Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Believe je napisao/la:HAJDE FEYENOORDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ma prijatelju,ja igrao Vitesse kp2,u zadnjem trenutku stavi kp2,prvo bio stavio 2...srećabevanda4 je napisao/la:što mi sinoć onaj gubavac učini...
![]()
a vidim da spominjete vitesse pa moram s vama podijelit jedan od boljih tiketa koje sam složio u zadnje vrijeme:
Kad se sljedeći put odlučim za double, mislim da će nizozemci biti u prvom planu!
moze ne boj se, evo ja sam sada odigrao live 2 (u 70') pa barem mozes biti siguran da nece izgubitiEvolution87 je napisao/la:moze li ovaj sporting meda?
ponistise im maloprije gol, fol faul biobubreg je napisao/la:moze ne boj se, evo ja sam sada odigrao live 2 (u 70') pa barem mozes biti siguran da nece izgubitiEvolution87 je napisao/la:moze li ovaj sporting meda?
ispravit će šta se sekirašDrinaJedina je napisao/la:Hoće mi neko reći koliko je igrala Budućnost protiv Mega V. ?
Koga yebe ovaj Premier - pocrvenio mi par a na rezultatima piše 83-76 za BUDUĆNOST !
edit: I kod njih na teletextu piše 83-76 ?! Šta je ovo ?!![]()
83-76 http://online.abaliga.com/aba/live.php?id=bud_meg" onclick="window.open(this.href);return false;DrinaJedina je napisao/la:Hoće mi neko reći koliko je igrala Budućnost protiv Mega V. ?
edit: I kod njih na teletextu piše 83-76 ?! Šta je ovo ?!![]()
Ne sikiram se lafe al' su me syebali totalno kad sam vidio "zacrveni" se i par i tiketzgmiky je napisao/la:
ispravit će šta se sekiraš
i kod nas u Hrv se to dešava ne znam koja im je to fora i do čega je ali uvijek isprave pa nema problemaDrinaJedina je napisao/la:Ne sikiram se lafe al' su me syebali totalno kad sam vidio "zacrveni" se i par i tiketzgmiky je napisao/la:
ispravit će šta se sekiraš![]()
Odma' sam ja reagovao i poslao im mail. Valjda dok sam pisao mail oni su to prepravili !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.