hahaha znamo da ti je tesko,Selimovic je lutao svuda,trazio sponzore od BIH pa sire,jer je za razliku od nekih sposoban,i on nije prodao klub niti je to moguce,Kusturica je ovdje odradio 99 posto posla,i doveo Tana da ulozi u nas klub a ti i dalje pisi Dino ublehaOzren je napisao/la:Selimovic konacno dosao do cilja!
Od samog dolaska na celo tima sa koseva pokusavao je da proda klub kako bi sebi obezbjedio buducnost. Lutao je po turskoj godinama u nadi da nadje nekog "levata" koji ce dati pare.
Pitari nemojte zaboraviti rijeci "babe Atifa" (Vincent Tana), "Interesuju me klubovi koji mi mogu donijeti novac"!
Mislim da je ovo jos jedna losa privatizacija, nova prevara!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bacelonafan
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nekome Tan, nekome SipaVanBasten je napisao/la:Nek pravi pare, to od njega i očekujemo. Fazon je što neuspješan klub ne može praviti pare.
Mojne gluposti, sode bikarbone. Al mojne šuplje.
SImpatičan je nivo zabrinutosti naših komšija za mrskim klubom. Što ti ej humanost jebote 
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Konacno! Tan IN!
PresreTAN sam
PresreTAN sam
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 24 dec 2013, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
čestitam vam! valjda će ovo sada probuditi malo veći interes za PL i da drugi klubovi ojačaju..
-
bacelonafan
- Kontakt:
FK Sarajevo je također sklopilo dogovore s Cardiffom o razmjeni igrača i stučnog osoblja, a klub bi se nakon dugo vremena trebao naći u stabilnoj finansijskoj situaciji. Barem ce nasi treneri imat od koga da nauce nesto
Zadnja izmjena: bacelonafan, dana/u 24 dec 2013, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo je inteligencija ljudi. Da li je ovo moguće-zijadp je napisao/la:Nekome Tan, nekome SipaVanBasten je napisao/la:Nek pravi pare, to od njega i očekujemo. Fazon je što neuspješan klub ne može praviti pare.
Mojne gluposti, sode bikarbone. Al mojne šuplje.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
-
bacelonafan
- Kontakt:
Nemas sta da se brines vi ste organizacijski ispred svih,tako da se opusti i uzivaj do sljedeceg bojkota treninga i strajka uskoroTimeLine je napisao/la:Ovo je inteligencija ljudi. Da li je ovo moguće-zijadp je napisao/la:Nekome Tan, nekome SipaVanBasten je napisao/la:Nek pravi pare, to od njega i očekujemo. Fazon je što neuspješan klub ne može praviti pare.
Mojne gluposti, sode bikarbone. Al mojne šuplje.![]()
-
bordobijeli
- Kontakt:
srvarno je ovo odlicna stvar za klub ,u ovakvim vremenima naci nekog da ulozi u nase klubove stvarno je velika stvar .sad se nadam da ce nas i rezultati pratiti da osvojimo neki pehar i onda ce sve biti lakse da padne malo taj pritisak s citavog kluba .nadam se i nekom iskoraku u evropi al samo lagano ,bice ovo bordo bijeli period. a ove sto provociraju samo ignor to im je najgore .
za barseloninogfana
Ti si kralj!
Dugo luđeg lika nisam vidio, mislim zamišljam te!
Dobro bi samo bilo kad bi ti skontao šta pišeš. Kod nas igrači nemaju šta da jedu, praznog stomaka, štrajkuju, a na tabeli prvi, ispred FK.Sarajeva ? Hajd sad sjedi, malo mučni glavom i probaj skontati ? 
Ti si kralj!
Najveci poslijeratni transfer, Sarajevo otislo u Cardiff za 3 miliona maraka!!!
-
bacelonafan
- Kontakt:
hahah tjesi se samoOzren je napisao/la:Najveci poslijeratni transfer, Sarajevo otislo u Cardiff za 3 miliona maraka!!!
- Burberry46
- Kontakt:
Mogu sa zadovoljstvom reći da su svi dokumenti potpisani i da nam je Tan već prebacio dio sredstava. Trenutno ne mogu reći koliki je to iznos, jer s Tanom imamo potpisan sporazum o povjerljivosti. Drugi dio transfera je u toku i trebao bi biti završen sutra. Priveli smo kraju važan posao, postupak koji je trajao šest mjeseci, a koji FK Sarajevo obećava svijetlu budućnost - izjavio je Kusturica.

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ozren je napisao/la:Najveci poslijeratni transfer, Sarajevo otislo u Cardiff za 3 miliona maraka!!!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ljudi dragi, zašto im pravdate ugovor, i šta će gdin Tan uraditi? U naš klub ulaže, naša stvar. Da bankrotiramo, njih to ne treba da brine.
Uživajte, a njih pustite nek se jedu. :ugeek:
4.10.2009.
"svetinja", koja se prodaje za novac...Ozren je napisao/la:Najveci poslijeratni transfer, Sarajevo otislo u Cardiff za 3 miliona maraka!!!
koalem je napisao/la:Ljudi dragi, zašto im pravdate ugovor, i šta će gdin Tan uraditi? U naš klub ulaže, naša stvar. Da bankrotiramo, njih to ne treba da brine.
Ko se pravda.
Allahmubarecula
idemo da budemo najjaci ! 
uskoro Tan gradi spomenik za navijace kluba s Grbavice na prijedlog konceptualnog umjetnika Damira Nikšića
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
bacelonafan
- Kontakt:
TimeLine je napisao/la:"svetinja", koja se prodaje za novac...Ozren je napisao/la:Najveci poslijeratni transfer, Sarajevo otislo u Cardiff za 3 miliona maraka!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.