RK Bosna

Janez
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la Janez » 07 jan 2010, 01:04

@neno#4

To sto znas dosta o KK Bosni ne znaci da sve znas o svim klubovima pod USD Bosna ;)
Aikon je napisao/la:
Janez je napisao/la:Jel nas Imperator jos koga otjerao,poslao na odmor radi suspenzije ili je neko izgubio formu radi puno kolaca za NG :roll: :roll: :mrgreen:

Cudno mi da vec nije jos nekog otjerao iz kluba,dobro mu ide,kod Irfana vlada izgleda "Najslabija karika" a ne rukomet :mrgreen: :mrgreen:

Zatisje pred buru,da nam mozda nece Sirco se vratiti :D :D
Pa valda još nije nikog oterao ,nisu svi na okupu :P , najprije mislim,da če momci ,da se vagaju (da se nisu udebljali previše za NG)......pa tek onda če selekcija :lol: ....a pojačanja ništa?????? :roll:
:lol: :lol:

Veceras sam vidio bas Ovcinu i Cacica,dobre linije imaju,nisu mi se udebljali,garant im je Imperator zadao koliko su smjeli jesti i piti u pauzi :roll: :lol: :mrgreen:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 jan 2010, 01:26

@Janez, nisam te prozivao ni pominjao, tako da me preskoci.......ja komentiram sta hocu i kako hocu.....a ti nisi sigurno kompetentan da kazes da li to valja ili ne :o :o :o :o :o :o :o
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 07 jan 2010, 01:37

neno#4 je napisao/la:@Janez, nisam te prozivao ni pominjao, tako da me preskoci.......ja komentiram sta hocu i kako hocu.....a ti nisi sigurno kompetentan da kazes da li to valja ili ne :o :o :o :o :o :o :o

Prozivat cu sve dok pricas nebuloze i neke stavove koji veze nemaju s pravom istinom i stvarima kako stoje ;)

Ugodan pozdrav

PS.

Eno Sirco pojacao RK Celik :mrgreen: :mrgreen:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 jan 2010, 11:59

Janez je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:@Janez, nisam te prozivao ni pominjao, tako da me preskoci.......ja komentiram sta hocu i kako hocu.....a ti nisi sigurno kompetentan da kazes da li to valja ili ne :o :o :o :o :o :o :o

Prozivat cu sve dok pricas nebuloze i neke stavove koji veze nemaju s pravom istinom i stvarima kako stoje ;)

Ugodan pozdrav

PS.

Eno Sirco pojacao RK Celik :mrgreen: :mrgreen:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

navedi mi nesto gdje sam ja pricao nebuloze i da ovo nije tvoj privatni forum.....

Ostalo je samo ime.....

H1N1
Kontakt:

Post Postao/la H1N1 » 07 jan 2010, 21:35

Čujem nešto da je Smajlagić otjerao Veselinova i da on sad pregovara sa Gradčcem(skoro siguran prelazak), samo ne znam da da li je ta informacija bas u potpunosti tacna.

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 07 jan 2010, 22:10

H1N1 je napisao/la:Čujem nešto da je Smajlagić otjerao Veselinova i da on sad pregovara sa Gradčcem(skoro siguran prelazak), samo ne znam da da li je ta informacija bas u potpunosti tacna.

Čujj....svašta prvi put čujem to...pa šta onda ostaje samo Pucelj i ko još... dolazi kako pojačanje??? :?

H1N1
Kontakt:

Post Postao/la H1N1 » 07 jan 2010, 22:38

Aikon je napisao/la:
H1N1 je napisao/la:Čujem nešto da je Smajlagić otjerao Veselinova i da on sad pregovara sa Gradčcem(skoro siguran prelazak), samo ne znam da da li je ta informacija bas u potpunosti tacna.

Čujj....svašta prvi put čujem to...pa šta onda ostaje samo Pucelj i ko još... dolazi kako pojačanje??? :?
Ja sam ovu informaciju cuo od prijatelja koji igra u Slogi.Sad da li je to tacno stvarno ti ne bih znao reci.

H1N1
Kontakt:

Post Postao/la H1N1 » 08 jan 2010, 19:42

marken je napisao/la:Je li istina da su u Rukometni Klub Bosna BH-Gas došli bivši igrači Crvenke(kao pojačanja)lijevi bek Savo Mešter i lijevo krilo Jožef Holpert mladi reprezentativac Srbije i seniorski reprezentativac Srbije.Jožef Holpert je ljetos igrao za reprezentaciju Srbije na Mediteranskim igrama u Peskari 2009.Jožef Holpert je inače sin nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije u rukometu otac mu se isto zove Jožef Holpert ili Jozef Holpert.Molim vas neka mi neko odgovori.Inače svim ljudima pravoslavne vjere SREĆAN BOŽIĆ - MIR BOŽIJI,HRISTOS SE RODI !
Ja sam isto danas cuo da su dosli u Bosnu.Da li su dosli kao pojacanje ili na probu ne znam.

