Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- diplomatija
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Duseldorf sam si rekao da neces pisati na ovom forumu, a sam znaš i zašto, ja i ti se okladimo da će biti 10 hiljada napaljenih domaćih navijaca
-
- Kontakt:
i ja ne znam sta ovaj dusseldorf radi vise na ovom forumu kad svi dobro znamo njegov post vezano za dresden.ucini nam svima uslugu i ne posjecuj vise ovaj forum!
-
- Kontakt:
diplomatija je napisao/la:Duseldorf objasni ti sebi gdje je ingolstad a gdje klautern, meni ne treba, i pišeš kao blizu je, klutern će uzeti jer će biti pun stadion domaćih navijača Haha, pa drob te **** ako će bit pun stadion logično je da će gostima biti teze dobiti, a ne bih ulazio u raspravu ko je odakle i tako to, tebi iskreno preporučujem uci strane jezike, mani se kladionice

Al si ti tu da ga zamijenis. Malo ti što na glavnoj temi provociraš pa si i ovdje došao.sarajevo81 je napisao/la:i ja ne znam sta ovaj dusseldorf radi vise na ovom forumu kad svi dobro znamo njegov post vezano za dresden.ucini nam svima uslugu i ne posjecuj vise ovaj forum!

obratite pažnju na utakmicu arisa na liveu, kvote na pobjedu i kvote na golove, nigdje veze
nema logičnosti u kvotama, ovo je štimaljka žešća, to još nisam vidio
znači igra se 23.minuta
na pobjedu su kvote 3.30 2.70 2.45
na golove
da će domaćin dati više od 0.5 gola je 2.10 1.65
da će gosti dati više od 1.5 gola je bilo 3.10 ispravili su sad

nema logičnosti u kvotama, ovo je štimaljka žešća, to još nisam vidio
znači igra se 23.minuta
na pobjedu su kvote 3.30 2.70 2.45
na golove
da će domaćin dati više od 0.5 gola je 2.10 1.65
da će gosti dati više od 1.5 gola je bilo 3.10 ispravili su sad

imal gdje prenos široki-igokea ?
Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
Ima li neko link za aris? Igro sam gost daje gol, 1,8 kvota..
- diplomatija
- Kontakt:
Drob te **** u 29. Minuti na tri utakmice u Turskoj padaju tri gola, meni to ne može biti normalno
Re: Odg: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moze li ovo proci?bambus je napisao/la:Za danas sam igrao samo Chelsea-Arsenal i Inglostadt-Kaiser oba pm3 na malo veći ulog.
!
Ma moze proci naravno al gledeam evo statistiku Mou vs Wenger. Samo jednom bilo preko 3 gola na utakmici u PL od 6 ukupno. Nebi me cudio rezultat 1-1.bambus je napisao/la:Moze li ovo proci?bambus je napisao/la:Za danas sam igrao samo Chelsea-Arsenal i Inglostadt-Kaiser oba pm3 na malo veći ulog.
Igrao sam i ja pm2 sta's

-
- Kontakt:
Cekam Sirokog preko 70 p i Panatinaikos keca protiv rivala,te veceras golove Ars-Che.Siroki prvo zabio 32 tako da nisam optimista,nego zna li neko jel neutralni teren Panatianiakos-Olimpijakos ili?
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
-
- Kontakt:
Sta ce tebi biti jasno kad veze nemas.upali dsf i malo pogledaj i stranicu na teletekstu dsf broj 268.kad sve to pregledas onda posjeti svoj post na ovoj temi vezano za ovu utakmicu pa kad i to uradis onda se pokrij po usimadiplomatija je napisao/la:Drob te **** u 29. Minuti na tri utakmice u Turskoj padaju tri gola, meni to ne može biti normalno

- barabababa
- Kontakt:
Celzi mozda prodje, a ovo drugo je cupavobambus je napisao/la:Moze li ovo proci?bambus je napisao/la:Za danas sam igrao samo Chelsea-Arsenal i Inglostadt-Kaiser oba pm3 na malo veći ulog.

- diplomatija
- Kontakt:
nemam tv, a sve mi je jasno, samo mi nije normlanodusseldorf je napisao/la:Sta ce tebi biti jasno kad veze nemas.upali dsf i malo pogledaj i stranicu na teletekstu dsf broj 268.kad sve to pregledas onda posjeti svoj post na ovoj temi vezano za ovu utakmicu pa kad i to uradis onda se pokrij po usimadiplomatija je napisao/la:Drob te **** u 29. Minuti na tri utakmice u Turskoj padaju tri gola, meni to ne može biti normalno![]()

-
- Kontakt:
Tako te volim.u nedostatku bilo cega lezi i pokrij se.nije sramota neznati, sramota je ne pitati.imas internet, googlaj, ukucas ovako ruten plan, pa onda kajzer-ingolstad toliko i toliko, zu fuss, mit auto, mit ice.diplomatija je napisao/la:nemam tv, a sve mi je jasno, samo mi nije normlanodusseldorf je napisao/la:Sta ce tebi biti jasno kad veze nemas.upali dsf i malo pogledaj i stranicu na teletekstu dsf broj 268.kad sve to pregledas onda posjeti svoj post na ovoj temi vezano za ovu utakmicu pa kad i to uradis onda se pokrij po usimadiplomatija je napisao/la:Drob te **** u 29. Minuti na tri utakmice u Turskoj padaju tri gola, meni to ne može biti normalno![]()

- DrinaJedina
- Kontakt:
Jao šta im uradi Lištica 

-
- Kontakt:
NIJE SRAMOTA NE ZNATI, SRAMOTA JE NEZNATI!dusseldorf je napisao/la:Tako te volim.u nedostatku bilo cega lezi i pokrij se.nije sramota neznati, sramota je ne pitati.imas internet, googlaj, ukucas ovako ruten plan, pa onda kajzer-ingolstad toliko i toliko, zu fuss, mit auto, mit ice.diplomatija je napisao/la:nemam tv, a sve mi je jasno, samo mi nije normlanodusseldorf je napisao/la: Sta ce tebi biti jasno kad veze nemas.upali dsf i malo pogledaj i stranicu na teletekstu dsf broj 268.kad sve to pregledas onda posjeti svoj post na ovoj temi vezano za ovu utakmicu pa kad i to uradis onda se pokrij po usima![]()
...kako ces imati tv igras turke.dobro za racuna imas
Cekam jos Kaiserslautern gost daje gol i Chelsea - Arsenal 3 plus,za fine pare,sta sam sve pogodio dosad,ove Turke,Grke oba daju gol i tri plus,kvote ekstra,ali to jednom u 100 godina bude.
- DrinaJedina
- Kontakt:
Ja odma' moram počet' kukat' .. zahvaljujući Šariću 

- Citizen-X
- Kontakt:
plavetniloo je napisao/la: NIJE SRAMOTA NE ZNATI, SRAMOTA JE NEZNATI!

bravo
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.