AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AC Milan
Cellino: "Nainggolan is definitely leaving, but he will choose where to."
Galliani je navodno ponudio 6.25 mil. € + 50% ugovora od Cristantea. Ostaje da vidimo šta će se desiti narednih dana.
Galliani je navodno ponudio 6.25 mil. € + 50% ugovora od Cristantea. Ostaje da vidimo šta će se desiti narednih dana.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Veceras na areni u toku prenosa Cagliari vs Napoli rece komentator da je zavrsio sve sa Juventusom sad koliko je tacno vidjet cemo.
- IlCapitano
- Kontakt:
Poznati su komentatori na Areni po bubetanju.
Ja ga ne bih volio u Juventusu čisto iz razloga što nije ništa bolji od Asamoe, pogotovo ne prema naprijed i bolje je dovesti lijevog beka, a Asamou vratiti na prirodnu poziciju.
Ono što sam ga večeras gledao, a i pomalo ranije, čini se daleko bolji u defanzivi nego prema naprijed. Previše je "krut" i ide samo na snagu, sad zavisi šta kome treba...
Ja ga ne bih volio u Juventusu čisto iz razloga što nije ništa bolji od Asamoe, pogotovo ne prema naprijed i bolje je dovesti lijevog beka, a Asamou vratiti na prirodnu poziciju.
Ono što sam ga večeras gledao, a i pomalo ranije, čini se daleko bolji u defanzivi nego prema naprijed. Previše je "krut" i ide samo na snagu, sad zavisi šta kome treba...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
To i jest problem,sto i nama nije potreban a budale ce uz lovu dat i 50% ugovora Cristantea. Već zamišljam vezni red De Jong, Muntari, Naingolan i Nocerino, ima da sjevaju šanse pred protivničkim golom 
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
uhh napokon nedjelja i utakmica, i to kakva, docekasmo i mi derbi napokon.
Idemo veceras odigrati max pozrtvovano i najbolje kako znamo pa da dobijemo ovo veceras abd
sve osim pobjede protiv ovakvog Intera bi bilo lose..
Forza Milan
Idemo veceras odigrati max pozrtvovano i najbolje kako znamo pa da dobijemo ovo veceras abd

Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ne zna se ko je lošiji u ovom trenutku tako da je svaki rezultat moguc.
Nek Matri utrpa koji i ja zadovoljan
FORZA MILAN!!!
Nek Matri utrpa koji i ja zadovoljan

FORZA MILAN!!!
- francobaresi
- Kontakt:
Što se tiče derbija, kao i uvijek tu se ništa ne zna. Obje ekipe su daleko od neke odlične forme, tanko je sve to zasad i sa jedne i druge strane.
Lani je Milan prvi meč izgubio a drugi odigrao nerješeno, iako su u obje utakmice "naši" dominirali. Barem veći dio i prvog i drugog meča, ali sve je to uzalud kad je odbrana rupa nad rupama.
Edit: Milannews: D'Ambrosio transfer from Torino is almost done, Nocerino will go the other way.
Lani je Milan prvi meč izgubio a drugi odigrao nerješeno, iako su u obje utakmice "naši" dominirali. Barem veći dio i prvog i drugog meča, ali sve je to uzalud kad je odbrana rupa nad rupama.
Edit: Milannews: D'Ambrosio transfer from Torino is almost done, Nocerino will go the other way.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
daj boze da se ovo desi, bolje ne bi moglo izaci#Milannews D'Ambrosio transfer from Torino is almost done, Nocerino will go the other way.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Sve vise mi se svidja ideja o Sedorfu na klupi Milana
Napokon neko ko bi mogao igrati formaciju koju ja citavo vrijeme spominjem.
4-2-3-1 Kaka, SES, Honda i Balo u napadu
Pise se da Sedorf zeli Perina, beka i stopera.
Nek im Nocerina daju gratis

Napokon neko ko bi mogao igrati formaciju koju ja citavo vrijeme spominjem.
4-2-3-1 Kaka, SES, Honda i Balo u napadu

Pise se da Sedorf zeli Perina, beka i stopera.
Nek im Nocerina daju gratis

- francobaresi
- Kontakt:
D'Ambrosio danas vjerovatno neće nastupati protiv Chieva, da li zbog nekakve suspenzije ili ne, to ne znam. Ali sve ovo upućuje ka tome da je on novi član Milana(nadam se
).
Znači, Honda i Rami su tu, D'Ambrosio također, ako je vjerovati silnim najavam zadnjih dana. Eh, sad ostaje samo još sredina terena, Nainggolan,Hernanes i Jorginho su imena koja se najčešće spominju.

Znači, Honda i Rami su tu, D'Ambrosio također, ako je vjerovati silnim najavam zadnjih dana. Eh, sad ostaje samo još sredina terena, Nainggolan,Hernanes i Jorginho su imena koja se najčešće spominju.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
+ stoperfrancobaresi je napisao/la:D'Ambrosio danas vjerovatno neće nastupati protiv Chieva, da li zbog nekakve suspenzije ili ne, to ne znam. Ali sve ovo upućuje ka tome da je on novi član Milana(nadam se).

Dat Laziu Matrija i Constanta za Hernanesa i pokusat Caljariju za Astorija utrpat nekod od ovih bisera: Zaccardo, Bonera, Birsa...

