SP BRAZIL 2014 - Grupa F (ARG, NIG, IRI, BiH)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: SP BRAZIL 2014 - Grupa F (ARG, NIG, IRI, BiH)
Hoce li gdje biti crno-bijeli ptenos SP, ono bas kao birvaktile? Ja sam vintage freak ebo HD i ta digitalna stanja, nema nista bez mog crno bijelog cajevca, gotiva ipo.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
-
- Kontakt:
KraljuCepi1981 je napisao/la:Hoce li gdje biti crno-bijeli ptenos SP, ono bas kao birvaktile? Ja sam vintage freak ebo HD i ta digitalna stanja, nema nista bez mog crno bijelog cajevca, gotiva ipo.

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Crno-Beli svetAmar Dzeko je napisao/la:KraljuCepi1981 je napisao/la:Hoce li gdje biti crno-bijeli ptenos SP, ono bas kao birvaktile? Ja sam vintage freak ebo HD i ta digitalna stanja, nema nista bez mog crno bijelog cajevca, gotiva ipo.

"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Evo, care, za tebe, pravo sa Marakane. Brazilci su u svijetlosivim, a naši u tamnosivim dresovima.Cepi1981 je napisao/la:Hoce li gdje biti crno-bijeli ptenos SP, ono bas kao birvaktile? Ja sam vintage freak ebo HD i ta digitalna stanja, nema nista bez mog crno bijelog cajevca, gotiva ipo.
[youtube][/youtube]
Ovo će se vjerovatno i nastaviti, s tim da će se bilans primljenih pogodaka vjerovatno popeti na 30-31-32... Bosna nema šta tražiti u ovoj grupi.Sedam utakmica, nijedna pobjeda i šest poraza, uz sedam postignutih i 23 primljena pogotka.
aj ne ser.iArbeloa17 je napisao/la:Ovo će se vjerovatno i nastaviti, s tim da će se bilans primljenih pogodaka vjerovatno popeti na 30-31-32... Bosna nema šta tražiti u ovoj grupi.Sedam utakmica, nijedna pobjeda i šest poraza, uz sedam postignutih i 23 primljena pogotka.
Arbeloa17 je napisao/la:Ovo će se vjerovatno i nastaviti, s tim da će se bilans primljenih pogodaka vjerovatno popeti na 30-31-32... Bosna nema šta tražiti u ovoj grupi.Sedam utakmica, nijedna pobjeda i šest poraza, uz sedam postignutih i 23 primljena pogotka.

Bas ima pacenika, Bog vam pomogao.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Smijesan je onaj koji ovog lika shvata ozbiljno... 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ne kontam za koga to govori? Betis ili ko???BH430 je napisao/la:aj ne ser.iArbeloa17 je napisao/la:Ovo će se vjerovatno i nastaviti, s tim da će se bilans primljenih pogodaka vjerovatno popeti na 30-31-32... Bosna nema šta tražiti u ovoj grupi.Sedam utakmica, nijedna pobjeda i šest poraza, uz sedam postignutih i 23 primljena pogotka.
- Goalgetter
- Kontakt:
U FIFInom pravilniku stoji, da ce svaka reprezentacija morati priloziti spisak od mogucih 50 igraca, mjesec dana prije svoje prve utakmice.
Ko li ce sve da bude na listi.

samo me interesuje, ko li će ući kao treći, odnosno četvrti, odnosno peti napadač?Goalgetter je napisao/la:U FIFInom pravilniku stoji, da ce svaka reprezentacija morati priloziti spisak od mogucih 50 igraca, mjesec dana prije svoje prve utakmice.![]()

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
30 igraca ne 50Goalgetter je napisao/la:U FIFInom pravilniku stoji, da ce svaka reprezentacija morati priloziti spisak od mogucih 50 igraca, mjesec dana prije svoje prve utakmice.![]()
Each team's squad for the 2014 FIFA World Cup will consist of 23 players (three of whom must be goalkeepers). Each participating national association has to confirm their final 23-player squad no later than 10 days before the start of the tournament. Teams are permitted to make late replacements in the event of serious injury, at any time up to 24 hours before their first game.[55]
- Goalgetter
- Kontakt:
Moja greska, mislio sam da je ovo pravilo sa 50 igraca za SP, a to je za kvalifikacije.

ARG 1 - 1 BIH
IRI 0 - 0 NIG
----------------
ARG 3 - 0 IRI
BIH 2 - NIG
----------------
1.ARG 4|4:1
2.BIH 4|3:1
3.NIG 1|0:2
4.IRI 1|0:3
----------------
ARG ? -? NIG
BIH ? - ? IRI
----------------
IRI 0 - 0 NIG
----------------
ARG 3 - 0 IRI
BIH 2 - NIG
----------------
1.ARG 4|4:1
2.BIH 4|3:1
3.NIG 1|0:2
4.IRI 1|0:3
----------------
ARG ? -? NIG
BIH ? - ? IRI
----------------
ARG - BiH 4:0
BiH - Nig 1:3
BiH - Iran 1:2
Jadno, da ne moze jadnije. Naravno, za ocekivat, i sve bi suprotno moglo da bude.Arbeloa17 je napisao/la:ARG - BiH 4:0

Sve je realno za očekivati osim prolaska bh. reprezentacije u naredni krug natjecanja. Nakon tri utakmice, avion i pravac Sarajevo.
Da,svi ce doci,spustiti gace da im ti popusis i onda ce nazad u Brazi da igraju tekmu 1/8 finala.Arbeloa17 je napisao/la:Sve je realno za očekivati osim prolaska bh. reprezentacije u naredni krug natjecanja. Nakon tri utakmice, avion i pravac Sarajevo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.