Kloc, rekoh li ja......ZgemboAdislic je napisao/la:Ej bolan, kolko je ono spalo kada se opravdano moze reci recenica "Nek se ugleda na Adebajora".![]()
Jadan li je on i kukavan sa svojim životom....
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Kloc, rekoh li ja......ZgemboAdislic je napisao/la:Ej bolan, kolko je ono spalo kada se opravdano moze reci recenica "Nek se ugleda na Adebajora".![]()
Ali on ipak ima pOrO.gost je napisao/la:Kloc, rekoh li ja......ZgemboAdislic je napisao/la:Ej bolan, kolko je ono spalo kada se opravdano moze reci recenica "Nek se ugleda na Adebajora".![]()
Jadan li je on i kukavan sa svojim životom....
al nema tastaturu......ZgemboAdislic je napisao/la:
Ali on ipak ima pOrO.
Hajde...Durden je napisao/la: Džeko da je više radio na sebi, da je pokusavao iskoristit svaku minutu koju mu je trener dao a ne šetkati se po terenu vjerujem da bi i dalje imao svakog onog ko prati fudbal u BiH.
onda će igrat' i ako dođe 15 min pred tekmumirzatele je napisao/la:Džeko lagano postaje starosjedioc u city-u...ako ne ode na ljeto može postat i legenda kluba i rekorder..bravo edine nemoj ti ic nigdje budi i dalje uporan..čekaj da pape preuzme city onda ćeš svaku igrat

ti se ubi braneći po forumu sve i svakoga, jedino na ovoj temi si u napadačkoj ulozi,što ti je brza transformacija iz odbrane u napadzizu1991 je napisao/la:Ali pod uslovom da niko ne zna da će kasniti.
Ne moraš naravno.....zizu1991 je napisao/la:Stani malo, jel se tebi moram pravdati za svoje postove ? I zasto na svaki yebeni post o Dzeki, koji tvojim razmisljanjima ne odgovara moras replicirati ?
“Džeko je sjajan napadač, koji redovno postiže golove i svojom kretnjom na terenu stvara prostor saigračima za prilike. Mislim da je Manchester City vjerovatno jedina ekipa na svijetu gdje bi ovaj igrač bio treća ili četvrta opcija u napadu”, smatra Lineker.
Trenutno korisnika/ca: dedo26, dubrovnik, Edincapitano, Google [Bot], LeCoq, RacioEmocionalan, TefalTava i 38 gostiju.