pokušao sam biti sarkastičan ali mi očigledno nije uspijelo
2. Bundesliga - Cvajta
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Re: 2. Bundesliga - Cvajta
@sonik
... Poštujem ja Fortunu ...
Agieren statt reagieren
nediraj mu Fortunu i Esprit Arenu 
-
Pale_Companion
- Kontakt:
samo_lijevo je napisao/la:
I na kraju igrac Furtha priznao sudiji da je gol postigao rukom.Prvo je sudija priznao gol,ali igrac Furtha je prisao sudiji i rekao da je gol postigao rukom.
[youtube][/youtube]
Agieren statt reagieren
Respekt kralju!
Kakve je samo oscilacije u igri imala Fortuna, nevjerovatno. Imaju ekipu koja je sigurno među tri najbolje u drugoj Bundesligi ali opet se rezultatski pate. Moraće mnogo toga popraviti u svojoj igri da bi završili makar na tom trećem mjestu koji vodi u dodatne utakmice.
Koln je loše krenuo u sezonu ali vremenom su došli na svoje i mislim da su uz Furth i Kaiserslautern favoriti za Bundesligu.
Ima tu još dobrih ekipa ali stanje na tabeli se može brzlo promijeniti recimo za pet pobjeda u nizu (tri domaće utakmice i dva gostovanja), tako da je sve otvoreno.
Dresden se izvukao nakon očajnog starta, a pomalo sam razočaran sa igrama Bochuma i Paderborna.
Koln je loše krenuo u sezonu ali vremenom su došli na svoje i mislim da su uz Furth i Kaiserslautern favoriti za Bundesligu.
Ima tu još dobrih ekipa ali stanje na tabeli se može brzlo promijeniti recimo za pet pobjeda u nizu (tri domaće utakmice i dva gostovanja), tako da je sve otvoreno.
Dresden se izvukao nakon očajnog starta, a pomalo sam razočaran sa igrama Bochuma i Paderborna.
Evo i ovdje da se javim, cisto da vas sve pozdravim i da kazem da cemo se druziti.Mislim da Kelnu nije mjesto gdje je sada, ali eto ga iskreno nenadano izdvojili smo se na vrhu nista previse al prednost je prednost kakva god bila.Nadam se da ce ovako zavrsiti do kraja FC prvi, pa iza bi iskreno volio FCK i ne znam mozda Karlsruhe
- samo_lijevo
- Kontakt:
auuu bice okrsaja izmedju tebe i paleta.coloniac je napisao/la:Evo i ovdje da se javim, cisto da vas sve pozdravim i da kazem da cemo se druziti.Mislim da Kelnu nije mjesto gdje je sada, ali eto ga iskreno nenadano izdvojili smo se na vrhu nista previse al prednost je prednost kakva god bila.Nadam se da ce ovako zavrsiti do kraja FC prvi, pa iza bi iskreno volio FCK i ne znam mozda Karlsruhe
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
dusseldorf
- Kontakt:
Sutra idem na ovaj nrw derby.citav grad je izljepljen plakatima:fussball kampf
-
dusseldorf
- Kontakt:
Ima li ko objasnjenje za cotbus.fakat jos vjerujem da se mogu izvuci mada su duboko zaglibili.stiperman i sanogo su pakleni igraci ali neide nesto.bolji su garant od ahlena, armenije ali tabela pokazuje suprotno
- samo_lijevo
- Kontakt:
peta liga,amin.dusseldorf je napisao/la:Ima li ko objasnjenje za cotbus.fakat jos vjerujem da se mogu izvuci mada su duboko zaglibili.stiperman i sanogo su pakleni igraci ali neide nesto.bolji su garant od ahlena, armenije ali tabela pokazuje suprotno
-
dusseldorf
- Kontakt:
Jedino ako imas nesto licno.ovako su mi drazi od frankfurta, aue, ahlena pa i sandha...armenija je meni licno najmrza od doba ervina skele i fatmira vate a i bilefeld kao grad mi je fujsamo_lijevo je napisao/la:peta liga,amin.dusseldorf je napisao/la:Ima li ko objasnjenje za cotbus.fakat jos vjerujem da se mogu izvuci mada su duboko zaglibili.stiperman i sanogo su pakleni igraci ali neide nesto.bolji su garant od ahlena, armenije ali tabela pokazuje suprotno
- samo_lijevo
- Kontakt:
zbog ovoga.dusseldorf je napisao/la:Jedino ako imas nesto licno.ovako su mi drazi od frankfurta, aue, ahlena pa i sandha...armenija je meni licno najmrza od doba ervina skele i fatmira vate a i bilefeld kao grad mi je fujsamo_lijevo je napisao/la:peta liga,amin.dusseldorf je napisao/la:Ima li ko objasnjenje za cotbus.fakat jos vjerujem da se mogu izvuci mada su duboko zaglibili.stiperman i sanogo su pakleni igraci ali neide nesto.bolji su garant od ahlena, armenije ali tabela pokazuje suprotno
Joj Fatmir Vata koji je to cirkusant bio.
