FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
zato što misli da je Vule sigurno njihov!!! Nema ljubavi ba igrača prema klubovima, za kakvu paru bi svaki prodo majku rodjenu, a ne neki karakter držao

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Nije isključeno da dođe i kod nas (al' zamalo)[/quote]
ha ha ha[/quote]
Sto hahaha?
[/quote]
ma bzv.........
nego gore neko Pelaka spominje........bolje vam je da vam ne dolazi taj........on toliko negativno djeluje na svlacionicu, a samim tim i na igru kluba
ha ha ha[/quote]
Sto hahaha?
ma bzv.........
nego gore neko Pelaka spominje........bolje vam je da vam ne dolazi taj........on toliko negativno djeluje na svlacionicu, a samim tim i na igru kluba
tako su i za semjona govorili on je hordas on ne bi obukao drugi dres osim sarajeva kleli se u njega a eno ga sad u slobodi 
-
vlado lesinar
- Kontakt:
Sve za pareŽeljoman je napisao/la:zato što misli da je Vule sigurno njihov!!! Nema ljubavi ba igrača prema klubovima, za kakvu paru bi svaki prodo majku rodjenu, a ne neki karakter držao![]()
![]()
Ma nek ga uzme ko bude najbrzi i najsposobniji......Željoman je napisao/la:zato što misli da je Vule sigurno njihov!!! Nema ljubavi ba igrača prema klubovima, za kakvu paru bi svaki prodo majku rodjenu, a ne neki karakter držao![]()
![]()
kazem ti ja. svaki od njih bi za pare guza daonewbie je napisao/la:tako su i za semjona govorili on je hordas on ne bi obukao drugi dres osim sarajeva kleli se u njega a eno ga sad u slobodi
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
-
lešinar
ne kaže se bezveze para vrti gdje burgija neće... .. .zaebava me nešto tastatura .vlado lesinar je napisao/la:Sve za pareŽeljoman je napisao/la:zato što misli da je Vule sigurno njihov!!! Nema ljubavi ba igrača prema klubovima, za kakvu paru bi svaki prodo majku rodjenu, a ne neki karakter držao![]()
![]()
to sto Semjon nije u Sarajevu ...to je kriva uprava kluba.......eto bas Semjon voli sto je u Slobodu otisao pored Sarajeva.....Željoman je napisao/la:kazem ti ja. svaki od njih bi za pare guza daonewbie je napisao/la:tako su i za semjona govorili on je hordas on ne bi obukao drugi dres osim sarajeva kleli se u njega a eno ga sad u slobodi
-
vlado lesinar
- Kontakt:
Nije ni iskljuceno da Vule dodje u Borac
- Stole iz Bora
- Kontakt:
E moj kralju ...kralj_je_mrtav je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-29449.htm
Eto vam proba. Vi probavajte i glumite Manchester, a drugi ce kupovati. E gdje su sadf oni sto su se pravbili pametni i oci mi kopali sa infom da Karadza dolazi na probu
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
vlado lesinar
- Kontakt:
Hamo vid mu glave xaxaxa...jes uspjeo nabavit onaj kacketHamo je napisao/la:evo Kardže u nas...
-
lešinar
ma ja čisto sumnjam ovi naši su dužni i boguvlado lesinar je napisao/la:Nije ni iskljuceno da Vule dodje u Borac
- zlaya_tm87
- Kontakt:
haj barem nek' je odcepilo sto se tice pojacanja. da hoce doci jos neko da pojaca vezni red, bili bi jedna sasvim solidna ekipa koja bi mogla konkurisati za vrh...
zna li neko slucajno kad je izvlacenje parova za kup?
zna li neko slucajno kad je izvlacenje parova za kup?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
-
vlado lesinar
- Kontakt:
Ma ako dovedu Vukelju i Vukobratovica bice dobrolešinar je napisao/la:ma ja čisto sumnjam ovi naši su dužni i boguvlado lesinar je napisao/la:Nije ni iskljuceno da Vule dodje u Borac
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
šta sve neki vukovi bokte...xdvlado lesinar je napisao/la:Ma ako dovedu Vukelju i Vukobratovica bice dobrolešinar je napisao/la:ma ja čisto sumnjam ovi naši su dužni i boguvlado lesinar je napisao/la:Nije ni iskljuceno da Vule dodje u Borac
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sve je to fino Vlado ali mene a ni vecinu na ovom djelu foruma to ne interesuje! Bilo bi lijepo da nastavis pisati ALI o Zelji a ne o Borcu i mogucim pojacanjima Borca!vlado lesinar je napisao/la:Ma ako dovedu Vukelju i Vukobratovica bice dobrolešinar je napisao/la:ma ja čisto sumnjam ovi naši su dužni i boguvlado lesinar je napisao/la:Nije ni iskljuceno da Vule dodje u Borac
AMAR OSIM
ja udjem u temu mog kluba da citam koja ce pojacanja borac dovest , te informacije su mi fakat neophodne da bi normalno funkcionisao xD
-
vlado lesinar
- Kontakt:
Dobro STOLE IZ BORA izvinjavam se
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, avalPacidoroP, Ferroviere1987, Google [Bot], greenwood, kosuljaplava, Samba71 i 59 gostiju.