PL BiH -1 je napisao/la:Jesi li ti to majke ti rekao " Poraz ko poraz"?
To vam je najtezi poraz od kako postojite. To vam je vjecna samarcina. To je razlog zasto ste primorani da minimum 2 puta godisnje za Siroki navijate. Taj "Poraz ko poraz" vam je usao u istoriju bosanskohercegovackog derbija. A vidi mene konja pa ti si 98' godiste. Halali, oprosti, izvini nisi ti to dozivio. Necu vise pisati o tom porazu neces ti to shvatiti.

Da ovom indijancu nije zena iz Sirokog pa ga spominje u svakom postu

Nezna levat sta ce da pise pa Siroki spominje da se neko primi u svakom svom postu,pa spominje nase navijace kopirao sam mu taj post u vezi Sirokog bolestan si al sve ti dzaba! Spominje 98 godinu niste centra presli vile vas nosale,sut po golu niste imali,i kako sve imaju ove "provjerene" info za pojacanja,Dinu,Elektroprivredu svaka vam cast

Pa ovaj PL do sad sto je rekao za Sarajevo nista tako nije bilo sam sebe laze! U jednom postu pise sve najgore za nas takodje i meni na PM,da nas svi mrze u BIH,da smo najgora sorta,da je Dino ubleha,da je Tan nula,pa u drugom postu pise Dino je pametan,Tan je dao 300 milja(prije toga tvrdio da nije marke dao),vi pojma nemate ja sve znam,ja sam sa HZ svaku tekmu isao vi ste balavci i slicne nebuloze! Covjek pisao da ima uvijek "info" iz prve ruke iz nase uprave da mu brat sa Dinom kafe svaki dan pije,al nikad ni blizu sa svojim informacijama nije bio

Kakva ubleha stara to je nevjerovatno 43 godine a ovoliko kompleksa,ljubomore to jos nisam vidio,izgleda da je uspio u zivotu