Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la VanBasten » 24 dec 2013, 02:36

Pa o tome ti maloprije pričam. Patriotizam ipak u dobrom procentu slučajeva ide na sećiju kad je na drugom kraju karijera i imaš priliku za drugu repku. Kolašinac i Pjanić su izuzeci, ne i pravilo. Jbg, možda ag i neki drugi selektor ne bi zvao, i šta? Mislim, bezveze. Iskreno i ne žalim za njim.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 dec 2013, 02:40

VanBasten je napisao/la:Patriotizam ipak u dobrom procentu slučajeva ide na sećiju kad je na drugom kraju karijera i imaš priliku za drugu repku.
Patriotizam? Patriotizam za repku ciji te selektor ignorise i govori da trebas igrati za Svicu? U godinama gdje je kriticno paziti svaki korak pri gradjenju sopstvene karijere i zivota?

Daj boze da nam Tino Sven bude pravi patrijota, veci od Kolasinca koji je izdajnik ili Hajrovica koji je isto izdajnik, inace ce nas poderati u Brazilu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 dec 2013, 02:43

Principatus je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Patriotizam ipak u dobrom procentu slučajeva ide na sećiju kad je na drugom kraju karijera i imaš priliku za drugu repku.
Patriotizam? Patriotizam za repku ciji te selektor ignorise i govori da trebas igrati za Svicu?
Selektor nije Bosna, niti reprezntacija. Kad već mak na konac. Sačekaš drugog selektora. Istian je da je u Švici slabija konkurencija u napadu. Pored Vede i Džeke bio bi zavaren za klupu realno. Prije će biti da je to odigralo značajniju ulogu nego Pape ili bilo ko drugi. Što mi je ok. Al mojne mi "ja volim Bosnu, al selektor, mobitel, ovo ono" i slične patetike.

TakozvaniDijasporac
Kontakt:

Post Postao/la TakozvaniDijasporac » 24 dec 2013, 02:47

calcio je napisao/la:Cisto matematicki i racionalno gledano veca je sansa da ce se novi Dzeko, Pjanic, Begovic itd se pojaviti u nekom bh klubu nego u inostranstvu. Zbog vece brojnosti naravno. Treba ulagati i graditi buducnost tamo gdje nas ima najvise, logicno. Nisam ja nista rekao protiv igraca iz dijaspore, pogresno si ti shvatio @princi. Ali posto savez ima ogranicena finansijska sredstva po meni je bolje da ih ulozi u domace klubove nego da prave skauting mreze po Evropi koje nam mozda nisu ni potrebne. Sta ce oni ustvari raditi? Uzimati dobre plate i to je to. Ovako cemo imati visestruku korist, pravimo igrace za reprezentaciju i jacamo bh klubove. Uz to mozda nastaviti sa onim ljetnim kampovima i pozivati igrace iz inostranstva na njih.
Bez uslova ti neces stvoriti igraca za velike izazove..a te uslove nemoze stvoriti preko noci, samo vidi koliko je trebalo da se napravi onaj trening centar za repku iako su pare bile vec sredjene..

....Dzeko je slucajnost, jedan od 10 miliona koji je uspjeo iz takvih katastrofalnih da postane svijetski igrac..a sta je sa drugih?! Bilo je u zadnjih par godina dosta tih takozvanih talenata, ali se ispostavilo da su oni samo bili talenti kod nas, po nasim novinama, forumima, rekla kazala ovo ono..pa vidi sta je sa zahirovicem..momak znaci bio kapiten mlade repke, bio najbolji pojedinac zajedno sa stevanovicem, viscom, bilbijom i besicem..eto ga, godinu i pol dana nije standardan, nemoze da izbori mjesto ni u bjelorusiji a ni u osrednjim klubom u drugoj bundesligi...znaci kapak..sta je sa stevanovica? ne igra! visce? tu i tamo ali i druga turska je za kite u njegovim godinama! Bilbija? Igra li taj uopste jos?? eto jedini koji se dokazuje iz dana u dan to je besic..a da, on je dijasporska skola ;) ..znaci kako god ti okrenes roki, katastrofalni uslovi i nas bosanski mentalitet su najveci neprijatelj mladih igraca u bosni..naravno treba se nadati i pokusati nesto promjeniti, ali tesko, vidite i sami da sve ide uzasno sporo..a cekati ne mozemo..

