Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Lillard0
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Lillard0 » 20 dec 2013, 12:08

Blaszczykowski je napisao/la:u ždrijebu kvalifikacija za euro u 2. smo potu. znači može nas zapasti i neka **** grupa sa švabama i srbićima, ali i neka laganini sa bih i kakvim jazavcem iz 3. pota.
Pa treci idu u baraz zar ne?

Najjaca:

Njemacka
HRVATSKA
Srbija
Poljska
Island
Kazahstan

Najslabija:
BiH/Grcka
HRVATSKA
Slovenija
Latvija
Albanija
San Marino
RIP CITY!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 dec 2013, 12:23

Meni je nebitno s kim cemo bit, jedino bitno je da prodjemo dalje. Iz prvog pota bi najpozeljnija bila BiH, pa Grcka i onda Italija za koju smo crna macka. S Rusijom imamo sanse, mozda cak i Portugalom, ovo ostalo je neki drugi svijet, ali tko zna u kakvom stanju cemo bit kad krenu te kvalifikacije i u kakvom stanju ce biti drugi. Mozda mognemo zapaprit Nizozemskoj, a mozda nas i BiH namuci.

MaiBlajdri
Kontakt:

Post Postao/la MaiBlajdri » 20 dec 2013, 12:31

AjsKjub je napisao/la:
Blaszczykowski je napisao/la: ali i neka laganini sa bih
Ta BiH je mnogo jaca od Skotskog C tima. Hrvatska realno ne moze ni 1 repki iz prvog sesira parirati.
Za Hrvatsku je BiH lagan protivnik, to je realnost i cinjenica, sto god pricali i govorili. Rezultati su na strani Hrvatske i prosjek od 4 gola po utakmici u mrezi BiH sve govori. Osobno i ne bi volio takvu tekmu, ali ako do nje i dodje tu Hrvatska nema problema. Daleko najlaksi protivnik za Hrvatsku je BiH i radi stigme o njihovom trpanju mreze. Cak mislim da se BiH i nece plasirati ne Europsko, oni ce se posvadjati na svijetskom i bit ce u rasulu, vec sada je stanje u BiH reprezntaciji naopako, ni Susic nema bezrezervnu podrsku, sto je cudno ako uzmes u obzir kakav je podvig napravio, navodno je uzrok problema Hajrovic koji nije želio igrati, pa onda je, pa nije...pa su Džeko i Spahic poludili, pa je neko Džeki zenu izjebao, svasta se tu dogadja, nisu ozbiljan protivnik, a i navijaci im nisu nesto.
...jako mi je žal, s tebe nigdar orginal...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 dec 2013, 12:37

MaiBlajdri je napisao/la:
AjsKjub je napisao/la:
Ta BiH je mnogo jaca od Skotskog C tima. Hrvatska realno ne moze ni 1 repki iz prvog sesira parirati.
Za Hrvatsku je BiH lagan protivnik, to je realnost i cinjenica, sto god pricali i govorili. Rezultati su na strani Hrvatske i prosjek od 4 gola po utakmici u mrezi BiH sve govori. Osobno i ne bi volio takvu tekmu, ali ako do nje i dodje tu Hrvatska nema problema. Daleko najlaksi protivnik za Hrvatsku je BiH i radi stigme o njihovom trpanju mreze. Cak mislim da se BiH i nece plasirati ne Europsko, oni ce se posvadjati na svijetskom i bit ce u rasulu, vec sada je stanje u BiH reprezntaciji naopako, ni Susic nema bezrezervnu podrsku, sto je cudno ako uzmes u obzir kakav je podvig napravio, navodno je uzrok problema Hajrovic koji nije želio igrati, pa onda je, pa nije...pa su Džeko i Spahic poludili, pa je neko Džeki zenu izjebao, svasta se tu dogadja, nisu ozbiljan protivnik, a i navijaci im nisu nesto.
Ja kao navijac BIH smatram da je Hrvatska ipak kvalitetnija reprezentacija od nase, takodje sa puno sirom klupom koja je u mnogim stvarima presudna. Takodje, ove price da cemo mi natrpati svakoga su gluposti, nakon Lisabona smo se bili malo normalizirali al' evo opet citam svakakve komentare kako cemo kantati svakoga, sto samo stvara zabludu. Medjutim, ovaj drugi dio teksta ti je apsurdan. Oko svake repke pa tako i nase ima stvarni koje ne stimaju, ali da cemo se rasuti-necemo sigurno ( citaj Ivica Osim ). Sto se tice nasih navijaca, kao covjek koji ide na svaku domacu tekmu svoje reprezentacije, mogu ti reci da si lupio si i to posteno. Nadji sta je Vas najvrijedniji eksponat Alen Halilovic rekao o atmosferi u Zenici i to dok je sjedio na Maksimiru i gledao mec svoje repke Hrvatske. O gostujucim tekmama ne bih trosio rijeci ;) Pozdrav
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 dec 2013, 12:57

Ma lupa čovjek gluposti.Nije BiH lagan protivnik nego najpoželjniji od ovih ovdje iz razumnih razloga mislim.Španjolska,Njemačka,Portugal...?Naravno da bi velika većina odabrala BiH kada bi mogla birati.