Edit:
Evo citam da ce nasi pokusat u januaru dovesti Krula iz Njukastla.
Mislim da se vec pojacanja dovode prema zeljama Sedorfa, sto je svakako dobro, jer ce na ljeto imati vec igrace s kojim moze poceti radititi.
- Titova-Juga
- Kontakt:
+1muxa je napisao/la:+ stoperfrancobaresi je napisao/la:D'Ambrosio danas vjerovatno neće nastupati protiv Chieva, da li zbog nekakve suspenzije ili ne, to ne znam. Ali sve ovo upućuje ka tome da je on novi član Milana(nadam se).
Znači, Honda i Rami su tu, D'Ambrosio također, ako je vjerovati silnim najavam zadnjih dana. Eh, sad ostaje samo još sredina terena, Nainggolan,Hernanes i Jorginho su imena koja se najčešće spominju.![]()
Dat Laziu Matrija i Constanta za Hernanesa i pokusat Caljariju za Astorija utrpat nekod od ovih bisera: Zaccardo, Bonera, Birsa...
Edit:
Evo citam da ce nasi pokusat u januaru dovesti Krula iz Njukastla.
Mislim da se vec pojacanja dovode prema zeljama Sedorfa, sto je svakako dobro, jer ce na ljeto imati vec igrace s kojim moze poceti radititi.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ja sam za Inzaghija prije nego za Seedorfa .. ali eto bio bi zadovoljan i sa profesorom.
Cellino (Direktor Cagliarija) je izjavio da Nainggolan ce 100% ici u januaru, kaze da Radja sam bira gdje ce da ide te da će ga i on sam otjerati iz kluba jer misli da Radja treba visi nivo. Spomenuo je da ga trazi 5-6 klubova. Ovo bi bio sjajan posao jer je poslije Vidala najbolji box to box igrač u Serie A.
Cagliari now want €7m + 50% of Cristante in order to sell 50% of Nainggolan. Galliani has increased his offer to €6.25m. AJDE ĆELOOOOO
Sampdoria are interested in signing Constant. Milan want €5-6m to release him.
Catania and Sassuolo are also interested in loaning Saponara for the rest of the season.
Montpellier have also asked Milan for Zaccardo, besides Niang. Zaccardo's contract expires in 2016.
Cellino (Direktor Cagliarija) je izjavio da Nainggolan ce 100% ici u januaru, kaze da Radja sam bira gdje ce da ide te da će ga i on sam otjerati iz kluba jer misli da Radja treba visi nivo. Spomenuo je da ga trazi 5-6 klubova. Ovo bi bio sjajan posao jer je poslije Vidala najbolji box to box igrač u Serie A.
Cagliari now want €7m + 50% of Cristante in order to sell 50% of Nainggolan. Galliani has increased his offer to €6.25m. AJDE ĆELOOOOO
Sampdoria are interested in signing Constant. Milan want €5-6m to release him.
Catania and Sassuolo are also interested in loaning Saponara for the rest of the season.
Montpellier have also asked Milan for Zaccardo, besides Niang. Zaccardo's contract expires in 2016.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
mislim da ce celo to zavrsit nekih 7 mil i samo posudba cristantea
- muha milanez
- Kontakt:
Svidja mi se ideja sa Sedorfom na klupi. Koliko vidim lagano se rijesavamo ovih teskih polovnjaka i istrosenih igraca. Nocerino, Zacardo, Constant jos kad bi neko Matrija pokupio bilo bi idealno. Neko bi medju ove igrace uvrstio i Muntarija, ali neka ga, jako zahvalan i uvjek daje 110% od sebe.
Veceras derbi, ne ocekujem nista jer jako promjenjivo igramo i tesko je bilo sta prognozirat. Ali nek bude dobra tekma, bez sudijskih gresaka i nek nas Milan pobjedi
Veceras derbi, ne ocekujem nista jer jako promjenjivo igramo i tesko je bilo sta prognozirat. Ali nek bude dobra tekma, bez sudijskih gresaka i nek nas Milan pobjedi

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
SRETNO VAM DRUGOVI MILANISTI VECERAS U DERBIJU
Nadam se da cete dobiti manji milanski klub

Nadam se da cete dobiti manji milanski klub

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
[youtube][/youtube]
Veceras se novi dodaje u kolekciju.
Iako bi mi gol balonje bio drazi.
Veceras se novi dodaje u kolekciju.

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- IlPrincipe
- Kontakt:
Sky reports that Cagliari want €7m + 50% of Petagna for 50% of Nainggolan. .. ehh bolje dat Petagnu nego Cristantea, po meni .. Daj im ćelo 6.5 i nek se nabiju nogom u gu'zicu ..
Milan had a meeting with the entourage of the 17-year old striker Valmir Berisha last Friday. They also met with him back in September.
Milan had a meeting with the entourage of the 17-year old striker Valmir Berisha last Friday. They also met with him back in September.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- francobaresi
- Kontakt:
Bit' će ovo najprometniji Januar u zadnjih nekoliko godina, sasvim sigurno da će biti zaista veliki broj odlazaka i dolazaka.
Samo se nadam da će ćelo sve to završiti u narednih 14 dana, da ne čeka zadnji dan kao i uvijek.
Samo se nadam da će ćelo sve to završiti u narednih 14 dana, da ne čeka zadnji dan kao i uvijek.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.