2. Ako ti se to dešava zadnjih par dana, uninstall skype i instaliraj stariju verziju (kucaj "old skype download" na google), jer je to zbog nekog retardiranog apdejta
Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
1. Ne priča se na kameru, nego se gleda koristeći kameru, za priču se koristi mikrofon
2. Ako ti se to dešava zadnjih par dana, uninstall skype i instaliraj stariju verziju (kucaj "old skype download" na google), jer je to zbog nekog retardiranog apdejta
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
iVar je napisao/la:1. Ne priča se na kameru, nego se gleda koristeći kameru, za priču se koristi mikrofon![]()
![]()
Aj aj ni jedne bolan
Sad cemo da vidimo radi li to i znas li svoj posao
mene zanima zna li iko jel možda moguće koristiti SIM karticu preko laptopa u svrhu pričanja?
onako ubaciš u neki usb dodatak sim karticu, pokreneš program i talkaš
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Mozes i na PH udjes, ubacis dodatak u usb i guz**iVar je napisao/la:mene zanima zna li iko jel možda moguće koristiti SIM karticu preko laptopa u svrhu pričanja?![]()
JHam je napisao/la:Mozes i na PH udjes, ubacis dodatak u usb i guz**iVar je napisao/la:mene zanima zna li iko jel možda moguće koristiti SIM karticu preko laptopa u svrhu pričanja?![]()
onako ubaciš u neki usb dodatak sim karticu, pokreneš program i talkaš![]()
![]()
a nigdje veze što nema, znam da možeš koristiti internet 'preko SIM kartice al nikako da pozivam, to je loMa glupo
I meni glupo sto ovo mora bez zastite, moze se covjek zarazitiiVar je napisao/la:JHam je napisao/la:Mozes i na PH udjes, ubacis dodatak u usb i guz**iVar je napisao/la:mene zanima zna li iko jel možda moguće koristiti SIM karticu preko laptopa u svrhu pričanja?![]()
onako ubaciš u neki usb dodatak sim karticu, pokreneš program i talkaš![]()
![]()
![]()
tako vršim napajanje
a nigdje veze što nema, znam da možeš koristiti internet 'preko SIM kartice al nikako da pozivam, to je loMa glupo
iVar je napisao/la:1. Ne priča se na kameru, nego se gleda koristeći kameru, za priču se koristi mikrofon![]()
![]()
Ne pomaze ni kad se instalira starija verzija. Znas li mozda neko drugo rijesenje, ili neko drugi ako zna da napise
kako bre
meni to radi
drugu soluciju fakat ne znam, znam da sam deinstalirao skype (noviju verziju), skinuo stari, instalirao, otišao u postavke, onemogućio update i radi sve
drugu soluciju fakat ne znam, znam da sam deinstalirao skype (noviju verziju), skinuo stari, instalirao, otišao u postavke, onemogućio update i radi sve
Koju si verziju skinuo, pa da probam s tim 
evo ovu verziju SKYPE-aHammer je napisao/la:Koju si verziju skinuo, pa da probam s tim
Hvala ti. Probat cu sutra mrsko mi sada.iVar je napisao/la:evo ovu verziju SKYPE-aHammer je napisao/la:Koju si verziju skinuo, pa da probam s tim
Evo radi ovaj skype sto si mi dao. Imas pise kad budem prolazio kroz tvoj grad. Samo reci dje si 
čuj imaš piše, imaš ti jarane šta će mi piša..ostavi curi

iVar je napisao/la:čuj imaš piše, imaš ti jarane šta će mi piša..ostavi curi![]()
Hahahaha, **** slovo do slova. Piće imas
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
iVar je napisao/la:čuj imaš piše, imaš ti jarane šta će mi piša..ostavi curi![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
dogovorićemo se 
-
admir12345
- Kontakt:
Moze mi neko pomoc udjem u rezultate.com samo mi se okrece pise loading i nikad uc a na sve ostale stranice mi udje normalno znate li u cemu je problem 
Meni je to isto tako par dana bilo, jednostavno par puta refreshujes stranicu i ocitace ti, ni ja nisam uspio rijesit, jednostavno se samo popraviloadmir12345 je napisao/la:Moze mi neko pomoc udjem u rezultate.com samo mi se okrece pise loading i nikad uc a na sve ostale stranice mi udje normalno znate li u cemu je problem
-
admir12345
- Kontakt:
Nece kod mene ima pola mjesec nikad da se ucita reko da ovde pitam ako neko znaklasik je napisao/la:Meni je to isto tako par dana bilo, jednostavno par puta refreshujes stranicu i ocitace ti, ni ja nisam uspio rijesit, jednostavno se samo popraviloadmir12345 je napisao/la:Moze mi neko pomoc udjem u rezultate.com samo mi se okrece pise loading i nikad uc a na sve ostale stranice mi udje normalno znate li u cemu je problem
Ljudi pomagajte , vec par dana comp mi se gasi cim pokrenem chrome ili neku igricu. Mjenjao sam i graficku , cistio hladnjak procesora , promijenio termalnu pastu, dizao novi sistem , mjenjao napojnu , al opet isto . Zna li ko sta bi moglo biti ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.