Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Za danas sam igrao samo Chelsea-Arsenal i Inglostadt-Kaiser oba pm3 na malo veći ulog.
!
- stomaklija
- Kontakt:
Znači O.City, NBA ekipa koja sebe naziva profesionalcima za jednu četvrtinu ubaci 14 poena. Durant+Westbrook
Imam ih 107+, oni daju 98 trulom Torontu. Prvi put ih odigram, jer kad sam god gledao ubacuju 110,120,150.000.koševa. Lakersima za četvrtinu 60. SMIJEŠNO!!!

- barabababa
- Kontakt:
Tuzi ihEmirTM87 je napisao/la:Pa da li je moguce da su ovakvi lopovi ovi iz Wwina, gledam sinoc ponudu i C.Paul 18,5 ponudjeno i odigram over.
Jutros gledam sve proslo i kontam dobio, udjem na Wwin i vidim pao listic, C.Paul odjednom 20,5

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Cini mi se da OKC imaju niz od preko 10 ut. sa 100+ poenastomaklija je napisao/la:Znači O.City, NBA ekipa koja sebe naziva profesionalcima za jednu četvrtinu ubaci 14 poena. Durant+WestbrookImam ih 107+, oni daju 98 trulom Torontu. Prvi put ih odigram, jer kad sam god gledao ubacuju 110,120,150.000.koševa. Lakersima za četvrtinu 60. SMIJEŠNO!!!

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
-
- Kontakt:
Da se malo nasalimo.to ti je kad se zicas za lovu na forumu.kad covjek ima i igra opusteno tada sve ulazi, a kad nema nemoze se nista pogoditi u inatstomaklija je napisao/la:Znači O.City, NBA ekipa koja sebe naziva profesionalcima za jednu četvrtinu ubaci 14 poena. Durant+WestbrookImam ih 107+, oni daju 98 trulom Torontu. Prvi put ih odigram, jer kad sam god gledao ubacuju 110,120,150.000.koševa. Lakersima za četvrtinu 60. SMIJEŠNO!!!

EmirTM87 je napisao/la:Pa da li je moguce da su ovakvi lopovi ovi iz Wwina, gledam sinoc ponudu i C.Paul 18,5 ponudjeno i odigram over.
Jutros gledam sve proslo i kontam dobio, udjem na Wwin i vidim pao listic, C.Paul odjednom 20,5

ne znam sto igrate na tim nasim retardiranim kladionicama. sve i da ti ukradu milion maraka nemas ih kome tuzit

edit : treba video snjimati kada igras online listic na nasim kladionicama pa da kasnije imas dokaz

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Danas ooodlicnaaaaa ponuda
Vrijeme je da George vrati pare od nocas

Vrijeme je da George vrati pare od nocas
Dobro je imati PlanB !
- stomaklija
- Kontakt:
Ma to sam sinoć prvi put zatrazio, hbga bas mi bio gust da odigram imao strasan predosjecajdusseldorf je napisao/la:Da se malo nasalimo.to ti je kad se zicas za lovu na forumu.kad covjek ima i igra opusteno tada sve ulazi, a kad nema nemoze se nista pogoditi u inatstomaklija je napisao/la:Znači O.City, NBA ekipa koja sebe naziva profesionalcima za jednu četvrtinu ubaci 14 poena. Durant+WestbrookImam ih 107+, oni daju 98 trulom Torontu. Prvi put ih odigram, jer kad sam god gledao ubacuju 110,120,150.000.koševa. Lakersima za četvrtinu 60. SMIJEŠNO!!!

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Rubio cijelih 0 p.fixator je napisao/la:prodje jucer Pekovic (34) i Rubio (7)

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- Titova-Juga
- Kontakt:
Morate I da shvatite razlog sto se u nbau dogadja vise iznenadjenja nego recimo u euroligi iako istu slabije pratim. 82 utakmice, ljudi u prosjeku igraju svako drugi dan, nema tu mnogo vremena za taktiziranje pa cak ni adekvatne treninge. Ali da je ova sezona jedna od gorih po nas kladionicare, jeste..
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- diplomatija
- Kontakt:
Vidim otvorena ova maxbet kladionica pa me zanima kakva su vaša iskustava s njima, ako ih je neko imao, imaju li online klađenje, daju li u ponudu klađenje na kartone i tako slično, hvala
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Fian im je ponuda na NBA igrace, bas raznovrsna.
Moze se singlirat sto je najvaznije

silver & black
silver & black
Zar je moguce da na uplaceni listic promijene opkladu?EmirTM87 je napisao/la:Pa da li je moguce da su ovakvi lopovi ovi iz Wwina, gledam sinoc ponudu i C.Paul 18,5 ponudjeno i odigram over.
Yebo onda tu kladionicau odigras vise od 70 koseva,oni promijene stave 80 i padnes hladno.
A ponuda je odlicna danas,ne znam sta da izaberem sto je najgore.

1946
-
- Kontakt:
prije ce biti da si ti tu nesto predvidio.nekako mi to nelogicno ali sta znam.ja neki dan odigram uzivo filipinska ligu kosarku da nece domacin izgubiti 14 razlike,vec je bila 3 cetvrtina,i sad moram na posao krenuti i ovi moji skinu sa 15 razlike na 4 duboko u 4-toj cetvrtini i ja na posao onako sretan.nije mali ulog bio.i sjedim ja u u-bahnu i vozim se na posao i hajd reko da provjerim stanje na racunu kad ovi moji jos pobijedili regularno.joj reko majstore sto neodigra keca kvota bila 12,ali hajd.poenta price da sam ja odigrao kontra hendikep,zajebo se ,mislio jedno,odigrao drugo i pusa.tiket gubitni.ne kazem da je i kod tebe tako,ali toliko smo haman i"**** da nam se pocelo i privdjatEmirTM87 je napisao/la:Pa da li je moguce da su ovakvi lopovi ovi iz Wwina, gledam sinoc ponudu i C.Paul 18,5 ponudjeno i odigram over.

samo minus sto ne mozes kombinovati utakmicu i igracadr.van nostrand je napisao/la:Fian im je ponuda na NBA igrace, bas raznovrsna.

- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma to ti je derbi u kakvom god da su rasulu a i napadacki su puno bolji nego defanzivno. Onako na prvu, Sarice over kolika god da je granica.bob je napisao/la:samo minus sto ne mozes kombinovati utakmicu i igracadr.van nostrand je napisao/la:Fian im je ponuda na NBA igrace, bas raznovrsna.
Moze se singlirat sto je najvaznijeinace mislim da imaju najvise igraca u ponudi .... inace pratili ko ovu cibonu, negdje procita rasulo kod njih mozda se moze probati hendikep 14 i under 70 poena ...
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
nema Sarica u ponudi, razmislicu do vec. dal da odigram hendikep i B.Marjanović preko
...

- diplomatija
- Kontakt:
Duseldorf objasni ti sebi gdje je ingolstad a gdje klautern, meni ne treba, i pišeš kao blizu je, klutern će uzeti jer će biti pun stadion domaćih navijača Haha, pa drob te **** ako će bit pun stadion logično je da će gostima biti teze dobiti, a ne bih ulazio u raspravu ko je odakle i tako to, tebi iskreno preporučujem uci strane jezike, mani se kladionice
-
- Kontakt:
Vidis koliko si ti ogranicen.ako procitas i ako znas da ingolstad gotovo nema publiku a kajzer jednu od najodanijih valjda ce ti biti jasno da se potkraLa greska i da je trebalo stajati gostujucih navijaca.dobio si privatnu poruku i zaobidji me.jel vidis da si jedini ti pisao gluposti na temi zajednicki listic, a vjeruj da su mnogi to isto vidjeli ali ljudi skontali i nisu komentarisali.cazin boydiplomatija je napisao/la:Duseldorf objasni ti sebi gdje je ingolstad a gdje klautern, meni ne treba, i pišeš kao blizu je, klutern će uzeti jer će biti pun stadion domaćih navijača Haha, pa drob te **** ako će bit pun stadion logično je da će gostima biti teze dobiti, a ne bih ulazio u raspravu ko je odakle i tako to, tebi iskreno preporučujem uci strane jezike, mani se kladionice

svaki treći post neko se s nekim raspravlja.
Treba vama
Treba vama
Pustiću sunce da topi ljubav!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.