Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
bio je mali kontakt, ali opet drug moj, to je KG 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Oppaaaaa Mirzaaaaa!!!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
BRAVO ! EDIT Kako bi bilo samo sjano da sad pogodi ajde mirza molim te ! ! ! !
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 24 dec 2013, 02:35, ukupno mijenjano 1 put.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
eh ovo je dobar znak, imaju za pocetak i jednu akciju dizajniranu za njega
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Consigliere
- Kontakt:
Indiana ne pusi ovaj pick'n'roll Mirze i Derona 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ali nikako. Cak i ostave Derona jedan na jedan na preuzimanju, ali njega ne ostavljaju. Kada ga onaj play preuzme u stopu ga prati.Consigliere je napisao/la:Indiana ne pusi ovaj pick'n'roll Mirze i Derona
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Mirza odlican strpao westa u dzep 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Prije ce bit da idu na Pick & Pop nego Pick & Roll.Consigliere je napisao/la:Indiana ne pusi ovaj pick'n'roll Mirze i Derona
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
nadam se da mogu pobijediti
Ja sam prije tekme rekao da jednostavno ne vidim kako ce Pacersi izgubiti veceras. I ako BKN igra prilicno dobru def. tesko ce oni moci ovdje sta ako ih ne krene sut u drugom.mirzatele je napisao/la:nadam se da mogu pobijediti
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ja sam prezadovoljan prvim poluvremenom. Rekao sam da mi je svejedno koliko ce poena zabiti, bitno mi je da se ne ispucava bezveze. aBd udje koja trica u drugom pol. Vidi se da je Kidd od njega trazio da ide i na ulaz i otvara prostor drugima, Mirza to za sada sjajno radi. Zao mi je samo sto mu ono polaganje na pocetku nije uslo, da je to uslo bilo bi po meni 9/10, ovako mu dajem 8/10.
U odbrani je jako jako dobar, drago mi je to vise radi bilo cega jer su ameri ocekivali da ce ga West otpuhati, a pokazalo se da baba odlicno igra u odbrani. Samo da nastavi ovako i da ugura cenera do kraja tekme.
U odbrani je jako jako dobar, drago mi je to vise radi bilo cega jer su ameri ocekivali da ce ga West otpuhati, a pokazalo se da baba odlicno igra u odbrani. Samo da nastavi ovako i da ugura cenera do kraja tekme.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
igra stvarno jako dobru odbranu, u napadu mu ne daju disati
al' svaka mu čast kako odradi akciju za JJ
neka nastavi sa ovakvom odbranom u 2 pol i neka dođe na 10+ i mašala
1 skok i 2 asista
nek' ovo podeblja sa još dva asista i dva,tri skoka 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pobjedit nece sigurno,ali se bar mogu potruditi da se ne obrukaju opet...Nisu ni do koljena ovako uigranoj ekipi poput Indianemirzatele je napisao/la:nadam se da mogu pobijediti
KG je ostao samo ime i ne znam zasto je doveden on i Pierce vjerovatno je biznis u pitanju(da se puni arena svaku tekmu,prodaja itd...) a ne kosarkaski uspjeh...
Toliki ugovori za njih dvojcu u ovakvom stanju je nenormalno al eto Rusu se moze ili ga je neko lose savjetovao....
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 24 dec 2013, 02:47, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Fantastican u odbrani fkt , dva puta westa je natjerao na gresku pogresno dodavanje i mislim da je bio offensive call cim je mirza usao pred kraj 2 ge. Ja bi opet volio da dodje do nekih 10 poena nista vise..._dreamer_ je napisao/la:Ja sam prezadovoljan prvim poluvremenom. Rekao sam da mi je svejedno koliko ce poena zabiti, bitno mi je da se ne ispucava bezveze. aBd udje koja trica u drugom pol. Vidi se da je Kidd od njega trazio da ide i na ulaz i otvara prostor drugima, Mirza to za sada sjajno radi. Zao mi je samo sto mu ono polaganje na pocetku nije uslo, da je to uslo bilo bi po meni 9/10, ovako mu dajem 8/10.
Ma doci ce on do poena, pogodit ce najmanje 3 trice u drugom, ne bojim se ja za poene. Odbranu treba nastaviti ovakvu i u drugom poluvremenu, to je najbitnije.
Al sto je najgore, on je jos dobar sto se tice suta kakvi su ostali, Netsi su na 35% suta. Niko nista ne moze pogoditi. Ako nastave ovaku odbranu, a u napadu ako im procepi mogli bi i iznenaditi pa za promjenu pobjediti
Al sto je najgore, on je jos dobar sto se tice suta kakvi su ostali, Netsi su na 35% suta. Niko nista ne moze pogoditi. Ako nastave ovaku odbranu, a u napadu ako im procepi mogli bi i iznenaditi pa za promjenu pobjediti
Nek zadrzi odbranu i nagura ovo na 10 poena i mjera
k'o da igraju bolje bez Brooka, samo što ih neće šut 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
u odbrani masina, u napadu nmz bazen da pogodi
Fantasticna odbrana opet al nece i nece ...
Ma kakav faul ccc 
Sent from my ST18i using Tapatalk
Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.