, ponudim im cifru koju nece moci odbiti, kupim portal i dam ga vama. ti budes admin, grejvis globalni moderator (svakako mu je dupe zinulo na poziciju), a ostali gooneri budu modovi. ali ako izgubite...vjeruj da cu naci nesto. bitno je da ucesnici dostave licne podatke.
Šećo u elementu.
Sa pogresnim forumasima su se Arsenalovi trolleri zakacili .. 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Grohotom se smjemNeutral je napisao/la:secer je napisao/la:kako te nije sramota da u toj mjeri podcjenjujes dominatorski klub kakav je arsenalBilall je napisao/la:ma mislim da se takva cuda jednostavno ne desavaju![]()
dovoljno ti je da se osvrnes na njihove titule u zadnjih 10 godina i pogledas vitrinu sa trofejima pa da shvatis da si pogrijesio.
![]()
nudili smo vam opklade u lovu, potpise, avatare, itd.BigBigBang je napisao/la:Najjaci argument kobasicara u rapsravama je taj da niko nece da se opkladi sa njima u ban.
ne preostaje mi nista drugo nego da potegnem najvecu mogucu ponudu...
evo, nudim vam ss.ba. ozbiljno.
ako ja izgubim, nadjem vlasnike portala, ponudim im cifru koju nece moci odbiti, kupim portal i dam ga vama. ti budes admin, grejvis globalni moderator (svakako mu je dupe zinulo na poziciju), a ostali gooneri budu modovi. ali ako izgubite...vjeruj da cu naci nesto. bitno je da ucesnici dostave licne podatke.
Šećo u elementu.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Veoma rijetko se iznerviram na forumu, ali ovaj gore me je izbacio iz takta. Kao što kažeš, grohotom se smijem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ko me je šećer smiješan taj treba provjerit' luči li mu se hormon insulin
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
CroCop je napisao/la:SB-Fidelis - 5b
ZrinjskiMostar - 4b
zrinja05 - 3b
Android - 2b
Lillard - 1b
Virtu4l je napisao/la:@Crocop, nisu ti ovo izbori za člana predsjedništva.
- Marsal
- Kontakt:
Baš sam upratio tog CroCopa, koji paćenik mati mila, na temi za izbor najboljeg forumaša glasao sve za hrvate (bez ikakve uvrede bilo kome) a za kantu godine sve bodove dao Veležovim navijačima. 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Halal mu 5 bodova koje mi je dao koliko sam ih ismijaoMarsal je napisao/la:Baš sam upratio tog CroCopa, koji paćenik mati mila, na temi za izbor najboljeg forumaša glasao sve za hrvate (bez ikakve uvrede bilo kome) a za kantu godine sve bodove dao Veležovim navijačima.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- Marsal
- Kontakt:
Hahaha a vidio sam, izgubljena ovčica, šta ćeš mu 
što ja ne mogu ovog mostarskog prepucavanja
žene im na obje strane dobre a oni se.ruckaju
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nemaju dvije strane. Mostar je samo jedan.iVar je napisao/la:što ja ne mogu ovog mostarskog prepucavanja![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
boga mi ste podjeljeni dok se mrzite međusobno
a majke mi u iste kafiće izlazite isti zrak dišete al eto nešto ima između vas neka prepreka, a meni sve normala
a majke mi u iste kafiće izlazite isti zrak dišete al eto nešto ima između vas neka prepreka, a meni sve normala
Covjek je slavio kad je vidio da se bira samo pet forumasa,jer vise ne bi mogao naci.Jedino da pravi duple acc.
1946
Glasao sam za one forumase sa tema koje posjecujem, a to su Zrinjski, rep. Hrvatske i ponekad Siroki pa sam za njih glasao, a velezovci su cesti na temi HSKZ i pricaju sr.anja pa su mi po tom zaslutili "kantu". Uostalom to me ne brine nimalo za razliku od tebe koji nemas pravi zivot pa pokusavas bit faca na forumu, tj. ti si pacenikMarsal je napisao/la:Baš sam upratio tog CroCopa, koji paćenik mati mila, na temi za izbor najboljeg forumaša glasao sve za hrvate (bez ikakve uvrede bilo kome) a za kantu godine sve bodove dao Veležovim navijačima.
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Pa dobro,ti nemas ni pravo glasa ovdje i dzaba si se mucioCroCop je napisao/la:Glasao sam za one forumase sa tema koje posjecujem, a to su Zrinjski, rep. Hrvatske i ponekad Siroki pa sam za njih glasao, a velezovci su cesti na temi HSKZ i pricaju sr.anja pa su mi po tom zaslutili "kantu". Uostalom to me ne brine nimalo za razliku od tebe koji nemas pravi zivot pa pokusavas bit faca na forumu, tj. ti si pacenikMarsal je napisao/la:Baš sam upratio tog CroCopa, koji paćenik mati mila, na temi za izbor najboljeg forumaša glasao sve za hrvate (bez ikakve uvrede bilo kome) a za kantu godine sve bodove dao Veležovim navijačima.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Marsal
- Kontakt:
Radije ću ne imati socijalni život nego imati tako ograničene poglede na život i uskogrudno razmišljanje kao ti. 
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Pa yebote kako se prepucaje na temi Zelje i Sarajeva po tebi bi se u glavnom gradu svake 2 minute trebao pokazivat pasosiVar je napisao/la:boga mi ste podjeljeni dok se mrzite međusobno![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Podsjeti me ono kome si ti dao glasove za kantu i forumasa godine?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Halal mu 5 bodova koje mi je dao koliko sam ih ismijaoMarsal je napisao/la:Baš sam upratio tog CroCopa, koji paćenik mati mila, na temi za izbor najboljeg forumaša glasao sve za hrvate (bez ikakve uvrede bilo kome) a za kantu godine sve bodove dao Veležovim navijačima.![]()
![]()
ali vidi u brnje iz mladezi avatara
![]()
![]()
RIP CITY!