Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

bambus
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la bambus » 23 dec 2013, 12:11

Za danas sam igrao samo Chelsea-Arsenal i Inglostadt-Kaiser oba pm3 na malo veći ulog.
!

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 23 dec 2013, 12:20

Znači O.City, NBA ekipa koja sebe naziva profesionalcima za jednu četvrtinu ubaci 14 poena. Durant+Westbrook :mrgreen: Imam ih 107+, oni daju 98 trulom Torontu. Prvi put ih odigram, jer kad sam god gledao ubacuju 110,120,150.000.koševa. Lakersima za četvrtinu 60. SMIJEŠNO!!!

barabababa
Kontakt:

Post Postao/la barabababa » 23 dec 2013, 12:26

EmirTM87 je napisao/la:Pa da li je moguce da su ovakvi lopovi ovi iz Wwina, gledam sinoc ponudu i C.Paul 18,5 ponudjeno i odigram over.

Jutros gledam sve proslo i kontam dobio, udjem na Wwin i vidim pao listic, C.Paul odjednom 20,5 :shock:
Tuzi ih :lol:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 dec 2013, 12:29

stomaklija je napisao/la:Znači O.City, NBA ekipa koja sebe naziva profesionalcima za jednu četvrtinu ubaci 14 poena. Durant+Westbrook :mrgreen: Imam ih 107+, oni daju 98 trulom Torontu. Prvi put ih odigram, jer kad sam god gledao ubacuju 110,120,150.000.koševa. Lakersima za četvrtinu 60. SMIJEŠNO!!!
Cini mi se da OKC imaju niz od preko 10 ut. sa 100+ poena :roll: , morao je doci nekad taj "crni dan" a i on kako kome, neki su igrali under :mrgreen:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 23 dec 2013, 12:34

stomaklija je napisao/la:Znači O.City, NBA ekipa koja sebe naziva profesionalcima za jednu četvrtinu ubaci 14 poena. Durant+Westbrook :mrgreen: Imam ih 107+, oni daju 98 trulom Torontu. Prvi put ih odigram, jer kad sam god gledao ubacuju 110,120,150.000.koševa. Lakersima za četvrtinu 60. SMIJEŠNO!!!
Da se malo nasalimo.to ti je kad se zicas za lovu na forumu.kad covjek ima i igra opusteno tada sve ulazi, a kad nema nemoze se nista pogoditi u inat :lol:

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 23 dec 2013, 12:35

EmirTM87 je napisao/la:Pa da li je moguce da su ovakvi lopovi ovi iz Wwina, gledam sinoc ponudu i C.Paul 18,5 ponudjeno i odigram over.

Jutros gledam sve proslo i kontam dobio, udjem na Wwin i vidim pao listic, C.Paul odjednom 20,5 :shock:
:?

ne znam sto igrate na tim nasim retardiranim kladionicama. sve i da ti ukradu milion maraka nemas ih kome tuzit :D

edit : treba video snjimati kada igras online listic na nasim kladionicama pa da kasnije imas dokaz :P
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

PlanB
Kontakt:

Post Postao/la PlanB » 23 dec 2013, 12:46

Danas ooodlicnaaaaa ponuda :D

Vrijeme je da George vrati pare od nocas
Dobro je imati PlanB !

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 23 dec 2013, 12:53

dusseldorf je napisao/la:
Da se malo nasalimo.to ti je kad se zicas za lovu na forumu.kad covjek ima i igra opusteno tada sve ulazi, a kad nema nemoze se nista pogoditi u inat :lol:
Ma to sam sinoć prvi put zatrazio, hbga bas mi bio gust da odigram imao strasan predosjecaj :lol: Slucajno odem na BH play, na kojem nisam uplatio ima 15 dana. 3 noci zaredom im je server padao. Odigram na peticu na jedvite jade a drugu skroz zaboravio potrositi. Sinoc slucajno odem da vidim da li rade. Gle čuda, rade 8-) Udjem, tek ono 5KM na koje sam skroz zaboravio. Odigram Ibaku-manje, Westbrook više, LA-više i tupavu OC over. Jos ostanem budan do pola 4 a sad idem na posao. Glava ko bubanj. Mamu im :evil: :evil: :evil:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 dec 2013, 13:33

fixator je napisao/la:prodje jucer Pekovic (34) i Rubio (7)
Rubio cijelih 0 p. :D
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 dec 2013, 13:41

Morate I da shvatite razlog sto se u nbau dogadja vise iznenadjenja nego recimo u euroligi iako istu slabije pratim. 82 utakmice, ljudi u prosjeku igraju svako drugi dan, nema tu mnogo vremena za taktiziranje pa cak ni adekvatne treninge. Ali da je ova sezona jedna od gorih po nas kladionicare, jeste..
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 23 dec 2013, 14:57

Vidim otvorena ova maxbet kladionica pa me zanima kakva su vaša iskustava s njima, ako ih je neko imao, imaju li online klađenje, daju li u ponudu klađenje na kartone i tako slično, hvala

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 dec 2013, 15:00

Fian im je ponuda na NBA igrace, bas raznovrsna.
Moze se singlirat sto je najvaznijeslika
silver & black

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 dec 2013, 15:30

Zar je moguce da na uplaceni listic promijene opkladu?
Yebo onda tu kladionicau odigras vise od 70 koseva,oni promijene stave 80 i padnes hladno.

A ponuda je odlicna danas,ne znam sta da izaberem sto je najgore. :lol:
1946

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 23 dec 2013, 15:46

prije ce biti da si ti tu nesto predvidio.nekako mi to nelogicno ali sta znam.ja neki dan odigram uzivo filipinska ligu kosarku da nece domacin izgubiti 14 razlike,vec je bila 3 cetvrtina,i sad moram na posao krenuti i ovi moji skinu sa 15 razlike na 4 duboko u 4-toj cetvrtini i ja na posao onako sretan.nije mali ulog bio.i sjedim ja u u-bahnu i vozim se na posao i hajd reko da provjerim stanje na racunu kad ovi moji jos pobijedili regularno.joj reko majstore sto neodigra keca kvota bila 12,ali hajd.poenta price da sam ja odigrao kontra hendikep,zajebo se ,mislio jedno,odigrao drugo i pusa.tiket gubitni.ne kazem da je i kod tebe tako,ali toliko smo haman i"**** da nam se pocelo i privdjat :lol: :lol:

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 23 dec 2013, 16:39

dr.van nostrand je napisao/la:Fian im je ponuda na NBA igrace, bas raznovrsna.
samo minus sto ne mozes kombinovati utakmicu i igraca :D inace mislim da imaju najvise igraca u ponudi .... inace pratili ko ovu cibonu, negdje procita rasulo kod njih mozda se moze probati hendikep 14 i under 70 poena ...

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 23 dec 2013, 16:53

bob je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:Fian im je ponuda na NBA igrace, bas raznovrsna.
samo minus sto ne mozes kombinovati utakmicu i igraca :D inace mislim da imaju najvise igraca u ponudi .... inace pratili ko ovu cibonu, negdje procita rasulo kod njih mozda se moze probati hendikep 14 i under 70 poena ...
Ma to ti je derbi u kakvom god da su rasulu a i napadacki su puno bolji nego defanzivno. Onako na prvu, Sarice over kolika god da je granica.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 23 dec 2013, 16:58

nema Sarica u ponudi, razmislicu do vec. dal da odigram hendikep i B.Marjanović preko :D ...

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 23 dec 2013, 16:59

Duseldorf objasni ti sebi gdje je ingolstad a gdje klautern, meni ne treba, i pišeš kao blizu je, klutern će uzeti jer će biti pun stadion domaćih navijača Haha, pa drob te **** ako će bit pun stadion logično je da će gostima biti teze dobiti, a ne bih ulazio u raspravu ko je odakle i tako to, tebi iskreno preporučujem uci strane jezike, mani se kladionice

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 23 dec 2013, 17:06

diplomatija je napisao/la:Duseldorf objasni ti sebi gdje je ingolstad a gdje klautern, meni ne treba, i pišeš kao blizu je, klutern će uzeti jer će biti pun stadion domaćih navijača Haha, pa drob te **** ako će bit pun stadion logično je da će gostima biti teze dobiti, a ne bih ulazio u raspravu ko je odakle i tako to, tebi iskreno preporučujem uci strane jezike, mani se kladionice
Vidis koliko si ti ogranicen.ako procitas i ako znas da ingolstad gotovo nema publiku a kajzer jednu od najodanijih valjda ce ti biti jasno da se potkraLa greska i da je trebalo stajati gostujucih navijaca.dobio si privatnu poruku i zaobidji me.jel vidis da si jedini ti pisao gluposti na temi zajednicki listic, a vjeruj da su mnogi to isto vidjeli ali ljudi skontali i nisu komentarisali.cazin boy :twisted:

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 23 dec 2013, 17:17

svaki treći post neko se s nekim raspravlja.
Treba vama
slika
Pustiću sunce da topi ljubav!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.