ma jarane 5$ uzmu meni eh sad koliko vama dole nemam pojma...mozda 2km..pa nije to nista ebote kako cu drugacije slati?Probisvjet je napisao/la:Ma western union kolje yebote. Njih treba izbjegavati. To je samo kada gori pod nogama.SaltCityAttack je napisao/la:ma tako inace i radim western union jedino amerima ovim platis proviziju i to je to...ali dok nisam sko0ntao da mogu online to uradit uzimali su mi nekih 20$ cini mi se proviziju na 100$ kad posaljem,,sad sam nasao opciju samo 5$ kad to online uradim ...znaci super..ebiga meni nije njista 20$ ovdje to je 2 kafe sa baksisem ali eto bolje tih 20$ u bosnu opet dole nekome nesto i znaci
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Onaj ko salje western union placa proviziju. Ovdje ko dobije ne placa nista, cisto onoliko koliko je posiljalac naznacio.SaltCityAttack je napisao/la:ma jarane 5$ uzmu meni eh sad koliko vama dole nemam pojma...mozda 2km..pa nije to nista ebote kako cu drugacije slati?Probisvjet je napisao/la:Ma western union kolje yebote. Njih treba izbjegavati. To je samo kada gori pod nogama.SaltCityAttack je napisao/la:ma tako inace i radim western union jedino amerima ovim platis proviziju i to je to...ali dok nisam sko0ntao da mogu online to uradit uzimali su mi nekih 20$ cini mi se proviziju na 100$ kad posaljem,,sad sam nasao opciju samo 5$ kad to online uradim ...znaci super..ebiga meni nije njista 20$ ovdje to je 2 kafe sa baksisem ali eto bolje tih 20$ u bosnu opet dole nekome nesto i znaci
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Super, hvala na infoDrzavaTuzla je napisao/la:trebalo bi od 27. decemebra sa nekim artiklima bezveze pa ce se polako prosirivat na vise stvari.Zodiac je napisao/la:Hoće li uskoro početi prodaja rekvizita ,neki fan shop i sl., i tu bi se moglo malo love ugrabiti .

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma nista onda ebes 5$ care ni kafu ovdje ne mozes popit za to ..meni j to onda super westernunion ne treba bolje barem je sa njima sve sigurnoProbisvjet je napisao/la: Onaj ko salje western union placa proviziju. Ovdje ko dobije ne placa nista, cisto onoliko koliko je posiljalac naznacio.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- BolanBolan
- Kontakt:
Može li se sa "alternativnih telekoma" zvati, konkretno mislim na Logosoft, ali recimo i Telemach?
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
-
- Kontakt:
probaj trebalo bi da moze.BolanBolan je napisao/la:Može li se sa "alternativnih telekoma" zvati, konkretno mislim na Logosoft, ali recimo i Telemach?
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
Šta mislite da svi stavimo ovo u potpis pa da vide i ljudi na drugim temama?
Poziv za jaču Slobodu!
090/291-054
Cijena poziva je 2 KM.
- Probisvjet
- Kontakt:
Poziv za jaču Slobodu!SamoTZ je napisao/la:Šta mislite da svi stavimo ovo u potpis pa da vide i ljudi na drugim temama?
Poziv za jaču Slobodu!
090/291-054
Cijena poziva je 2 KM.
090/291-054
Cijena poziva je 2 KM.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ispoštovan Predsjednik NS BiH, pametno
http://fksloboda.ba/vijesti/640-poklon- ... ka-nfs-bih" onclick="window.open(this.href);return false;

http://fksloboda.ba/vijesti/640-poklon- ... ka-nfs-bih" onclick="window.open(this.href);return false;
tuzlanska Sloboda
zlajci je napisao/la:Ispoštovan Predsjednik NS BiH, pametno![]()

Pobjeda je bolja od orgazma!
Tri nagrade za naše fudbalere

"Sportska nova godina" tradicionalno je obilježena dodjelom nagrada za one koji su na sportskom planu pokazali najviše u godini koja je iza nas."
Nagrađena su i trojica naših fudbalera: Jasmin Mujkić, Mirnes Selamović i Edis Smajić.
Jasmin Mujkić je proglašen za najboljeg igrača Prve lige FBiH u 2013. godini, Mirnesu Selamoviću je pripalo priznanje za najboljeg mladog igrača, dok je Edis Smajić dobio nagradu za najboljeg pionira.
Podsjetimo, "Sportsku novu godinu" organizuju sportski magazin "BH Tempo '09" i portal "Fresh Press".

fksloboda.ba

"Sportska nova godina" tradicionalno je obilježena dodjelom nagrada za one koji su na sportskom planu pokazali najviše u godini koja je iza nas."
Nagrađena su i trojica naših fudbalera: Jasmin Mujkić, Mirnes Selamović i Edis Smajić.
Jasmin Mujkić je proglašen za najboljeg igrača Prve lige FBiH u 2013. godini, Mirnesu Selamoviću je pripalo priznanje za najboljeg mladog igrača, dok je Edis Smajić dobio nagradu za najboljeg pionira.
Podsjetimo, "Sportsku novu godinu" organizuju sportski magazin "BH Tempo '09" i portal "Fresh Press".

fksloboda.ba
TUZLANSKI NAVIJAČI URUČILI DONACIJU DOMU ZA DJECU BEZ RODITELJSKOG STARANJA

Tuzlanski navijači okupljeno osko skupine Fukare, Suljo, Erka, Kareli, Ismar..., uručili su danas donaciju Domu za djecu bez roditeljskog staranja u Tuzli.
"Djeci, našim sugrađanima, htjeli smo dodjeliti novogodišnje paketiće. Rečeno nam je kako toga imaju pa smo se odlučili na donaciju higijsnskog pribora", kaže Suljo Dorić.
Navijači se nadaju kako će njihova gesta probuditi one koji imaju mnogo više novca od njih, te da će ih ponukati da djeci bez roditelja pomognu na bilo koji način. Također, navedeno je kako će se javno objaviti imena svih onih navijača koji su podržali današnju humanitarnu akciju.
druga .tv

Tuzlanski navijači okupljeno osko skupine Fukare, Suljo, Erka, Kareli, Ismar..., uručili su danas donaciju Domu za djecu bez roditeljskog staranja u Tuzli.
"Djeci, našim sugrađanima, htjeli smo dodjeliti novogodišnje paketiće. Rečeno nam je kako toga imaju pa smo se odlučili na donaciju higijsnskog pribora", kaže Suljo Dorić.
Navijači se nadaju kako će njihova gesta probuditi one koji imaju mnogo više novca od njih, te da će ih ponukati da djeci bez roditelja pomognu na bilo koji način. Također, navedeno je kako će se javno objaviti imena svih onih navijača koji su podržali današnju humanitarnu akciju.
druga .tv
-
- Kontakt:
Puno pozitivnih stvari se desava u zadnje vrijeme, a jos ce se svasta izdesavat u januaru.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
DrzavaTuzla je napisao/la:Puno pozitivnih stvari se desava u zadnje vrijeme, a jos ce se svasta izdesavat u januaru.
Nadam/o se pozitivno.

FK Sloboda mora platiti Muameru Zoletiću blizu 50.000 KM
Presuda Općinskog suda Tuzla u predmetu Muamer Zoletić postala je izvršna i pravosnažna tako da će FK Sloboda u narednom periodu morati izmiriti dug ili se dogovoriti o dinamici dobrovoljnog izmirenja duga sa tužiocem.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Moderator
- Kontakt:
Ja ne znam kakvi su ovo ugovori potpisani sa igračima i ko je to potpisivao.. Pričao sam skoro sa bivšim igračima Slobode, i kad sam čuo o kakvim ciframa se radi, a pogotovu za bivše trenere..

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
miky_hz je napisao/la:FK Sloboda mora platiti Muameru Zoletiću blizu 50.000 KM
Presuda Općinskog suda Tuzla u predmetu Muamer Zoletić postala je izvršna i pravosnažna tako da će FK Sloboda u narednom periodu morati izmiriti dug ili se dogovoriti o dinamici dobrovoljnog izmirenja duga sa tužiocem.
Hoćel` još?
-
- Kontakt:
otkada se vucemo mi sa zoloticem,presuda je davno donesena mada neznam sta se uradilo po tom pitanju,znali neko 

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- TzBulevar87
- Kontakt:
FK Sloboda mora platiti Muameru ZolEtiću blizu 50.000 KMwienultras je napisao/la:otkada se vucemo mi sa zoloticem,presuda je davno donesena mada neznam sta se uradilo po tom pitanju,znali neko
075
-
- Interni moderator
- Kontakt:
TzBulevar87 je napisao/la:FK Sloboda mora platiti Muameru ZolEtiću blizu 50.000 KMwienultras je napisao/la:otkada se vucemo mi sa zoloticem,presuda je davno donesena mada neznam sta se uradilo po tom pitanju,znali neko

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.