sto se tice skautinga?? pa u ovo doba, gdje vladaju internet i live streaming i dreamboxi itd itd cak nije ni potrebno imati nekog bog zna skauta..nasem savezu to ne treba, jer imaju fanatican narod poput becirevica ili nas forumasa, koji to sve prate i tako i novinari dolaze do informacija..eh onda trebaju "strucnjaci" poput susica i klape samo malo citati novine: "eh, taj bi mogao biti zanimljiv, veceras necu gledati barcelonu nego cu naci neki live stream i vidjeti tog momka kako igra, pa mozda ga pogledati i sledeca dva vikenda preko live streama i vidjecu valjda da li ima smisla ili ne, ako ima, zovem ga u na neku prijateljsku i odlucujem definitivno da li je materijal ili ne"

pa boze moj, onaj Löw ima toliki izbor igraca, da moze na svakoj poziciji makar po 3 kvalitetno ista igraca naci..ali zato on to pozove, ako vidi da nije to to, mozda ga pozove jos jednom, ako ni tada taj igrac ne odusevi, onda je bilo to to, zovemo druge igrace i trazimo druge varijante..a nas glupson non stop govori da ima samo 15-16 igraca a zove ih po 22-23 igraca..znaci 6-7 igraca slepa sa sobom bezveze (neke ibricice, zahirovice, rahimice,..) umjesto da te igrace ostavi kod kuce a pozove jednostavno 3-4 nova imena i isproba da li ima materijala..ja recimo licno mislim da ta sva imena, sto se mjesecima okrecu po novinama i forumima poput cocalica, hadzica, itd. i nisu neki kalibar, ali kako ces to znati kad ih nisi vidjeo na djelu..koje su to kriterije koje oni ne ispunjavaju pa da bi dobili makar sansu da se pokazu a koje jedan ibricic ili rahimic ispunjavaju?????

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 dec 2013, 02:48

VanBasten je napisao/la:Al mojne mi "ja volim Bosnu, al selektor, mobitel, ovo ono" i slične patetike.
Patetika nas golom spasi protiv Slovacke i odvede na SP, a spasi i selektoru stolicu. Voli Tino Bosnu, pa ga zato zovemo, patrijotu, ne sto je bratic. Profesionalnost na visokom nivou.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 dec 2013, 02:51

Principatus je napisao/la:[quote="VanBasten"Al mojne mi "ja volim Bosnu, al selektor, mobitel, ovo ono" i slične patetike.
Patetika nas golom spasi protiv Slovacke i odvede na SP, a spasi i selektoru stolicu.[/quote]

Sad mi već ideš na živce. Fulaš ba. Boli me k za tvoje dijaspora vs antidijaspora konflikte na ovom forumu. To s nekim drugim. Moj stav o Hajroviću/Medunjaninu itd je poznat i bijaše u jedno vrijeme nepopularan, sve do te tekme.
Nego, haj da završimo.