Recimo meni mrzih od Union Berlina tesko da ima,izuzev Bayerna,oni nisu u ovoj konkurenciji.
-
dusseldorf
- Kontakt:
Onda bi trebao lazio, ajax i milion drugih mrziti.**** to.gdje ove nabrojane necu mrziti .kvare prosjek gledanosti.cuj 3087 gledalaca, cccc.nije daleko ni ingolstad ali njih gotivim sto vozim audi
...berlin mi je gotiva i kao grad i kao ljudi a union tu i tamo...nemoj na fatmira ba.ljudina je to 
Evo procitao sam, pofatao sam par stranica nazadsamo_lijevo je napisao/la:auuu bice okrsaja izmedju tebe i paleta.coloniac je napisao/la:Evo i ovdje da se javim, cisto da vas sve pozdravim i da kazem da cemo se druziti.Mislim da Kelnu nije mjesto gdje je sada, ali eto ga iskreno nenadano izdvojili smo se na vrhu nista previse al prednost je prednost kakva god bila.Nadam se da ce ovako zavrsiti do kraja FC prvi, pa iza bi iskreno volio FCK i ne znam mozda Karlsruhe
Meni licno najvise "smetaju" klubovi tipa sandhausen, aalen pa recimo i ingolstadt...rado bi tu volio vidjeti rw essen ili duisburg, rostock npr..
Otkad imam majicu Koln-a koju nisam nikad obukao. Bio sam u tom gradu, prelijep je, navijači euforični, šteta pa tako veliki grad ima svog predstavnika tek u drugoj ligi. Sjećam se stariji, ljepših vremena sa Polster-om u napadu.
Ako ti nije frka de je postavi ovdje da vidim , pa da se dogovorimoNeutral je napisao/la:Otkad imam majicu Koln-a koju nisam nikad obukao. Bio sam u tom gradu, prelijep je, navijači euforični, šteta pa tako veliki grad ima svog predstavnika tek u drugoj ligi. Sjećam se stariji, ljepših vremena sa Polster-om u napadu.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Kasni mec u Dusseldorf.
Vidi ovog eurosport prenose ski skokove.
Vidi ovog eurosport prenose ski skokove.
Evo pogledajte sada utakmicu Düsseldorf-Köln:
http://www.drakulastream.eu/static/popu ... 49310.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I usporedite s onim GOVWNARIMA iz 1/8finala Kupa Wolfsburg-Ingolstadt!
Btw.
Zuschauer:
52500 (ausverkauft)
TO JE TO!
http://www.drakulastream.eu/static/popu ... 49310.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I usporedite s onim GOVWNARIMA iz 1/8finala Kupa Wolfsburg-Ingolstadt!
Btw.
Zuschauer:
52500 (ausverkauft)
TO JE TO!
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
- samo_lijevo
- Kontakt:
0:1 Ujah 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.