Ma jašta je,brate.reeds je napisao/la:Milwaukee-Philadelphia under 201.5 koliko izgledno po vama? jeli vrijeme da Phila ide ispod
Od zadnjih 8 mečeva u Milvokiju između ove dvije ekipe,7 je išlo ispod.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma jašta je,brate.reeds je napisao/la:Milwaukee-Philadelphia under 201.5 koliko izgledno po vama? jeli vrijeme da Phila ide ispod
ne znam koliko je kod tebe, u mene 18,5 ali mislim da ce tesko faliti, razmisljam jos.Head je napisao/la:Izmedju ostalog tu je jos hendikep na Cliperse,over Ibaka,Westbrook over,Bledsoe over.
Noterdamus je napisao/la:Chikago H1 2,5
Utah H2 4,5
La Clippers H1 8,5
Los Angeles 1 (hokej)
Nashville 0-4 (hokej)
San Jose 4-6 (hokej)
Philadelphia H2 1,5
Bolje ti je uplati po 2KM na dublove vec tako sve na jedan... Vjeruj prije ces dobitiBilly je napisao/la:Da li igrati ovaj!?
Ima li nagaznih
Hvaladr.van nostrand je napisao/la:Bolje ti je uplati po 2KM na dublove vec tako sve na jedan... Vjeruj prije ces dobitiBilly je napisao/la:Da li igrati ovaj!?
Ima li nagaznih![]()
Uvijek neko ima svoj los dan i onda cijeli tiket ode helać, djaba sto si pogodio 7-8 tipova
Nesto mutno jer wwin nema taj par ni u ponudibarbarezsergej je napisao/la:grcka liga platinas-panionis kvota 1.3 na pobjedu domacina a platinas 15 na tabeli sa 15 bodova a panionis 10 sa 20 bodova, kvota na panionis 7 ima li ko kakvu informaciju sta se desava
povezat dvojku sa jos nekim paroma na sicu neku haPixma je napisao/la:Nesto mutno jer wwin nema taj par ni u ponudibarbarezsergej je napisao/la:grcka liga platinas-panionis kvota 1.3 na pobjedu domacina a platinas 15 na tabeli sa 15 bodova a panionis 10 sa 20 bodova, kvota na panionis 7 ima li ko kakvu informaciju sta se desava
meni je ovaj Groningen - NEC Nijmegen pravo sumnjiv, nisam smio staviti 1, prije bi 2 pa sam taj par preskocio. pa ajd vidjet cemo sta ce bitiBilly je napisao/la:
Da li igrati ovaj!?
Ima li nagaznih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.