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 08 jan 2010, 20:04

H1N1 je napisao/la:
marken je napisao/la:Je li istina da su u Rukometni Klub Bosna BH-Gas došli bivši igrači Crvenke(kao pojačanja)lijevi bek Savo Mešter i lijevo krilo Jožef Holpert mladi reprezentativac Srbije i seniorski reprezentativac Srbije.Jožef Holpert je ljetos igrao za reprezentaciju Srbije na Mediteranskim igrama u Peskari 2009.Jožef Holpert je inače sin nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije u rukometu otac mu se isto zove Jožef Holpert ili Jozef Holpert.Molim vas neka mi neko odgovori.Inače svim ljudima pravoslavne vjere SREĆAN BOŽIĆ - MIR BOŽIJI,HRISTOS SE RODI !
Ja sam isto danas cuo da su dosli u Bosnu.Da li su dosli kao pojacanje ili na probu ne znam.

Ni jedno ni drugo ... :arrow:

H1N1
Kontakt:

Post Postao/la H1N1 » 08 jan 2010, 20:39

bandit je napisao/la:
H1N1 je napisao/la:

Ni jedno ni drugo ... :arrow:
Nego sta je onda....informisi i nas malo.. :) :) :)

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 08 jan 2010, 23:13

H1N1 je napisao/la: Nego sta je onda....informisi i nas malo.. :) :) :)
Bosna BH-Gas: Holpert i Mešter moguća pojačanja

Rukometaši Bosne BH-Gasa su se nakon novogodišnjih praznika vratili u trenažni proces i u dvorani "Ramiz Salčin" počeli pripreme za nastavak sezone. "Studenti" će u Sarajevu raditi do 13. januara, kada odlaze u Pulu, gdje će obaviti glavni dio zimskih priprema u trajanju od dvije sedmice.

Povratak u Sarajevo je predviđen za 26. januar gdje će bh. prvak trenirati sve do nastavka takmičarske sezone i prvenstvene utakmice sa Zrinjskim (5. februar).

Budući da finansijska situacija ograničava mogućnosti dovođenja provjerenih igrača, Bosna traži mlade i perspektivne rukometaše, pa tako s ekipom u posljednje vrijeme treniraju Jozef Holpert (21) i Savo Mešter (19).

- Njih dvojica igrali su za srbijansku Crvenku, prošli su sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije, a bili su i na širem spisku A selekcije. Holpert je lijevo krilo, a Mešter srednji bek. Tu su za sada, treniraju, došli su da se upoznaju sa atmosferom u timu i načinom na koji mi radimo.

Nisu potpisali ugovor, ne može se reći ni da su na probi, ali ako se otvori mogućnost, postoji šansa da ih u skoroj budućnosti angažujemo
. Što se priprema tiče, sve ide prema planu. Šestorica igrača je na pripremama reprezentacija, pa smo odlučili uzeti nekoliko juniora - kazao nam je pomoćni trener Bosne Nenad Njaradi.

ahvaz.bla

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 14 jan 2010, 15:01

Bosni trebaju kvalitetnija pojacanja,ako misli zadrzati primat u BIH i nesto uraditi na medjunarodnoj sceni!

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 14 jan 2010, 19:25

k_c je napisao/la:Bosni trebaju kvalitetnija pojacanja,ako misli zadrzati primat u BIH i nesto uraditi na medjunarodnoj sceni!
Trebaju pojačanja da...a sa čim če da jih plate??...Nemogu ni da plate ove momke što su sada u klubu. :o

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 jan 2010, 19:30

na pripreme u PULU su trebali da idu 10. pa onda 13. pa 14. i sada nisu otisli.....para nazalost nema....

Ostalo je samo ime.....

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 14 jan 2010, 20:30

neno#4 je napisao/la:na pripreme u PULU su trebali da idu 10. pa onda 13. pa 14. i sada nisu otisli.....para nazalost nema....
Ma za pripreme ima para...valda se priča da neče u Pulu....al na neko drugo mjesto...Pipe želi hotel sa **** zvjezdama, nedaj bože kaki niži rang :mrgreen: ........a jadni igrači neka do tada za ručak jedu burek i piju česmovaču :oops:

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 02 feb 2010, 21:50

no rules je napisao/la:
H1N1 je napisao/la: Nego sta je onda....informisi i nas malo.. :) :) :)
Bosna BH-Gas: Holpert i Mešter moguća pojačanja

Rukometaši Bosne BH-Gasa su se nakon novogodišnjih praznika vratili u trenažni proces i u dvorani "Ramiz Salčin" počeli pripreme za nastavak sezone. "Studenti" će u Sarajevu raditi do 13. januara, kada odlaze u Pulu, gdje će obaviti glavni dio zimskih priprema u trajanju od dvije sedmice.

Povratak u Sarajevo je predviđen za 26. januar gdje će bh. prvak trenirati sve do nastavka takmičarske sezone i prvenstvene utakmice sa Zrinjskim (5. februar).

Budući da finansijska situacija ograničava mogućnosti dovođenja provjerenih igrača, Bosna traži mlade i perspektivne rukometaše, pa tako s ekipom u posljednje vrijeme treniraju Jozef Holpert (21) i Savo Mešter (19).

