AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 23 dec 2013, 16:18

francobaresi je napisao/la:Zdrava raja.Moj brat(francobaresi) mi je ustupio svoj pasword da uđem na forum i da vas obavjestim da on neće moći pisati najmanje 10 dana. Prije 2-3 sata je imo manju nesrecu i slomio je ruku tako da eto reko mi je da vas obavjestim i pozdravim.
Brz oporavak francobaresi :wink:

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 23 dec 2013, 16:31

Brz oporavak zelim francobaresi-u da se sto prije vrati, nedostajat ce njegove informacije.. ;)
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 23 dec 2013, 18:00

Brz oporavak Baresi, čuj ruku slomio cccc :| .
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 23 dec 2013, 19:30

Aaaa brzo da nam se oporavis druze.

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 23 dec 2013, 21:17

Brz oporavak Baresi.
Ljudi meni potpuno nevjerovatno djeluje cinjenica da se trener od skoro 3 miliona eura godisnje koji se skoro pa bori za opstanak u Seriji A drzi jos uvijek na klupi,sa rosterom koji sigurno ima kvalitet za prva 4 mjesta ja to ne mogu nikako da shvatim,ili ucjenjuje nesto Galliania ili mu ovaj uzima reket trece nema majku mu yebem vise!!!!

Zar je bolje perspektivnog 19 godisnjaka koji je pokazao da ima talenta i da bi moglo bit nesto od njega poslat na posudbu u Francusku a gurat panja od 12 miliona eura da igra,zar nije bolje njega ubacivati po 20 minuta kao drugog spica sto on ustvari i jeste a ne neko desno krilo sto izmislja ovaj nas "expert".
Saponnara je sinoc pokazao da je dobar igrac i da zna igrat lopte da valja,ali jok hajmo i njega negdje utrapiti mjenjat se sa Parmom za nekakog Parola od 29 godina,nema vezze sto je ovaj sirov talenat i sto ima 22 godine.

Hajmo i momka koji je dobio nagradu za najveceg talenta Cristantea i njega u neku kombinaciju ubacit rijesit se i njega,nema potrebe da takav mlad igrac i talentovan dobija minute u nasem klubu bolje nek igraju Suljo,Nocerino i co.
Stvarno su mi se zgadili prvi Galliani sa ovom demagogijom svojom i stajanjem u odbranu ovog poluretardiranog konja,pa onda sa odnosom prema ovim mladim igracima sa kojim smo navodno trebali krenuti od ove sezone.

I da Zvone Boban je najbolje rekao -Milan vise nije ozbiljan klub!!!!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 23 dec 2013, 21:31

Sad mi tek zao sto Galiani ne ode kad se zakuhalo. Ubjedjen sam da bi danas Barby nogirala punoglavca.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 23 dec 2013, 21:46

BRZ OPORAVAK !!
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 24 dec 2013, 00:47

Milan have offered Saponara as a part of the deal for D'Ambrosio, but Torino want Nocerino instead.

Nećemo se mi ljutiti što oni žele Nocerina... :lol:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 24 dec 2013, 09:04

milanist je napisao/la:Muntari suspendovan na 3 meca zbog crvenog kartona protiv Intera ... ko ce ostati da igra onda hihihih :D
Ne sekirajte se, ima punoglavac Nocerina :lol:
Ja ne mogu da vjerujem da ljudi hoce po svaku cijenu da se riješe Saponare :twisted:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 dec 2013, 11:04

Maestro^^ je napisao/la:Milan have offered Saponara as a part of the deal for D'Ambrosio, but Torino want Nocerino instead.

Nećemo se mi ljutiti što oni žele Nocerina... :lol:
ne daju nam ljudi da se syebemo jos vise, vide hudi da smo u kur*u pa nece da nam odmognu. kazu taj je bolji neka ga vama, dajte nam Nocerina, al nasi opet ne kontaju :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 dec 2013, 11:30

Ma je*o ja mater tom Muntariju, treba i njega sutnuti negdje u januaru, da ga ne gledam. Zivotinja sugava. Vise stete nego koristi od njega.
Nocerina nogirati. Cristantea negdje poslati da dijete igra, a Saponaru ostaviti. Vidi se da mali zna igrati lopte.
Evo vidim da se nasi "bore" sa Juventusom oko Niangolana. :roll: A je*o mater, jos mi on fali. Allegri ce zadovoljno trljati rukama. Sudeci po njegovom stilu igre, staviti njega, a izbaciti Kaku. Odbrana rulz. :oops:

Ev faraon opet out, dok sve prodje i dok se oporavi, tesko da ce zaigrati i u januaru. Pu, ja peha u pm. Al' aj, jedino pozitivno u svemu tome je sto ga nece prodavati. :P

I da franco druze, ziv ti meni bio, brz oporavak. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 24 dec 2013, 11:37

Ako dovedu Naingolana onda definitivno out treba i Muntari, mada kad je punoglavac u pitanju mene nebi iznenadilo da izvede vezni red: De Jong, Muntari, Nocerino i Naingolan :lol:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 dec 2013, 11:41

izgleda da smo nadomak potpisa naingolana, jos malo pa sve rijeseno, nije on los igrac, jeste da imamo puno takvih 'mesara' ali ubjedjen sam da ce nocerino pa i muntari skoro letiti iz Milana, jedan na zimu drugi na ljeto, tako da je Radja tu i potreban, ne bi to bio los transfer. ali treba dovesti i jednog stopera i jednog kako treba veznog igraca koji ce dijeliti lopte a ne da samo udara i sijece napade protivnika,
sta je sa Saravijem opet? citam da nece biti spreman sljedecu tekmu protiv atalante, ni on ni honda nece igrati, dok Rami i Naingolan ako potpise bice spremni za tu utakmicu.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 24 dec 2013, 11:45

Saraf sigurno propusta Atalantu, a šta je sa Hondom, zašto on neće igrati?
Nije se valjda povrijedio cim je potpisao za nas :lol:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 dec 2013, 11:52

#Gazzetta El Shaaraway and Honda won't be available for next match Vs Atalanta. While Rami and Nainggolan (If signed) are ready to play.

e sto nece ne znam. ma sigurno nije povreda, beli neka papirologija il sta vec :D

#Gazzatta Berlusconi is going to approve the Nainggolan deal which is going to cost €0.75m more than budgeted. (€7m + half of Cristante)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 dec 2013, 11:59

Niangolan se dovodi da bi lomio noge atletikovcima. :P Koji ce to haos biti sa De Jongom, obojica ludjaci.
U svakom slucaju podrzavam njegov transfer, ali samo u slucaju da prodamo Muntarija.

El Shaarawy was in Amsterdam yesterday to get examined, and there has been a setback. He's now expected to back by the end of January.
Ja bih rekao da je ovo puno vise od te jedne utakmice. