Bogdanovic over, samo to mi je sigurnovecaveca je napisao/la:cedevita-partizan misljenja ?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Bogdanovic over, samo to mi je sigurnovecaveca je napisao/la:cedevita-partizan misljenja ?
ja stavio cistu 2hajro je napisao/la:Zene
Srbija - Brazil(s.t.)/ruk x2
1.80
Srbija ima publiku i Lekic i Damjanovicku ali Brazil... Jednostavno ne vjerujem da ce propustiti priliku. Mnogo su jace jedino sto me strah malo tog domaceg terena. Vec su ih u grupnoj tukli a ja nevidim razlog da to ne ponove opet.
Nisi ti ništa dobio, ti si vidio da samo kvota pada. Igrajte ljudi dvojku na Modenu.Head je napisao/la:Busto Arsizio Ž - Modena Ž 1 @1.60
Ja sam dobio info da ce ovo dobiti domace prije par dana i uhvatio po kvoti 1,8.Evo vidim kvota pada,negdje je 1,5,negdje 1,6 pa eto probajte.
TimeLine je napisao/la:Nisi ti ništa dobio, ti si vidio da samo kvota pada. Igrajte ljudi dvojku na Modenu.Head je napisao/la:Busto Arsizio Ž - Modena Ž 1 @1.60
Ja sam dobio info da ce ovo dobiti domace prije par dana i uhvatio po kvoti 1,8.Evo vidim kvota pada,negdje je 1,5,negdje 1,6 pa eto probajte.
Stavio sam 100 eura na Modeno, ali ne znam kako sliku ubacit.Schwarz je napisao/la:Timeline# covjek je fino napisao da ima info da je ova odbojka 1. Al ti moras svakom loncu biti poklopac, stavi na modenu i svi sretni.
ja sam stavio milion,i mogu sliku ubaciti al ne mogu sve nule stati na slikuTimeLine je napisao/la:Stavio sam 100 eura na Modeno, ali ne znam kako sliku ubacit.Schwarz je napisao/la:Timeline# covjek je fino napisao da ima info da je ova odbojka 1. Al ti moras svakom loncu biti poklopac, stavi na modenu i svi sretni.
@TimeLine ako mislis ovdje pametovat i srat pogrjesio si forumTimeLine je napisao/la:Stavio sam 100 eura na Modeno, ali ne znam kako sliku ubacit.Schwarz je napisao/la:Timeline# covjek je fino napisao da ima info da je ova odbojka 1. Al ti moras svakom loncu biti poklopac, stavi na modenu i svi sretni.
ne izdaju Holanđani još uvijekhoshafka je napisao/la:ma ove Holanđane samo na golove, inače Volendam igra vrlo otvoreno.
Moja prognoza oba daju i 3+ 1,86
Koliko god ne vjerujem ublehi Robertu, mislim da ce danas Galata to uzeti, i to ono muski.lindegard je napisao/la:Sad podjo igrati Galatu keca protiv Trabzona kad vidim tamo nema u ponudi iz 2-1 nadjem na rezultatima tamo one tecajeve po kladionicama kvota u vecini pala na 15 pa probaj te na manje pare ako dje ima u bhplyu nema ko i u premieru.
Prošlomirzatele je napisao/la:volendam fortuna - odg
soton totenhem - Prvo poluvrijeme X
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.