soe je napisao/la:Nece tu Tan milione krhat u nas ne zavaravajte se,ulaganja ce biti u omladinski pogon i sanirat ce se ovi postojeci dugovi.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
soe je napisao/la:Nece tu Tan milione krhat u nas ne zavaravajte se,ulaganja ce biti u omladinski pogon i sanirat ce se ovi postojeci dugovi.

odakle ti znas to , sjedis li u upravi ?soe je napisao/la:Nece tu Tan milione krhat u nas ne zavaravajte se,ulaganja ce biti u omladinski pogon i sanirat ce se ovi postojeci dugovi.
Jesil se iznenadio kad si procitao da niko nece mjenjati grb,boju i slicne stvariSaurman je napisao/la:Hoće, evo radi od jutros.Saurman je napisao/la:
Ocekujem da ce tebi ubrzo puci cir od muke.
Upravo tako.soe je napisao/la:Nece tu Tan milione krhat u nas ne zavaravajte se,ulaganja ce biti u omladinski pogon i sanirat ce se ovi postojeci dugovi.
Procitaj intervju sa Tanom na oficijelnoj nasoj stranici,sve ti tamo pise tj. sve se to danas potvrdilo al polako smao vrhunski trening kamp,akademija sa pratecim objektima dugovi,odblokirani racuni malo li je? Da vam je 5 posto toga spomenik bi mu vi digliSaurman je napisao/la:Upravo tako.soe je napisao/la:Nece tu Tan milione krhat u nas ne zavaravajte se,ulaganja ce biti u omladinski pogon i sanirat ce se ovi postojeci dugovi.
Ako je neko mislio da će Tan skršiti milione u Sarajevo grdno se prevario, on je samo uzeo klub koji će mu biti poligon za pravljenje igrača koji će ići prema Cardiffu.
Ovdje niko nije pricao o slavlju vec o vracanju dugova,gradnju trening centra,akademije,odblokiranim racunima,to nije za slavlje u drzavi gdje nemozes naci sponzora da ti iskesira 2000 maraka haha koji kompleksi,al nije ti prvi putTimeLine je napisao/la:Kako se vrlo lahko može vidjeti kad su navijači napačeni, isfrustrirani. Tolike godinebez slavlja, malo im treba samo da počnu da slave na suho.![]()
Veliki plus za BH fudbal i jačanje premijer lige.
Pazi i to je predobra prica za nas klub ce biti bez dugova,mladi igraci ce imati dobre uslove za napredak a sto da ne i da budu za Cardiff do sada su isli po Hrvatskoj,Madjarskoj itd. bez da je klub ista zaradio.Saurman je napisao/la:Upravo tako.soe je napisao/la:Nece tu Tan milione krhat u nas ne zavaravajte se,ulaganja ce biti u omladinski pogon i sanirat ce se ovi postojeci dugovi.
Ako je neko mislio da će Tan skršiti milione u Sarajevo grdno se prevario, on je samo uzeo klub koji će mu biti poligon za pravljenje igrača koji će ići prema Cardiffu.
Uskoro po Dininim rijecima se treba akademija graditi,a i trening kamp,mnogi ce da se iznenade tim objektima i infrastrukturomsoe je napisao/la:Pazi i to je predobra prica za nas klub ce biti bez dugova,mladi igraci ce imati dobre uslove za napredak a sto da ne i da budu za Cardiff do sada su isli po Hrvatskoj,Madjarskoj itd. bez da je klub ista zaradio.Saurman je napisao/la:Upravo tako.soe je napisao/la:Nece tu Tan milione krhat u nas ne zavaravajte se,ulaganja ce biti u omladinski pogon i sanirat ce se ovi postojeci dugovi.
Koji mi ?bacelonafan je napisao/la:Procitaj intervju sa Tanom na oficijelnoj nasoj stranici,sve ti tamo pise tj. sve se to danas potvrdilo al polako smao vrhunski trening kamp,akademija sa pratecim objektima dugovi,odblokirani racuni malo li je? Da vam je 5 posto toga spomenik bi mu vi digliSaurman je napisao/la:Upravo tako.soe je napisao/la:Nece tu Tan milione krhat u nas ne zavaravajte se,ulaganja ce biti u omladinski pogon i sanirat ce se ovi postojeci dugovi.
A, majke ti, čemu ti imaš toliko potrebu pisati deset stranica šta će on uraditi, napraviti stadion, napravit kamp, ne kontam te ? Popusti bolan čovječe kad napravi nešto od napiši, a ne svakom replicaraš, pokušavaš da dokažeš da će on vratiti dugove ili nešto treče, ne kontam te nikako?bacelonafan je napisao/la:Ovdje niko nije pricao o slavlju vec o vracanju dugova,gradnju trening centra,akademije,odblokiranim racunima,to nije za slavlje u drzavi gdje nemozes naci sponzora da ti iskesira 2000 maraka haha koji kompleksi,al nije ti prvi putTimeLine je napisao/la:Kako se vrlo lahko može vidjeti kad su navijači napačeni, isfrustrirani. Tolike godinebez slavlja, malo im treba samo da počnu da slave na suho.![]()
aS_Roma je napisao/la:odakle ti znas to , sjedis li u upravi ?soe je napisao/la:Nece tu Tan milione krhat u nas ne zavaravajte se,ulaganja ce biti u omladinski pogon i sanirat ce se ovi postojeci dugovi.
Joj svakvki ljudi
Da meni nije lahko ubilo me ovoamypitar je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:odakle ti znas to , sjedis li u upravi ?soe je napisao/la:Nece tu Tan milione krhat u nas ne zavaravajte se,ulaganja ce biti u omladinski pogon i sanirat ce se ovi postojeci dugovi.
Joj svakvki ljudi
Hahahhha joj tebe,pa sta ce ljudi pisati, nije im lahko.
Oni sta god da sad napisu, meni su simpaticni.
Pisem jer sam slusao provociranja ovdje,ismijavanja,spamovanja,sad kad se ovo privodi kraju pisemo vam da vidite koji ste lazovi i kompleksasi,svi vi koji ste ovdje dolazili da provocirate,koja je svrha tvojih provokacija prije bila,to je moja svrha sad,ako ti je ruzno na ovoj temi,idi na svoju i uzivaj,ti ces mi narediti sta da pisem ovdjeTimeLine je napisao/la:A, majke ti, čemu ti imaš toliko potrebu pisati deset stranica šta će on uraditi, napraviti stadion, napravit kamp, ne kontam te ? Popusti bolan čovječe kad napravi nešto od napiši, a ne svakom replicaraš, pokušavaš da dokažeš da će on vratiti dugove ili nešto treče, ne kontam te nikako?bacelonafan je napisao/la:Ovdje niko nije pricao o slavlju vec o vracanju dugova,gradnju trening centra,akademije,odblokiranim racunima,to nije za slavlje u drzavi gdje nemozes naci sponzora da ti iskesira 2000 maraka haha koji kompleksi,al nije ti prvi putTimeLine je napisao/la:Kako se vrlo lahko može vidjeti kad su navijači napačeni, isfrustrirani. Tolike godinebez slavlja, malo im treba samo da počnu da slave na suho.![]()
Ne kontam opet, izvini. Nije im lahko ? Mi imamo sve što nam je potrebno da budemo zadovoljni, ne znam čemu poređenje vas s nama, kad ne idemo nikako u istu rečenicu?amypitar je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:odakle ti znas to , sjedis li u upravi ?soe je napisao/la:Nece tu Tan milione krhat u nas ne zavaravajte se,ulaganja ce biti u omladinski pogon i sanirat ce se ovi postojeci dugovi.
Joj svakvki ljudi
Hahahhha joj tebe,pa sta ce ljudi pisati, nije im lahko.
Oni sta god da sad napisu, meni su simpaticni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.