TakozvaniDijasporac
Kontakt:

Post Postao/la TakozvaniDijasporac » 24 dec 2013, 02:57

VanBasten je napisao/la:
Principatus je napisao/la:[quote="VanBasten"Al mojne mi "ja volim Bosnu, al selektor, mobitel, ovo ono" i slične patetike.
Patetika nas golom spasi protiv Slovacke i odvede na SP, a spasi i selektoru stolicu.
Sad mi već ideš na živce. Fulaš ba. Boli me k za tvoje dijaspora vs antidijaspora konflikte na ovom forumu. To s nekim drugim. Moj stav o Hajroviću/Medunjaninu itd je poznat i bijaše u jedno vrijeme nepopularan, sve do te tekme.
Nego, haj da završimo.[/quote]

Ti dosipas ulje u vatru, proviciras a onda bacas krivicu na covjeka, koji ti je samo odgovorio na tvoj post..je li ti to zadatak kao moderator ili kako? ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 dec 2013, 03:09

VanBasten je napisao/la:
Patetika nas golom spasi protiv Slovacke i odvede na SP, a spasi i selektoru stolicu.
Nego, haj da završimo.[/quote]

Kad covjeku istina ide na zivce, to govori vec dovoljno. Nemam ja "konflikte na forumu", bio bi mi zivot isuvise siromasan kada bi o tome ovisio. Ko je skonto, skontao je. Budi mi pozdravljen.

@takozvanidijasporac
Nemam ja problem sa Bastenom, fin momak, ima jedino cudan nacin razmisljanja. A kratak fitilj i ja inace znam imati. :mrgreen:

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 24 dec 2013, 09:14

Čudi me da niko nije spomenuo ovog malod slovenca što ej potpisao za Teplice.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 24 dec 2013, 09:23

Papetova izjava kako ce repku pripremati u Sarajevu prije odlaska na SP je ostala nezapazena. A u toj izjavi se vidi koliko korupcije se jos krije u savezu. Ako zaista bude tako da se repka priprema na Ilidzi onda se sto posto moze reci da su odgovorni pa i sam Pape primili kes od poznatog gastronoma sa Ilidze, jer kako drugacije opisati da se izgradi i trening centar od 11 miliona pa onda placa hotelski smjestaj i prevoz. Nesto ne stima.

BIHsport
Kontakt:

Post Postao/la BIHsport » 24 dec 2013, 10:00

[quote="Cartman"]Ovaj momciluka Tankovic ce uskoro debitovat za A-tim Fulhama ako ovako nastavi.[/quote

Sta je sad, promjena u razmisljanju? Pa ako debituje nije standardan kao ovaj iz kiki riki BH lige...
I krv svoju za Bosnu moju!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 dec 2013, 10:06

calcio je napisao/la:Ma jok, dosadilo mi se sa njim kaciti na svakoj temi. Bilo bi lijepo da smo makar jednom za promjenu na istoj strani :D
Ne mozemo mi praviti skupe skauting mreze po Evropi dok nasi klubovi jedva prezivljavaju. Vaznije je ulagati u njihove omladinske pogone, pokusati im pomoci, praviti kampove po BiH nego trcati po Evropi. Za mene su igraci iz inostranstva bonus ali buducnost treba graditi na igracima iz bh klubova. Bice to velika greska ako zapostavimo bh klubove kao sto mi se cini da pomalo radimo.

Tačno je da je bitno ulagati u omladinske pogone, al ova naša liga, infrastruktura, pogoni, profili stručnog kadra su miljama daleko iza nečega što se može nazvati normama, ili solidnim uslovima za ispunjavanje minimalnih rezultata.

Gotovina koju je dobio Savez će se vjerovatno iskoristiti za preživljavanje istog na svjetskoj nogometnoj sceni, i kao takav ne može pomoći PL BiH da stane na noge, ali i cijeloj organizaciji najpopularnijeg sporta u državi.

Ažurnost u pomaganju najjačeg takmičenja u državi Savez je pokazao sa dolaskom nove garniture koja je jako malo uradila u pomaganju istog. Naravno da se ništa preko noći ne može uraditi, al ajmo pripremiti programe koji će ići na glasanje a u smislu reformisanja najjačeg takmičenja u državi, i time jačanja istog. Ajmo krenuti nekim sitnim koracima. Konsenzusom na početnim nivoima, nečim se mora započeti. To ne vidimo. I zato se mora trenutno okrenuti mladićima ( ne i isključivo ), koji nastupaju za jake klubove po Evropi.

Baviti se njihovim vrbovanjem, jer sastav kolektiva koji je donio učešće na najjačem nogometnom takmičenju u svijetu kaziva koliko smo zapravo ovisni o momcima sa strane. Znači, iskorištavati u potpunosti potencijale koje imamo van BiH, a istovremeno raditi na boljoj organizaciji nogometa u državi, koji bi doprinio jačanju nogometnih škola svih klubova u BiH, ali i uslova koje isti trebaju da pruže.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 24 dec 2013, 10:14

Principatus je napisao/la: Ili kako se veliki branioc Susica adriano_leite smije Zukanovicu, jer hej da valja Susic bi ga ranije vidio. Jeste malo morgen: [/b]
adriano_leite je napisao/la: Ja bas krenuo to da komentarisem :lol: . Nije vise ni branjenje Susica, nego je postalo zamorno koliko se nasi igraci dizu u nebo, pomislio bi covjek da smo velesila. Cuj jedan od najboljih stopera lige, a ekipe koje su nesto u toj ligi, nisu prepoznale taj potencijal (C. Brugge, Anderlecht, Standart, Gent). Stvarno nisam cuo za tog igraca, ali citajuci komentare, najbolji stoper, proglasavan najboljim stoperom Belgije itd. ukucah na google da vidim gdje igra, jer kontam on u Anderlechtu ili Standardu, kad ono u Kotrljiku :lol: .
Zasto ovo postavljam? Da pokazem kako je ustvari gubljenje vremena sa nekim diskutovati. Jer licno pokusavam iz diskusije nesto da naucim, da promijenim misljenje kada vidim da nisam u pravo. Pojedinim to nije moguce, a tamo gdje covjek ne uci, tu se ne naprijeduje i svako razglabanje sa takvim je trosenje vremena. Ovo vise zelim pokazati onima koji razmisljaju sa svojom glavom, a ne samo aminuju sta Susic&Co kazu. ;)
Posto sam prozvan vezano za Zukanovica, evo da odgovorim. Zukanovic je dobio poziv dok je igrao u Kotrljiku jer smo bili deficitarni na toj poziciji povredom Vranjesa i moralo se naci rjesenje. Daleko je on bio od najboljeg stopera u Belgiji, jer bi njega mnogo prije kaparisali vodeci klubovi u Belgiji. Odigrao je ne znam koliko utakmica za nas i tek tada ga uzeo Gent. Da je najbolji stoper u Belgiji, otisao bi on van Belgije sigurno. Helem, ni govora o najboljem stoperu Belgije.

Kako god, vecina mojih komentara je iz razloga sto se pljuje Pape, a nase se igrace uzdize, kao da igraju u Manchesteru, a ne po Belgiji, Slovackoj, Austriji, nekim drugim ligama itd.

Svaki igrac je bitan, ali praviti od tih igraca sa klupe Maradone i pljuvati i **** majke i nazivati Papeta pogrdnim imenima jer nije pozvan Cocalic, Buric, te ostali puleni, jadno je i bijedno i uvijek cu biti protiv tih koji to rade, nije bitno da li je na klupi Ciro, Baka, Pape, Muzur, Bajevic, Vaha, Barbarez, Amar Osim, Nwankwo Kanu ili neko sedamnaesti.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 dec 2013, 10:58

Vidio sam tvoj post, jer nisam bio ulogovan u forum. Prevrces stvari i brkas datume. Bili smo mi i prije toga deficitarni, pa je Pape u prijateljskoj "testirao" Jahica kao stopera, pa smo propali kao zeton, morali ga Pandza i Begovic vaditi. Zukanovic je u to vrijeme igrao u zivotnoj formi, a transfer u veci klub mu je propao u zadnjoj minuti, kazem imam malo bolji uvid u to nego ti. Mi tada nismo imali stopera ni za lijeka. A Pape nije htio da zove Zukanovica.

