ako je tako lako davat asistencije ronaldu ko sto ti govoris sto isco nije najbolji asistent lige ,reala ...???sto samo ima 4-5 asistencija u svim takmicenjima ,sto ne sutne svaku utakmicu 10 puta prema ronadu i eto 10 asistencija ???Sveti je napisao/la:nemoguće je raspravljati sa tri forumaša koja ne prate utakmicu nego statistiku, ne prate uopće utakmice već upijaju mišljenja drugih i onim kojima je nemoguće objasniti nešto jer iz nekog razloga jednostavno ne razumiju.
Po ko zna koji put govorim, Ozil je sam htio ode, barca_87 konačno sebi to utuvi u glavu, jer znam da upravo tebi ovo stoti put govorim. Dakle, nekim jednostavnim zakonima logike, koje vi, cijenjena gospodo očigledno ne razumijete, to znači da je ezil sam uvidio da je lošiji od konkurencije i trgnuo u Englesku, i to ni manje ni više u tim u kojem nema konkurencije s obzirom da će i tu kao i Real madridu moći da igra ko namudaj a ne bude smijenjen u narednoj utakmici. Dakle, čim se pojavila mogućnost da grije klupu kada igra kao panj, što i jeste, pobjegao je. Odlika pizdurinne.
Što se tiče vaše konstatacije da je bio najbolji uz Ronalda, ja vas ponovo podsjećam da je ezil bio poprilično konstatnan u ekipi u kojoj je igrao poziciju uz Ronalda, najboljeg igrača današnjice koji bi stigao loptu katapultiranu iz VBR-a i pretvorio je u gol, stoga zaista ne vidim razlog zašto bi neko rekao da je neki igrač bio najbolji uz Ronalda, kad je činjenica da je Ronaldo u ekipi neprikosnoven a svi ostali zasluge vuku upravo preko njega. Da je moj deda igrao uz ronalda, pio pivo i pušio duha 85 minuta na terenu, onda šutnuo jednu loptu nonšalantno prema ronaldu koji će je radi svoje brzine i umijeća stići i dat' gol, i taj moj deda bi imao sjajnu statistiku od jedne astistencije po utakmici, jer je ronaldo davao gol skoro svaku utakmicu.
Poređenja radi, isko ima tek 21. godinu i kristijana i bejla sa svoje dvije strane. Znam da nećete shvatiti poentu ali eto, čisto radi konstatiranja.
sto on nije ove sezone najbolji igrac uz ronalda ko ozil sto se fola "sljepo" uz njega ,pa sto se i on ne sljepa nego je cisti prosjek ,nista bolji od illare ,modrica i ostalih kompanjona u veznom redu.
ne govorim da je los igrac i da nece u buducnosti biti bolji al ti govoris da je vec sad isco bolji od ozila a to je smijesno.jer to do sad isco nije dokazao svojim partijama u dresu reala