NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 dec 2013, 06:20

pazi Cutler je imao jedan posjed lopte a ljudi su vec tad vodili 21-0..on nije mogao za 1 naopad postici kao oni..i nakon toga sta ti ocekujes?..pa jarane ba kad onako primis poene jeftino tebi se nije utakmica na tv gledala, a da ne govorimo o onim dole igracima..daj malo ba pretjerjete vise..mislim boli me qurac za Cutlerom ebe me se ko ga J**+ ali imamo veci problem u odbrani pozabavimo se sa tim i bice puno bolje..skoro 60p primiti to je strsno strasno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 23 dec 2013, 06:34

11 poena. Minesota 50 poena.

Hu, ha, kriva je OL, kriva je odbrana, krivi su hvataci, krivi su trkaci, kriva je DL, krivi su oni is ST, kriv je McCown, koji je dobio eto neku minutu da u toj svoj frci nesto uradi, krivi su treneri, krive su i kopacke jer trakcija mu nije bila najbolja, kriv je na kraju krajeva i moj babo Mensur.

Ali slazem se Cutler nikad nizasta nije kriv.

Sutra mu odmah trebaju dati 150 miliona garantovanih, jer zasuzio je za ovih 5 godina i 98 TD uz 74 interceptiona, da 74, i preko 20 fumble-a. Odmah mu trebaju dati taj ugovor.

A to sto je on hodajuca vreca govana na terenu sa brojem otisnutim na ledjima. To nije vazno, jer eto on je bolji od Gorssmana. Ja sam bolji od je.benog Grossmana.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 dec 2013, 06:47

samo ljudi suigrali dobru odbranu nocs..vidi o si da su reciveri bili odlicno pokrivani nocas..OL je bila losa gledo sam tri cetri puta lupa kutler kasne izvesti loptu..ne branim covjeka ali kazem da je imao jedan posjed lopte a gubili smo 21-0 i to je odmah haman pa fotovo moral ti ba ubije..ma meni je ubio ovdje sjedeci sa tobom pisajuci i gledajuCI..TREBCE NAMA GODINE DA OVU ODBRANU NAPRAVIMO
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 23 dec 2013, 07:00

Oduvaše vas :?
Ovih 54 poena moraju da bole, kakva patetična odbrana i statičan napad, o OL ne treba trošiti riječi :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 23 dec 2013, 09:56

Samo me zanima sta je bilo s odbranom prosle hefte u Minneapolisu. :roll:

Pobjeda za bildanje samopouzdanja, valjda budu u ovom ritmu i protiv Cowgirlsa.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 23 dec 2013, 09:57

Kažem ja sinoć, bearsi nisu kvalitet za playoffa.
Ako Rođo bude zdrav, išamarat će ih sljedeće sedmice GB. Jesina nada im je da Rodgers propusti tu tekmu.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 dec 2013, 10:58

Mislim da su Bearsi sinoc izgubili PO...
Sada su Packersi za razliku od njih u psihickoj prednosti, jos uz povratak Rodgersa jedino cudo moze Bearse odvesti u PO.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 dec 2013, 11:01

Kakva užasna run odbrana Medeka, šuplja k'o edamer :mrgreen: Stvarno im je potrebna rekonstrukcija odbrane, i def ko. koji zna svoj posao, jer ako su Bearsi prepoznatljivi po nečemu onda je to odbrana, njihov trejdmark kojim su se i proslavili, a ovo sada je sve osim odbrane :|

Eaglesi su sinoć onu jednu akciju za run odvrtili minimalno 20ak puta i svaki put je prošla, koliko trebaš biti biser da je ne skontaš nakon par puta :shock: 1/4 je bila ključna očigledno, ali ipak nisu smjeli dopustiti onakav raspad kasnije :roll:

A Orlovi i Cowgirls u zadnjem kolu odlučuju o putniku u PO i to će biti spektakl, volio bih Shadya i Folesa i ovaj Kellyev napad vidjeti u PO više negoli Garreta i njegove dosadne Kauboj(k)e :)

Što se tiče Rodgersa, ne vjerujem da će biti spreman, ako i zaigra to će biti na rizik jer se sigurno nije u potpunosti oporavio tako da će Bearsi biti u prednosti, mada sa ovom njihovom odbranom nikad ne znaš :mrgreen:

slika :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 dec 2013, 11:18

slika

Ditka uvijek slozi kontru ostatku ekipe i uvijek skoro bude upravu sa svojom prognozom.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 23 dec 2013, 11:47

Eagles - Cowgirls...Koji ce to spektakl biti. Oboji igraju nekonstantno cijelu sezone, od odlicnog do katastrofalnog. "Navijam" za Orlove dakako.

Bears - Packers..I ako Rodgers ne bude spreman ne vjerujem Bearsima nikako. Packersi su sinoc usrali motku, a volio bih da im se to vrati.
RIP CITY!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 dec 2013, 12:11

slika

slika

:lol: :lol: :lol: :lol:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 dec 2013, 13:39

Tomici već u tradiciju prelazi ovo kad ga svi iskuliraju za high five :lol:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 23 dec 2013, 17:46

Rogers neće igrat ni protiv Medeka... vjerojatno ni Lacy... tako da imamo šanse...