Pape je u to vrijeme kada nismo imali stopera (Vranjes u to vrijeme nije ni igrao kao stoper) testirao 0 igraca na toj poziciji, nego je zvao Stojana Vranjesa i slicne. Zukanovica nije htio da zove, iz nama nepoznatih razloga. I jos jedanput cu rado ponoviti, da je to sto kazes laz, Zukanovic je bio proglasen kao najboljim stoperom Belgijske lige, a svi Belgijanci sa kojim sam u to vrijeme pricao su ga visoko hvalili. Uzmi Google translate pa pogledaj po Transfermarktu. ;)

Transfer u Anderlecht mu je propao u zadnjoj minuti ne zbog neinteresa nego zbog nesuglasica sa jednim covjekom, a ovi su ga bili zvali na pregovore:
http://www.anderlecht-online.be/article ... 0&lang=dui" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.anderlecht-online.be/article ... 7&lang=dui" onclick="window.open(this.href);return false;

Dakle molim te pusti se onoga o cemu pojma nemas. ;)

Nemas se sta pravdati, a ja se necu dalje upustati u tu raspravu, iz jednog razloga: Totalno si bio promasio sve u vezi Zukanovica. Sad se nemoras vaditi na kao da stits Papeta od pljuvanja. Isto se tako pusti nekih anonimusa, za koje ja nikad nisam trazio da budu pozvani, to je obicno supljo vadjenje jer ti nista drugo ne preostaje. Pljuvalo se po Papetu.... A to sto se masovno pljuvalo po Kolasincu ili Hajrovicu, to ne smeta. Drugi su isto tako promasili u vezi Hajrovica (poslije Slovacke su se pojedine stvari iznenadno promijenile, pa Kolasinca po kojem se masno pljuvalo. Samo bi trebao malo zavirit u stare postove. ;) Ali sve je ok. Samo nastavite, ja ove rasprave vec oduze ne uzimam za toliko ozbiljno, vise kao predmet sale. :mrgreen:

Neka sad pozove Tinu, on nam je najpotrebniji upravo. Na toj poziciji debelo skripi, pa ce nas Ajdukovac znacajno pojacati. :lol:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 dec 2013, 11:33

Neil Lennon (trener Celtica) o Bahrudinu Atajicu:
Neil Lennon, Celtic manager: "He's been a player who has been here for three or four years. He's very clever. He can play centre forward or off the striker.

"He's already got one goal in limited appearances this year. But we're hoping to get him some more game time as the season progresses.

"He's done very well for the development team over the past couple of years and we're really pleased with his progress.

"We are hoping he'll make a breakthrough in the next six to 12 months."

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 24 dec 2013, 11:37

Strucnjak Jagodic ga sa pravom ignorise sta zna Lennon.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 24 dec 2013, 11:58

Principatus je napisao/la:Vidio sam tvoj post, jer nisam bio ulogovan u forum. Prevrces stvari i brkas datume. Bili smo mi i prije toga deficitarni, pa je Pape u prijateljskoj "testirao" Jahica kao stopera, pa smo propali kao zeton, morali ga Pandza i Begovic vaditi. Zukanovic je u to vrijeme igrao u zivotnoj formi, a transfer u veci klub mu je propao u zadnjoj minuti, kazem imam malo bolji uvid u to nego ti. Mi tada nismo imali stopera ni za lijeka. A Pape nije htio da zove Zukanovica.

Pape je u to vrijeme kada nismo imali stopera (Vranjes u to vrijeme nije ni igrao kao stoper) testirao 0 igraca na toj poziciji, nego je zvao Stojana Vranjesa i slicne. Zukanovica nije htio da zove, iz nama nepoznatih razloga. I jos jedanput cu rado ponoviti, da je to sto kazes laz, Zukanovic je bio proglasen kao najboljim stoperom Belgijske lige, a svi Belgijanci sa kojim sam u to vrijeme pricao su ga visoko hvalili. Uzmi Google translate pa pogledaj po Transfermarktu. ;)

Transfer u Anderlecht mu je propao u zadnjoj minuti ne zbog neinteresa nego zbog nesuglasica sa jednim covjekom, a ovi su ga bili zvali na pregovore:
http://www.anderlecht-online.be/article ... 0&lang=dui" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.anderlecht-online.be/article ... 7&lang=dui" onclick="window.open(this.href);return false;

Nemas se sta pravdati, a ja se necu dalje upustati u tu raspravu, iz jednog razloga: Totalno si bio promasio sve u vezi Zukanovica. Sad se nemoras vaditi na kao da stits Papeta od pljuvanja. Isto se tako pusti nekih anonimusa, za koje ja nikad nisam trazio da budu pozvani, to je obicno supljo vadjenje jer ti nista drugo ne preostaje. Pljuvalo se po Papetu.... A to sto se masovno pljuvalo po Kolasincu ili Hajrovicu, to ne smeta. Drugi su isto tako promasili u vezi Hajrovica (poslije Slovacke su se pojedine stvari iznenadno promijenile, pa Kolasinca po kojem se masno pljuvalo. Samo bi trebao malo zavirit u stare postove. ;) Ali sve je ok. Samo nastavite, ja ove rasprave vec oduze ne uzimam za toliko ozbiljno, vise kao predmet sale. :mrgreen:

Neka sad pozove Tinu, on nam je najpotrebniji upravo. Na toj poziciji debelo skripi, pa ce nas Ajdukovac znacajno pojacati. :lol:
Svaki normalan covjek ce biti protiv nekog ko zavlaci reprezentaciju tvoje zemlje, kao sto ce i svaki normalan covjek prozivati Izeta sto je nakon onoliko hvalospjeva o Bosni ipak zaigrao za Svicu, naravno bez seljackih psovki i kletvi da mu umre porodica itd. Svaki normalan covjek ce takodjer biti zahvalan Izetu sto je zaigrao za nas i pomogao nam da se plasiramo, a samo ce budala biti protiv tog lika i nakon svega. Sto se tice Kolasinca, normalno je bilo da se popizdi jer se nije znalo hoce li zaigrati i da li ce rijesiti papire, ali je to zavrsio i hvala mu na tome, jer ce nam biti od pomoci u godinama koje dolaze. Eh sto se tice psovki, kletvi, uvreda itd. meni smetaju prema svakom clanu nase repke, tebi eto smeta prema potencijalnim reprezentativcima, pa zasto onda ne upozoris nekog ko naziva Papeta telecim pogledom, ako ti smeta ako neko Izeta nazove Izmetom? Dvostruki arsini su to. Ti branis potencijalne reprezentativce, koji nista nisu dali reprezentaciji, ako ih neko uvrijedi, a ne branis covjeka koji je na kormilu repke koja se plasirala prvi puta u historiji na veliko takmicenje, eh to mi nije normalno.

Sto se tice Zukanovica, zaista ne znam, nisam nikada imao priliku da pricam sa Belgijancima niti nekim ko je pratio Zukanovica, ali za najboljeg stopera jedne lige, nenormalno je biti toliko malo zastupljen u medijima i ne otici iz Belgije u neku jacu ligu ;) .

Mes Que Un Club!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 24 dec 2013, 12:16

adriano_leite je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Vidio sam tvoj post, jer nisam bio ulogovan u forum. Prevrces stvari i brkas datume. Bili smo mi i prije toga deficitarni, pa je Pape u prijateljskoj "testirao" Jahica kao stopera, pa smo propali kao zeton, morali ga Pandza i Begovic vaditi. Zukanovic je u to vrijeme igrao u zivotnoj formi, a transfer u veci klub mu je propao u zadnjoj minuti, kazem imam malo bolji uvid u to nego ti. Mi tada nismo imali stopera ni za lijeka. A Pape nije htio da zove Zukanovica.

Svaki normalan covjek ce biti protiv nekog ko zavlaci reprezentaciju tvoje zemlje, kao sto ce i svaki normalan covjek prozivati Izeta sto je nakon onoliko hvalospjeva o Bosni ipak zaigrao za Svicu, naravno bez seljackih psovki i kletvi da mu umre porodica itd. Svaki normalan covjek ce takodjer biti zahvalan Izetu sto je zaigrao za nas i pomogao nam da se plasiramo, a samo ce budala biti protiv tog lika i nakon svega. Sto se tice Kolasinca, normalno je bilo da se popizdi jer se nije znalo hoce li zaigrati i da li ce rijesiti papire, ali je to zavrsio i hvala mu na tome, jer ce nam biti od pomoci u godinama koje dolaze. Eh sto se tice psovki, kletvi, uvreda itd. meni smetaju prema svakom clanu nase repke, tebi eto smeta prema potencijalnim reprezentativcima, pa zasto onda ne upozoris nekog ko naziva Papeta telecim pogledom, ako ti smeta ako neko Izeta nazove Izmetom? Dvostruki arsini su to. Ti branis potencijalne reprezentativce, koji nista nisu dali reprezentaciji, ako ih neko uvrijedi, a ne branis covjeka koji je na kormilu repke koja se plasirala prvi puta u historiji na veliko takmicenje, eh to mi nije normalno.

Sto se tice Zukanovica, zaista ne znam, nisam nikada imao priliku da pricam sa Belgijancima niti nekim ko je pratio Zukanovica, ali za najboljeg stopera jedne lige, nenormalno je biti toliko malo zastupljen u medijima i ne otici iz Belgije u neku jacu ligu ;) .
Na primjer u HNL, Pa Bjelorusiju, drugu Rusku, drugu Svabsku, Tursku obje lige itd... :roll:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 24 dec 2013, 12:19

gringobih je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:

Na primjer u HNL, Pa Bjelorusiju, drugu Rusku, drugu Svabsku, Tursku obje lige itd... :roll:
Opet imas problema sa koncentracijom? Ko je to bio najbolji igrac na svojoj poziciji u jednoj ligi i otisao u HNL, Bjelorusiju, Rusiju, Cvajtu, Turske lige? Ko? Ajde napisi, ko?

Mes Que Un Club!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 dec 2013, 12:21

adriano_leite je napisao/la:tebi eto smeta prema potencijalnim reprezentativcima, pa zasto onda ne upozoris nekog ko naziva Papeta telecim pogledom, ako ti smeta ako neko Izeta nazove Izmetom? Dvostruki arsini su to.
Greska broj 1. Nekoliko puta sam govorio da je sramno pozivati selektora pogrdnim imenima.
Zato su mi preko PM psovali mater. ;)
adriano_leite je napisao/la:ne branis covjeka koji je na kormilu repke koja se plasirala prvi puta u historiji na veliko takmicenje, eh to mi nije normalno.
Greska broj 2. Kao sto se vidi nisam za to da se neko naziva pogrdno. To ti mislis nesto drugo. Ti zelis da se brane ocigledne, pa djelomicno i bezobrazne greske Safeta Susica. Da se njegove greske predstave kao vrline i da se presute. Kao ni vrijedjanje, i to se nikada nece desiti sa moje strane. ;)
adriano_leite je napisao/la:Sto se tice Zukanovica, zaista ne znam, nisam nikada imao priliku da pricam sa Belgijancima niti nekim ko je pratio Zukanovica, ali za najboljeg...
Tacno, nisi imao priliku, niti si se informisao, ipak ti to nije smetalo da iznosi svoje misljenje bez ikakve podloge. To ti je (i selektoru) greska broj 3. Pozdrav.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Fudo, guillermo, Proximic, rishovski i 41 gost.