Mazzari pogodio sa izmjenama samo je trebo i Icardija prije gurnut al hajd, sta je tu je. Kad sam vidio da Kuzmanovic ulazi nisam mogo vjerovat sta radi covjek al je pogodio. Unio je zivosti i mislim da je tu prevagu napravio.
Sto neko rece prije, sta bi bilo da imamo Nainggolana umjesto Cambiassa. Njegovo i Zanettijevo je proslo, to se vidilo sinoc. Davat im neku minutazu u rotaciji al ne smiju bit okosnica ekipe. Dovest Radju dok nije kasno
Bekovi sinoc vrlo dobri, i defanzivno i u napadu. Ne znam sto ste pljuvali po Nagatomu, covjek je odlicno odigro, pravio haos milanovoj odbrani po lijevoj strani jos covjek zavrsi ko kapiten
Odbrana vrlo dobra, Handanovic nesto nije bio na nivou, imo je one izlete u prazno gdje smo lako mogli bit kaznjeni.
Guarin dosta dobro, al opet je imo svojih trenutaka, kad pokusava na silu. Nasim igracima ne pase ova formacija nikako. Imam osjecaj da bi Guarin bio duplo bolji igrac u formaciji 4-4-2 sa rombom u sredini
-----Nainggolan
Guarin-----Kovacic
-----Alvarez
Ovi momci sto su usli su i promijenili mec. Kovacic vrlo dobar. Kuzmanovic me fino iznenadio jer mu je ovo tek treci mec, ocekivo sam uzas od njega. Icardi svojim ulazkom oslobodio Palacia i odma covjek zabi.
Rodrigol nas najbolji igrac