AjsKjub je napisao/la:
Isto tako su i ovo gluposti.Eto ti znas da REALNO ne mozemo nikome iz prvog pota parirat.To što se godinama Hrvatska ravnopravno nosila i nosi sa tim reprezentacijama ćemo zaboravit i ne uzimat za ozbiljno.Nitko od tih reprezentacija iz prvog pota nema toliko bolji omjer s Hrv.da moze reći da mu ona leži i da se REALNO Hrv.ne moze nositi s njima.Nema ih puno niti bolji omjer,kamoli da su dominirali kroz međusobne susrete kroz povijest.Ovako iz glave mislim da je samo Portugal bas bolji i da protiv njih nikad nismo mogli.S ostalima smo se itekako nosili i nosit ćemo se i dalje,ali i dalje će uvijek biti manje poželjni od BiH.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 20 dec 2013, 13:02

Pricat o atmosferi u tuđoj momcadi i oko nje je apsurdno ako uzmemo u obzir da u vodstvu naseg saveza obitava vise lopova nego u remetincu, navijanje na utakmicama reprezentacije je kriminal od kada su stvari u svoje ruke uzeli uvijek vjerni, zvizdanje nakon 30ak minuta igranja i slicne pizdarije nisu navijanje, na taj nacin se ne pomaze svojoj momcadi, a kod nas je tak unazad 4-5 godina. Tako da nevidim svrhu pricanja o navijacima druge reprezentacije.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

MaiBlajdri
Kontakt:

Post Postao/la MaiBlajdri » 20 dec 2013, 13:12

Tritolone je napisao/la:Pricat o atmosferi u tuđoj momcadi i oko nje je apsurdno ako uzmemo u obzir da u vodstvu naseg saveza obitava vise lopova nego u remetincu, navijanje na utakmicama reprezentacije je kriminal od kada su stvari u svoje ruke uzeli uvijek vjerni, zvizdanje nakon 30ak minuta igranja i slicne pizdarije nisu navijanje, na taj nacin se ne pomaze svojoj momcadi, a kod nas je tak unazad 4-5 godina. Tako da nevidim svrhu pricanja o navijacima druge reprezentacije.
Ona druga grupa je vazna, Uvjek vjerni kao i da ne postoje, malo sam digao zahebanciju sa navijacima sto je logican slijed sranja po Simunicu, moram malo paliti ove sto su na ledjima, slab im odaziv. Dobre BiH ima navijace, zahebavam se, sta im fali.?
O gostujucim tekmama ne bih trosio rijeci
Gostujuce tekme...? Somnologija.

[youtube][/youtube]

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 20 dec 2013, 13:54

MaiBlajdri :hehe pričaj šta se dešaje u vašoj avliji a nas zaobiđi...
Ali ipak nebi volio da se nađemo u istoj grupi zbog belaja koji bi se dešavali 100%
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 21 dec 2013, 22:40

Znaci, 5.ozujka idemo u goste Svicarskoj. Hajde, nije lose, testirat cemo snagu protiv njih prvo, a onda vjerovatno protiv neke juznoamericke momcadi.
RIP CITY!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 dec 2013, 11:28

Znači, na proljeće se igra protiv Švicarske i Čilea?
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 22 dec 2013, 11:44

dubrava je napisao/la:Znači, na proljeće se igra protiv Švicarske i Čilea?
Svicarci sigurno, a za ovu drugu geldaju između Cilea, Paname i jos nekih reprezentacija, barem tako SN prenose.
RIP CITY!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 dec 2013, 12:49

Možda je i bilo,ali ne skodi jos jednom spomenut:
N.Kovac:Nema ni fiksnog popisa, ni fiksnog broja. Rekao sam, svatko tko želi na SP mora se dokazati na terenu. Postoje igrači koji su iznijeli kvalifikacije, ali kandidiraju svi koji imaju hrvatsku putovnicu i igraju seniorski profesionalan nogomet, to sam uvijek govorio. Pratit ćemo svakoga, imamo veliki stožer koji će ih motriti po Europi i Hrvatskoj. Činjenica je da nas u Brazilu čekaju tešku uvjeti, samo oni koji su sto posto spremni bit će u stanju odigrati dobar turnir. Nespremni tamo neće moći ništa zbog klimatskih uvjeta. Čak i igrači koji su potpuno fit imat će velikih problema.

MaiBlajdri
Kontakt:

Post Postao/la MaiBlajdri » 28 dec 2013, 14:48

Bivši engelski izbornik Steve McClaren otkrio: 'Smijenili su me Hrvati i prokleti Petrić'

slika

Kod: Označi sve

Nespreman za posao
Vjerojatno se sjećate čovjeka s kišobranom na engleskoj klupi. Steve McClaren propustio je Euro samo zbog “nepromišljenosti” Mladena Petrića, koji je 13 minuta prije kraja utakmice probio golmana Carsona. McClaren je hitno deložiran s mjesta izbornika, u knjizi o 12 engleskih izbornika dobio je jedva pola stranice i nestao u Nizozemskoj. Ovih dana se oglasio u mjesečniku 24/7 Football i ispričao cijelu istinu. Glavni dio intervjua posvetio je - Hrvatskoj.

“Vidio sam da gubimo kontrolu nad utakmicom, ali, nisam bio dovoljno odlučan. Bespomoćno sam stajao s rukama u zraku, sada sam siguran da nisam bio potpuno spreman za taj posao”, rekao je McClaren o olujnoj noći od prije šest godina.“Sjećam se svakog detalja te utakmice. Bio šokiran lakoćom kojom su Hrvati došli do prednosti od dva gola. Promijenili smo sustav igre i vratili se u meč, u 65. minuti bilo je 2-2 i mi smo bili na Euru. Utopio sam se u samozadovoljstvu, što je bila velika pogreška...”

Previše neodlučan
I onda najdramatičniji dio:

“Baš sam namjeravao obaviti neke izmjene kako bismo poduprli vezni red, ali sam previše oklijevao. Ta moja neodlučnost je trajala jednu, možda dvije minute, i onda je došao taj prokleti Petrić. Smijenili su me idućeg jutra.
Dok je Mladen aktualan, gdje se izgubio ? Navodno postoji mogucnost ili nazad u Svicarsku, a vec je krenula i prica da ce k Zdrafkecu, sto je prema adekvatnoj spoznaji i stvaranju slike vrlo izvjesno.?

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 29 dec 2013, 13:36

Prica se da ce nam gostujuci dres biti crne boje slika
RIP CITY!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 dec 2013, 13:40

Lillard0 je napisao/la:Prica se da ce nam gostujuci dres biti crne boje slika
:lol:

Vec vidim natpise na indexu :lol:

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

velo60
Kontakt:

Post Postao/la velo60 » 29 dec 2013, 14:31

ocekujem brukanje hrvatske reprezentacije u brazilu
brazil 0-4
kamerun 0-2
meksiko 0-3

od novog zelanda 2010 losija reprezentacija nije bila na SP

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 29 dec 2013, 14:48

Hvala sto si to podijelio s nama.

Inace, nisam znao za ovog Jeremya Toljana iz Hoffenheima, lijevi bek, međutim, tesko da ce zaigrat za nas posto je vec u njemackoj mladjoj selekciji.

Kovac je rekao da ce Sertica otici gledati cim dobije sve papire od FIFA-e, a pratimo i Hrgotu naravno 8-) .
RIP CITY!

velo60
Kontakt:

Post Postao/la velo60 » 29 dec 2013, 14:52

kakve veze ima hrgota sa hrvatskom rodjen u bosni zivio u svedskoj samo kradete igrace sramota a i tako imate jadnu reprezentaciju najgoru na sp koju ce svi puniti do vrha nikad niste nista ni vrijedili kad vidim onog pranjica u prvih 11 kakav levat majko draga u bosni bi nosio lopte i markere ili onaj kovacic pa za njega je medunjanin maradona ili srna ko eto bolji od mujdze mogu se samo nasmijati :lol: :lol: :lol: :lol:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 dec 2013, 14:57

Lilard ignore ovog pacijenta, covik trola od topica do topica...

Nadam se da ce ovo sa Serticem bit gotovo do pripremne protiv Svicaraca, bilo bi lipo vidit ga u reprezentaciji.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

velo60
Kontakt:

Post Postao/la velo60 » 29 dec 2013, 15:03

sertic vas je prvo **** ko staru krpu a sad mu se saginjete toliko o vama kupite sve po redu sramota reprezentacija vam je legija stranaca placenika bosanci australci nijemci svicarci i ko sve ne ....

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.