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 23 dec 2013, 20:58

Sa zdravim Rodgersom i Lacyem Packersi su glavni favoriti za SB, jos im se vratio Cobb.

Taman njih dvojicu treba odmorit za ovu zadnju tekmu, posto Medeke i Flynn moze rijesit k'o od sale :mrgreen:

Kakav ce ovo PO biti u NFC-u :o

Seattle - Brutalna ekipa sa brutalnom odbranom koja kuci u 99% slucajeva dobija (malo opustanje protiv Cardsa)
New Orleans - Ekipa sa drugim ili trecim najboljim QB-om u ligi, i sa novom strasnom odbranom pod vodstvo Ryana i Paytona bit ce opasni u PO iako ce vjerovatno u wc rundu.
Carolina - Solidna ekipa za koju ne smatram da moze dalje od ovog, izbacili su Saintse jucer, al' kad se opet sretnu u PO (vrlo vjerovatno) nece imati sanse.
San Francisko - Po imenima malo jaca ekipa od one koja se ugurala u SB prosle godine, al' nisu u formi, ako se Colin i odbrana vrati na onaj kolosijek, mogli bi ponoviti prethodnu sezonu...
Dallas/Phila - koja god da prodje, protiv Saintsa imaju itekako male sanse, jos ako to bude Dallas ciju odbranu Rob zna u dusu, lose se pise Bryantu kojem ce Romo biti kriv :mrgreen: Ukoliko bude Phila bit ce zanimljivo, jako fino izgleda ova ekipa pod Folesom i Kellyom ;)

Za GB sam napis'o, ako se okupe opet mogu do kraja...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 23 dec 2013, 21:16

Nevjerovatna odbrana sinoc, pogotova kakva izvedba Freemana strasno :D , kako bi bilo fino da su ovaki u PO, a kad bi opet protiv Kansasa igrali kuci, zasto ne ponoviti ovo, ako oni imaju Charlesa i mi imamo Browna 8-)

Steta dobijemo Kansas imat cemo 11-5, a necemo moci vise od seeda 4, osim ako Patsi ili Cinnci ne izgube zadnju. Patsi sigurno nece izgubit kuci, gdje su 7-0, od Billsa tako da imaju bye week u PO, a Cinnci protiv ovakvog Flacca kuci gdje ove sezone imaju 7-0 99% uzima glatko, eh i da izgube nekim cudom, isli bi na Ravense u PO posto bi oni bili seed 6, a kad bi se Flacco vratio na staro oni bi bili gori od KC-a zbog iskustva igranja u PO. Vidjet cemo sta ce se sve izdesavati u zadnjoj sedmici, al' bit ce strasno zanimljivo :)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 dec 2013, 21:27

Za Carolinu se ne slažem, ostalo može proći, smatram da Panteri imaju itekako šanse, pogotovo jer su uzeli diviziju, a Saintsi su puno lošiji u gostima negoli kući, da su oni sa prednošću domaćeg terena bili bi itekako opasni, ovako kad moraju na gostovanje teško :?

I Packersi neće imati zdravog Rodgersa (barem u ovoj idućoj tekmi), a ni odbrana im po običaju ne ulijeva povjerenje, jedino je Lacy tu napredak u odnosu na prošle sezone, tako da ne vidim njih kao favorite :)

I po meni je NFC daleko jači od AFC-a, i velika je šteta što najvjerovatnije Cardsi neće proći, jer su jedno od najprijatnijih iznenađenja, mog'o bi Arians odbraniti titulu trenera godine ako uđu u PO (iako veoma teško da će se to desiti), a i Rivera je napravio strašan posao također :)

Što se tiče AFC-a volio bih vidjeti Boltse u PO, ali eto teško, mora se poklopiti puno toga, a smatram da bi imali itekako šansi sa fino izbalansiranim timom, puno bolje izgledaju negoli sa Turnerom :)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 23 dec 2013, 21:52

Ja bih volio Steleerse, sto i nije tako tesko, jedino je upitno hoce li Jetsi uzeti Miami, KC SD-a lahko moguce, Cinnci Ravense vrlo lahko moguce, nikad se ne zna :D

Ko bi rekao 5-8 su imali 3 sedmice do kraja i da im se vako poklopi :D :D :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 dec 2013, 22:24

Nezahvalno je u NFL-u prognozirati ishod PO-a...
Posljednje godine su nam pokazale da su u SB-u zavrsavale one ekipe od kojih se to najmanje ocekivalo i one koji su morali igrati WC rundu.

Sreca i forma su najbitniji kada je PO u pitanju. Primjera radi vecina prognozira da cemo mi i Broncosi igrati u AFCCG, ali ja sam siguran da ce jedni ispasti prije te utakmice.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 dec 2013, 23:00

TONY ROMO, SEAN LEE OUT FOR SEASON

The QB and star linebacker suffered season-ending injuries, NFL Media's Desmond Purnell reports, per a team ****.
Cestitike Orlovima na PO-u...Mislim da im Cowboysi ne mogu parirati sa rezervnim QB-om.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 23 dec 2013, 23:22

Nosi ovu tekmu sa SNF, stavite Baltimore - Cinnci...

Foles pravi PO, cestitke Hare.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []