FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AdiRajvosa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AdiRajvosa » 23 dec 2013, 01:37

PehariSuTu je napisao/la:i iznio ono šta ja znam o toj temi?
Nemojte tako, decko ZNA. ;) Ocigledno je.

Samo, mozes li mi odgovoriti ko su ona prva dvojica Malezijaca, koji su bili u klubu svaki dan preko 20 dana..i ko su ova drgura dvojica Malezijaca koji su trenutno u klubu, a dosli su prije pra dana?
Evo mozes otici ko fol onako slucajno do prostorija kluba, zadrzati se malo duze, pa ces i sam vidjeti likove. :mrgreen:

Mislim ono, je l' i njih Dino placa, svu cetvoricu, da se onako vrte malo po klubu, kao nesto popisuju, nosaju neke fascikle, poslovne torbe i kao nesto lafo rade a samo da zavaraju i prevare sviju. :mrgreen:

Ozbiljno, vidim da si upucen u sve pa te eto pitam da mi odgovoris.

Veliki pozdrav. I ne sekiraj se. :D

PehariSuTu
Kontakt:

Post Postao/la PehariSuTu » 23 dec 2013, 02:01

AdiRajvosa je napisao/la:
PehariSuTu je napisao/la:i iznio ono šta ja znam o toj temi?
Nemojte tako, decko ZNA. ;) Ocigledno je.

Samo, mozes li mi odgovoriti ko su ona prva dvojica Malezijaca, koji su bili u klubu svaki dan preko 20 dana..i ko su ova drgura dvojica Malezijaca koji su trenutno u klubu, a dosli su prije pra dana?
Evo mozes otici ko fol onako slucajno do prostorija kluba, zadrzati se malo duze, pa ces i sam vidjeti likove. :mrgreen:

Mislim ono, je l' i njih Dino placa, svu cetvoricu, da se onako vrte malo po klubu, kao nesto popisuju, nosaju neke fascikle, poslovne torbe i kao nesto lafo rade a samo da zavaraju i prevare sviju. :mrgreen:

Ozbiljno, vidim da si upucen u sve pa te eto pitam da mi odgovoris.

Veliki pozdrav. I ne sekiraj se. :D
Kad me već citiraš trebao si i onaj dio "sve je to dio ugovora" pa bi ti možda bilo jasnije.Zar vi ne shvatate da je ugovor sa tanom već potpisan(generalni sponzor za ovu sezonu)i sad se taj ugovor "odrađuje".A ako neko misli da tan nije imao neke beneficije iz svega do sad vara se-konstantni ekskluzivni članci u BiH i regionu o njemu i fks(a pisaće se još) su velika promocija za njega,za kojeg realno ne znam da li je iko čuo dok se sve ovo nije izdešavalo...ma mogu ja ovako do sutra nabrajati činjenice i opet će mi neko reći "al malezijci neki hodaju prostorijama" :?
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 23 dec 2013, 02:13

PehariSuTu je napisao/la:..ma mogu ja ovako do sutra nabrajati činjenice i opet će mi neko reći "al malezijci neki hodaju prostorijama" :?
Hajd' se prvo edukuj sta znaci pojam CINJENICE. :mrgreen:

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 23 dec 2013, 02:19

PehariSuTu je napisao/la:..ma mogu ja ovako do sutra nabrajati činjenice i opet će mi neko reći "al malezijci neki hodaju prostorijama" :?
al pazi on preko sarajeva kupi bodove i ulijece u BiH, pa bolan on ovdje da je dosao i rekao JA SAM MILIJARDER I INVESTIRAT CU OVDJE , BRUJALE BI NOVINE VISE NEGOKAD JE REKAO DA CE INVESTIRATI U fk

cudno, da pored "najveceg kluba koji ima stadion i imovinu i titule" on ulaze u Sarajevo

skuplja "poene" tako sto lozi 5 000 pitaara da ce uloziti milione i onda ce ih ispaliti (kakav strasan marketinski trik :D )
daj dijete nije marketing tvoj fah očito, on nebi bio ni milioner da se sluzi ovakvim jadnim prevarama koje skuzi filozof kategorije TI

PehariSuTu
Kontakt:

Post Postao/la PehariSuTu » 23 dec 2013, 02:27

Džaba,ne vrijedi s vama u priču ići samo se može ovako glup odgovor dobiti...kralju ja ne znam šta su tebe učili o pojmu činjenica,al znam da su ovo gore činjenice preko kojih je sada vama malo teško preći.
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 23 dec 2013, 02:35

Osnove pojma.
Činjenica
Činjenica je ono što se može neupitno i nepobitno ustanoviti. Prilikom utvrđivanja činjenice nužan je objektivan pristup, koji u znanosti mora biti potkrijepljen egzaktnim dokazom.
U filozofiji, nužna je racionalna metoda, uz nepristrano preispitivanje, bez uplitanja vjerovanja. U utvrđivanju činjenica, ne smije se miješati osobni stav ili bilo koja predrasuda.
Dakle, ti to sto pricas/pises su tvoje pretspostavke, zelje, da ne kazem mokri snovi.

Hajde ti lagano prati svoj klub, eno Amar se preobukao u deda mraza, poziva da se dodje u fan shop i kupi ponesto...ispostujte svog sefa, mozda se skupi, a bio bi i red napokon, za pokoju platu igracima i drugim uposlenicima u klubu.

U prevodu. Prati svoj klub, i nas pusti, jer smijesan ispadas. Kunem ti se, totalno si karikaturanm sa tom tvojom teznjom da se pozicioniras kao neko ko ima informacije iz mog kluba, a fulas skoro pa sve. :mrgreen: :mrgreen:

Ne treba ti to, bespotrebmno je. ;)

PehariSuTu
Kontakt:

Post Postao/la PehariSuTu » 23 dec 2013, 02:54

AdiRajvosa je napisao/la:Osnove pojma.
Činjenica
Činjenica je ono što se može neupitno i nepobitno ustanoviti. Prilikom utvrđivanja činjenice nužan je objektivan pristup, koji u znanosti mora biti potkrijepljen egzaktnim dokazom.
U filozofiji, nužna je racionalna metoda, uz nepristrano preispitivanje, bez uplitanja vjerovanja. U utvrđivanju činjenica, ne smije se miješati osobni stav ili bilo koja predrasuda.
Dakle, ti to sto pricas/pises su tvoje pretspostavke, zelje, da ne kazem mokri snovi.

Hajde ti lagano prati svoj klub, eno Amar se preobukao u deda mraza, poziva da se dodje u fan shop i kupi ponesto...ispostujte svog sefa, mozda se skupi, a bio bi i red napokon, za pokoju platu igracima i drugim uposlenicima u klubu.

U prevodu. Prati svoj klub, i nas pusti, jer smijesan ispadas. Kunem ti se, totalno si karikaturanm sa tom tvojom teznjom da se pozicioniras kao neko ko ima informacije iz mog kluba, a fulas skoro pa sve. :mrgreen: :mrgreen:

Ne treba ti to, bespotrebmno je. ;)
Ok,poklopio si me argumentima,sad i ja znam šta znači pojam činjenica.Nego,eto ako ti nije mrsko de mi izbaci i definiciju pojma argument,unaprijed hvala.Eto što se mene tiče rasprava o tanu je gotova sad prepuštam vama da pišete nebuloze

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 23 dec 2013, 07:16

Ljudi, ne znam sto se petljate u njihovu stvar toliko... I da potpisu ugovor, opet im to moze a i ne mora nista da znaci, cilj im je da proizvode igrace u omladinskom kampu (neko to vec "štanca" odavno) i da se financijski stabilizuju... Nama nase, njima njihovo, i '98 su dobili 1 milion KM od Elektroprivrede pa dodje Hadis od poslanika i usuti ih za sva vremena... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 23 dec 2013, 08:06

PehariSuTu je napisao/la:
bacelonafan je napisao/la:
Head je napisao/la:Gori ste vi sto odgovarate na njhove postove.Samo preskocite i po svom furate.Danas onaj @england pokuso da trolla,hladan ignor mu pukli u covjek nije ni piso vise.Samo ignore,to jedino pali.Provjereno ;-)
ma na ignor ih sve,vazno je da ovaj pehari su tu pise i trola stalno,dok admini nista nece da poduzmu,a mene kod njih banuju razlog trolanje,i to zbog par postova,a ovaj bolid to radi konstantno,on zna Dinine planove,i on zna kako Tan razmislja,jer Tan je ubleha koja ima milijarde i dosla je da se slika u nekakvom Sarajevu onako iz furke :lol:
Kako može biti trolanje teme i ometanje iste ako sam se uključio baš kad se pričalo o onome šta će se desiti ove sedmice(možda već sutra) i iznio ono šta ja znam o toj temi?A to što neki ipak vide dosta logike(ne treba tu neka velika pamet) u svemu što sam napisao pa ne znaju kako i šta da odgovore,već nekim djetinjastim fazonima to je druga stvar.Što se tiče tanovog dolaska,pa nije samo fks iz svega ovoga dobilo ogromnu medijsku pažnju,dobro se i dotični ispromovisao u našoj zemlji,a to mu je ako se sjetite šta je govorio na samom početku i bio cilj.Sve je to dio ugovora,zato ne brinite ništa pred vama je "sedmica za pamćenje",uživajte.Toliko od mene na ovoj temi bacelonin fane
il imas 12 godina il ti logika nije jaca strana? Ti ovdje rijetko pises na temu,samo provociras,vrijedjas nas klub itd. a ti si klasican primjer kad covjek vjeruje u svoje lazi! Tan nam dao 300 milja da ga reklamiramo,i da se "eksluzivni" clanci pisu o njemu :lol: za te pare je mogao napraviti kakve pozeli reklame po gradu,vidim i hrvati ga izreklamirase,rekose oce da pravi u Dubrovniku nesto vrijednost stotine miliona,mozda je i njima uletio kesa da ga index hr izreklamira? Drago mi je da si ti upucen u markentiske poteze Tana :lol: Covjek koji sirom svijeta ulaze i koji nezna sta sve ima zeli da se vrti kod nas po novinama i da u BIH postane poznat,pa nije covjek "starleta" :lol: Bas smo skupi,da nekog reklamiramo uzmemo ovolike pare,kad smo tako dobra reklama cudi me da nam milione nisu dale neke nase firme nego bas da se Tan pegla da dolazi iz Londona

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 23 dec 2013, 08:49

Zeljovcima je jedina i najveca novogodisnja zelja da Tan odustane od FKS, ode na grbavicu i ponudi 30 mil. eura za onaj nuklearni otpad i napravi novu alianz arenu sa svom popratnom infrastrukturom

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 23 dec 2013, 11:27

Nase zelje su ispunjene, biti iznad drugog mjesta i to je to...

Da hocete vise zavrsiti taj potpis, vas 10tak ubi obije teme raznim supljacima...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 dec 2013, 12:07

SarajlijaTM je napisao/la:Nase zelje su ispunjene, biti iznad drugog mjesta i to je to...

Da hocete vise zavrsiti taj potpis, vas 10tak ubi obije teme raznim supljacima...
I ja isto kazem, ali i vi dosipate ulje na vatru konstantno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 23 dec 2013, 14:33

Zvanično potvrđen duel Partizana i Sarajeva

Fudbaleri Sarajeva će pripreme za novu sezonu početi 10. januara 2014. godine, a prvi dio priprema klub sa Koševa će odraditi u Čitluku od 16. do 24. januara, nakon čega slijedi put u Antaliju gdje slijedi nekoliko jakih prijateljskih utakmica, a jedna od njih je i sa beogradskim Partizanom.

Trener Partizana Marko Nikolić je potvrdio da će Crno-beli pripreme za proljetni dio šampionata Srbije početi 13. januara, a nakon toga slijede dva dijela priprema u Turskoj, tačnije Antaliji, prvi od 21. januara do 1. februara i drugi, također u Antaliji u periodu od 5. do 15. februara.

Protivnici Partizana na ovim pripremama će biti Sarajevo, Maribor, Litex, Ruzomberok, Wolfsberger. Gyeognam, a fudbaleri Partizana najjaču pripremnu utakmicu će imati protiv Shakhtara iz Donetska, navodi ****.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 23 dec 2013, 14:34

slika

:lol: :lol: :lol: :D :D :D

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 23 dec 2013, 15:29

I kad neko kaze Zeljovci spamaju temu Sarajeva hahaha..
BUDI ŽELJO !!!

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 23 dec 2013, 15:59

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ljudi, ne znam sto se petljate u njihovu stvar toliko... I da potpisu ugovor, opet im to moze a i ne mora nista da znaci, cilj im je da proizvode igrace u omladinskom kampu (neko to vec "štanca" odavno) i da se financijski stabilizuju... Nama nase, njima njihovo, i '98 su dobili 1 milion KM od Elektroprivrede pa dodje Hadis od poslanika i usuti ih za sva vremena... ;)
Jel to provjerena informacija iz Kaknja?

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 23 dec 2013, 16:14

soe je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ljudi, ne znam sto se petljate u njihovu stvar toliko... I da potpisu ugovor, opet im to moze a i ne mora nista da znaci, cilj im je da proizvode igrace u omladinskom kampu (neko to vec "štanca" odavno) i da se financijski stabilizuju... Nama nase, njima njihovo, i '98 su dobili 1 milion KM od Elektroprivrede pa dodje Hadis od poslanika i usuti ih za sva vremena... ;)
Ne! Nego '98 ovjerena i provjerena na Kosevu od strane Hadisa Zubanovica :lol:

Sta smo vam samo kompleksa nabili od raspada Jugoslavije i osnivanja domaceg takmicenja. Dobro ste ikako normalni.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 23 dec 2013, 16:27

PL BiH -1 je napisao/la:
soe je napisao/la:
Ne! Nego '98 ovjerena i provjerena na Kosevu od strane Hadisa Zubanovica :lol:

Sta smo vam samo kompleksa nabili od raspada Jugoslavije i osnivanja domaceg takmicenja. Dobro ste ikako normalni.
Poraz ko poraz ni prvi ni zadnji koji je u mnogim navijacima pobudio jos vecu ljubav za Sarajevom.Ne znam o kakvim kompleksima pricas,kako ti kompleks moze nanijeti ekipa koja te pobjedi jednom u 5 godina.Vi tj. ti,gile iz kaknja i ostali bjednici koji pisu gluposti po ovoj temi ste ustvari oni koji imaju komplekse.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 23 dec 2013, 16:59

Volim argumente tvoje najvise. Maltretiran cime? Titulama? Mezom? De ba "Poraz ko poraz" dosta te :lol:

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 23 dec 2013, 17:04

PL BiH -1 je napisao/la:Volim argumente tvoje najvise. Maltretiran cime? Titulama? Mezom? De ba "Poraz ko poraz" dosta te :lol:
Normalno da je poraz ko poraz necemo se okretat 15 godina u nazad i zaliti za propustenim.Ko se sjeca utakmice zna da je Sarajevo i pokradeno i da je dominiralno ali eto nije bilo srece tu noc.Kakve si ti to argumente iznio da mi imamo neke komplekse.To sto ste osvojili neke trofeje meni je svejdeno i ti umjesto da uzivas u uspjehu dolazis ovde nesto da dokazujes.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, dacco, nedimmmm1337, Pantelija, samoFKS i 60 gostiju.