- Njih dvojica igrali su za srbijansku Crvenku, prošli su sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije, a bili su i na širem spisku A selekcije. Holpert je lijevo krilo, a Mešter srednji bek. Tu su za sada, treniraju, došli su da se upoznaju sa atmosferom u timu i načinom na koji mi radimo.

Nisu potpisali ugovor, ne može se reći ni da su na probi, ali ako se otvori mogućnost, postoji šansa da ih u skoroj budućnosti angažujemo
. Što se priprema tiče, sve ide prema planu. Šestorica igrača je na pripremama reprezentacija, pa smo odlučili uzeti nekoliko juniora - kazao nam je pomoćni trener Bosne Nenad Njaradi.

ahvaz.bla
Zna li iko šta bi sa ovom dvojicom?
Jesu li samo dosli da se dobro pripreme kod Pipeta ili je propao "dogovor"...ili nisu 'po ukusu'...?
Koliko vidim, Bosna igra sa 'starim - skraćenim' timom i niti jedno pojačanje, novi igrač..samo 4 juniora treniraju s prvim timom....!
Bosno moja poharana....

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 03 feb 2010, 10:52

TRIGGER ...

Koliko znam nema ništa od pojačanja...to je to....al čujem da Pipe igrače sprema na novu sezonu,ko da idu na olimpijske :lol: :lol: .......Nadajmo se da prolazimo velenje :mrgreen:

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 05 feb 2010, 02:03

Aikon je napisao/la:TRIGGER ...

Koliko znam nema ništa od pojačanja...to je to....al čujem da Pipe igrače sprema na novu sezonu,ko da idu na olimpijske :lol: :lol: .......Nadajmo se da prolazimo velenje :mrgreen:
Vidim!

A šta god ko mislio o Pipetu ja od početka vjerujem u njegovu stručnost, rad, taktiku...znanje o rukometu.
Istina, ovaj sastav mi baš ne ulijeva povjerenje za veće domete - domaća liga nije problem (tu će ih Pipe i Bosna 'uzeti' upravo na pripremljenost i kvalitet za ovu ligu), ali za LP nisam baš optimista. Nema Bosna vrhunskog igrača, jednog a kamoli više, mada je u rukometu, danas, sve moguće.... Pipe je 'jak' stručnjak, radiša, a posebno je jak u analizi igre suparnika i taktici. Fali mu barem malo 'motivacijskog elementa' (samo 20% tipa Ćire, pa i Linje), ali on je 'svoj' i ne mijenja se a takav je bio i kao igrač...
Ubrzo će utakmice pa šta bude.... RK Bosna je "brand" i uvjeren sam da će to i ostati, ma kakav rezultat napravila u LP.
Bosno moja poharana....

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 05 feb 2010, 20:09

Trigger je napisao/la:
Aikon je napisao/la:TRIGGER ...

Vidim!

A šta god ko mislio o Pipetu ja od početka vjerujem u njegovu stručnost, rad, taktiku...znanje o rukometu.
Istina, ovaj sastav mi baš ne ulijeva povjerenje za veće domete - domaća liga nije problem (tu će ih Pipe i Bosna 'uzeti' upravo na pripremljenost i kvalitet za ovu ligu), ali za LP nisam baš optimista. Nema Bosna vrhunskog igrača, jednog a kamoli više, mada je u rukometu, danas, sve moguće.... Pipe je 'jak' stručnjak, radiša, a posebno je jak u analizi igre suparnika i taktici. Fali mu barem malo 'motivacijskog elementa' (samo 20% tipa Ćire, pa i Linje), ali on je 'svoj' i ne mijenja se a takav je bio i kao igrač...
Ubrzo će utakmice pa šta bude.... RK Bosna je "brand" i uvjeren sam da će to i ostati, ma kakav rezultat napravila u LP.
S ovim se slazem.
Ne znam jesam li to ranije pisao ovdje, mozda i jesam, mozda sam i pisao suprotno ljut zbog nekih utakmica, ko zna, ne mogu popamtit ovih tisucu i kusur postova :D :D :D :D :D :D :D :D
Sad sam ubijedjen da Smajlagic radi pravu stvar ovdje, samo mu treba dati vremena. Ne do kraja ove sezone, vec onoliko na koliko je potpisao ugovor i ja mislim da ce se prvi pravi/konkretni rezultati tog rada vidjeti u sezoni 2011/2012, znaci u njegovoj zadnjoj u ugovoru (ja mislim da je potpisao na tri, nisam siguran). Znaci samo ga treba pustiti da radi, a ne otjerati ga nakon nekoliko slabijih rezultata kao u slucaju KK Bosne - VV.
Sto se igraca tice, tu vec ima posla sto se tice ovog trenutnog sastava, jer nekim fali mu.da da osutaju, a neki su jednostavno limitarani.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 06 feb 2010, 12:48

Sretno Bosni idemo gas protiv Zrinjskog .
Nadam se da će se Doborac i ekipa raspucat. ;)

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []