Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Paul George (23.5) VISE - 1.85
Avery Bradley (14.5) VISE - 1.85
DeMar DeRozan (21.5) VISE - 1.85
Oklahoma - Toronto (203.5) VISE - 1.85
LA Clippers - Minnesota (210.5) VISE - 1.85
Indiana (99.5) VISE - 1.85
Kvota: 40.09
Avery Bradley (14.5) VISE - 1.85
DeMar DeRozan (21.5) VISE - 1.85
Oklahoma - Toronto (203.5) VISE - 1.85
LA Clippers - Minnesota (210.5) VISE - 1.85
Indiana (99.5) VISE - 1.85
Kvota: 40.09
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Njega sam stavio kontruMirzoni89 je napisao/la:Paul George (23.5) VISE - 1.85

Vratio se Granger, malo manje suta u zadnje vrijeme, Green je dobar u odbrani + blagi BO kao i razlog sto igraju ut. sutra u New Yorku.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Ima li neko neki prijedloga za utakmicu Cedevita-Cibona ?
Moze li Nurkic preko ? U kakvom je stanju Bogdanovic, bio je nesto povrijedjen ? Moze li Smith preko 16.5 protiv dobre odbrane Partizana ? Moze li utakmici zavrsiti u overu ?
Moze li Nurkic preko ? U kakvom je stanju Bogdanovic, bio je nesto povrijedjen ? Moze li Smith preko 16.5 protiv dobre odbrane Partizana ? Moze li utakmici zavrsiti u overu ?
Ja igrao under utakmicuSTEVEN je napisao/la:Ima li neko neki prijedloga za utakmicu Cedevita-Cibona ?
-
- Kontakt:
imam jaSTEVEN je napisao/la:Ima li neko neki prijedloga za utakmicu Cedevita-Cibona ?
cedevita kp1
nurkic preko
smith preko
bogdanovic preko
i jos sam vezao na tiket sienu kp2 i real kosarka 2 u st 1.50
23:55 Pekovic N.(17,5) vise 2 @ 1.85
copy paste
\"Pekovic je u odlicnoj formi, imao je seriju od 9 prijelaza preko granice od 17 poena, nakon toga je zabio jednu utakmicu 13 poena i onda opet krenio sa serijom. Sad je u seriji od 2 utakmice u kojima je presao preko. Nadam se da ce mu veceras bit 3. po redu. Poceo je puno sutirat, odnosno, ekipa ga je pocela \"hranit\" loptama. Rubio to najbolje zna. Pekovic suta minimalno 15 puta po utakmici i da zabije pola on je gotovo presao sa jos par slobodnih bacanja. Ne kuzim kladionice nimalo, zasto ga nisu podigli jos prije 5 utakmica kad je uletio u nenormalnu seriju i bar za poen-dva mu digli granicu. Hvala im na tome, i danas cu im uzet novce. Uz to Pekovica ce cuvat Jordan koji je smotan do bola. Skace na svaki manji trzaj, a obrana mu nije bas najbolja kad mu se igrac uguzi. Pekovic je jaci od njega, a i neki mali okret Jordan ce ispast. Ove sezone 2 puta su igrali i Pekovic je oba 2 puta presao. Jednom je zabio 23, a drugi put 20. Sut mu je bio 10/14 i slobodna 3/4, te 9/13 i slobodna 2/2. Pekovic uz to sto nece imat dobrog cuvara i to sto ima formu, on ima odlicnu realizaciju. Gotovo svaku utakmicu zabija 50+% svojih suteva.\"
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
23:55 Rubio R.(-9,5+)-LAC-Min manje 1 @ 1.85
copy paste
\"Danas uz Pekovića over izgleda jako dobro Rubio under. CP3 ga je pojeo u zadnja 2 meča koja su se igrala prošli mjesec. Oba puta je zabio samo 5 poena uz šut 1-5. Znači sa 100 % bi jedva prešao 9.5 granicu.
11.11 L.A. Clippers-Minnesota 107-109 rubio zabio 5 poena uz šut 1-5 za 34 minuta provedenih na terenu
20.11 Minnesota -L.A. Clippers 98-102 rubio zabio 5 poena uz šut 1-5 za 35 minuta provedenih na terenu
Danas očekujem da gura puno lopti u reket Peku protiv nesposobnog Jordana i da se bazira na asiste. Inače je igrač koji više voli dodat, a danas na ulaze protiv Paula neće sigurno ići.\"
uplatio ovaj dubl
plus singl PSG - Lil odg i 3+ NE @ 1.50
jednostavno vjerujem da ce biti tvrda tekma plus Lil=najbolja odbrana u FRA.
svaki koment je dobrodosao i SRETNO.
copy paste
\"Pekovic je u odlicnoj formi, imao je seriju od 9 prijelaza preko granice od 17 poena, nakon toga je zabio jednu utakmicu 13 poena i onda opet krenio sa serijom. Sad je u seriji od 2 utakmice u kojima je presao preko. Nadam se da ce mu veceras bit 3. po redu. Poceo je puno sutirat, odnosno, ekipa ga je pocela \"hranit\" loptama. Rubio to najbolje zna. Pekovic suta minimalno 15 puta po utakmici i da zabije pola on je gotovo presao sa jos par slobodnih bacanja. Ne kuzim kladionice nimalo, zasto ga nisu podigli jos prije 5 utakmica kad je uletio u nenormalnu seriju i bar za poen-dva mu digli granicu. Hvala im na tome, i danas cu im uzet novce. Uz to Pekovica ce cuvat Jordan koji je smotan do bola. Skace na svaki manji trzaj, a obrana mu nije bas najbolja kad mu se igrac uguzi. Pekovic je jaci od njega, a i neki mali okret Jordan ce ispast. Ove sezone 2 puta su igrali i Pekovic je oba 2 puta presao. Jednom je zabio 23, a drugi put 20. Sut mu je bio 10/14 i slobodna 3/4, te 9/13 i slobodna 2/2. Pekovic uz to sto nece imat dobrog cuvara i to sto ima formu, on ima odlicnu realizaciju. Gotovo svaku utakmicu zabija 50+% svojih suteva.\"
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
23:55 Rubio R.(-9,5+)-LAC-Min manje 1 @ 1.85
copy paste
\"Danas uz Pekovića over izgleda jako dobro Rubio under. CP3 ga je pojeo u zadnja 2 meča koja su se igrala prošli mjesec. Oba puta je zabio samo 5 poena uz šut 1-5. Znači sa 100 % bi jedva prešao 9.5 granicu.
11.11 L.A. Clippers-Minnesota 107-109 rubio zabio 5 poena uz šut 1-5 za 34 minuta provedenih na terenu
20.11 Minnesota -L.A. Clippers 98-102 rubio zabio 5 poena uz šut 1-5 za 35 minuta provedenih na terenu
Danas očekujem da gura puno lopti u reket Peku protiv nesposobnog Jordana i da se bazira na asiste. Inače je igrač koji više voli dodat, a danas na ulaze protiv Paula neće sigurno ići.\"
uplatio ovaj dubl
plus singl PSG - Lil odg i 3+ NE @ 1.50
jednostavno vjerujem da ce biti tvrda tekma plus Lil=najbolja odbrana u FRA.
svaki koment je dobrodosao i SRETNO.
Zadnja izmjena: fixator, dana/u 23 dec 2013, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
Semper Fidelis
PSG-Lille 0-3 gola 1.30 (sve znate)
Real M. kp2 (povratak Ronalda)
Galata kp1 (Galata kod kuće je to ipak)
1.98
@bevanda,prijatelju,samo nam postavljaj analize i prognoze.Prijedloge koji nemaju nikakvog objašnjenja jednostavno zaobiđi.I ja često ostavim bez analize,jer vjeruj druže,dosta ljudi nema vremena da piše analize.Tako i ja.Međutim,jasno sam par puta istakao da svaki par koji odigram je analiziran.
uostalom,ovaj Darts opasno se igra,a ti ništa po tom pitanju.
1.98
@bevanda,prijatelju,samo nam postavljaj analize i prognoze.Prijedloge koji nemaju nikakvog objašnjenja jednostavno zaobiđi.I ja često ostavim bez analize,jer vjeruj druže,dosta ljudi nema vremena da piše analize.Tako i ja.Međutim,jasno sam par puta istakao da svaki par koji odigram je analiziran.

You'll never walk alone.
biti će osipanja sve više, nije potrebno ljudima gubiti vrijeme ovdje, da ima reda imalo bi smisla a kako nema onda je bolje i ne truditi seBelieve je napisao/la:PSG-Lille 0-3 gola 1.30 (sve znate)
1.98
double
PSG-Lille oba gol 1.90
Valencia-Real 2 1.60
3.00
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 22 dec 2013, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
@fixator Pekovica sigurno odigrao.
Pekovic je oba 2 puta protiv LAC isao preko.
23 i 20 p. U odlicnoj je formi, igra protiv slabog centra u odbrani, jednostavno ne treba biti posebno pametan koji tip ovdje uzeti.
23 i 20 p. U odlicnoj je formi, igra protiv slabog centra u odbrani, jednostavno ne treba biti posebno pametan koji tip ovdje uzeti.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
doktore odmah mi je lakse kad mi ti aminujesdr.van nostrand je napisao/la:@fixator Pekovica sigurno odigrao.

Semper Fidelis
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Trebao bi doci over
, a vala ni Rubio se ne bi trebao plaho naigrati u matchupu sa CP, mada je to malo skakljivo (zbog faulova i slobodnih)

silver & black
silver & black
Head je napisao/la:Busto Arsizio Ž - Modena Ž 1 @1.60
Ja sam dobio info da ce ovo dobiti domace prije par dana i uhvatio po kvoti 1,8.Evo vidim kvota pada,negdje je 1,5,negdje 1,6 pa eto probajte.
3-0 lagano.
1946
SVAKA CASTHead je napisao/la:Head je napisao/la:Busto Arsizio Ž - Modena Ž 1 @1.60
Ja sam dobio info da ce ovo dobiti domace prije par dana i uhvatio po kvoti 1,8.Evo vidim kvota pada,negdje je 1,5,negdje 1,6 pa eto probajte.
3-0 lagano.
Ispratio sam ostao mi jos PSG - 1 I REAL - 2
arelinho je napisao/la:ja stavio cistu 2hajro je napisao/la:Zene
Srbija - Brazil(s.t.)/ruk x2
1.80
Srbija ima publiku i Lekic i Damjanovicku ali Brazil... Jednostavno ne vjerujem da ce propustiti priliku. Mnogo su jace jedino sto me strah malo tog domaceg terena. Vec su ih u grupnoj tukli a ja nevidim razlog da to ne ponove opet.
jaci je Brazil + mozda Srbijanke padnu zbog pritiska pune dvorane
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Opet covjek koji zeli ispast pametan vrijedjajuci ljude po forumu i sto je najgore uspijeva mu samo da ispadne gllup.TimeLine je napisao/la:Nisi ti ništa dobio, ti si vidio da samo kvota pada. Igrajte ljudi dvojku na Modenu.Head je napisao/la:Busto Arsizio Ž - Modena Ž 1 @1.60
Po koji je ovo put da mi je znat?
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Sta ces, neka mu dragi Bog da pamet i selamet drugi putIdimidodjimi je napisao/la:Opet covjek koji zeli ispast pametan vrijedjajuci ljude po forumu i sto je najgore uspijeva mu samo da ispadne gllup.
Po koji je ovo put da mi je znat?

silver & black
silver & black
- stomaklija
- Kontakt:
Vraca se CR7 veceras, goleada ce biti to je sigurno. Valencia u rasulu, ne zna a htjela bi, zato će udarati MAdridsku bijedu
Kartona ne bi smjelo faliti, ako zapne ima penal. Texeira sudi, sretno

Della Madonnina, da se sikire mogu ponjeti na teren ponjeli bi. Ovo sam odigrao u lokalu pa se ne vidi kvota, koja je oko 303. Uzmite, konzumirajte, udrite ko Muntari po cjevanicu

Ovo je tiket od danas 7/9, kojeg nisam stigao postaviti. Ako prođe neće biti jako loše

Della Madonnina, da se sikire mogu ponjeti na teren ponjeli bi. Ovo sam odigrao u lokalu pa se ne vidi kvota, koja je oko 303. Uzmite, konzumirajte, udrite ko Muntari po cjevanicu

Ovo je tiket od danas 7/9, kojeg nisam stigao postaviti. Ako prođe neće biti jako loše

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Single
Inter - Milan X
Single'
Valencia - Real M 6+
Inter - Milan X
Single'
Valencia - Real M 6+
- stomaklija
- Kontakt:
- Čitam danas na forumu, neko govori Lille ima najbolju odbranu lige i tu ide 0-2. Nisam takvog misljenja jer danas idu na noge PSG koja će po mom skromnom mišljenju stići do polufinala LP ako ne i do samog kraja. Prvenstvo će uzeti kada hoće i sa koliko bodova razlike bude trebalo
Lille zadnja 3 meča polako popušta. Nije to više odbrana iz prvih 7,8 kola. Večeras bi bila presretna sa osvojenim bodom. Monaco kiksao zadnje kolo, tako da mogu i malo kalkulisati ali ne vjerujem da ce do toga doći. S večerašnjom pobjedom bi lakse disali. Znamo za PSG, napad-saljevanje strave
Znači:
PSG - Lille Tip 1(1,40)
PSG - Lille Tip 3+(1,75)
PSG - Lille(h 0:1) Tip 1(1,90)
PSG - Lille Tip: 1/1(1,90)
Ibra - gol(1,60)
Cavani - gol(1,75)
GL srećkovići
Dzaba je i Šeici mute, mamu im

PSG - Lille Tip 1(1,40)
PSG - Lille Tip 3+(1,75)
PSG - Lille(h 0:1) Tip 1(1,90)
PSG - Lille Tip: 1/1(1,90)
Ibra - gol(1,60)
Cavani - gol(1,75)
GL srećkovići

Dzaba je i Šeici mute, mamu im

Zadnja izmjena: stomaklija, dana/u 22 dec 2013, 23:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.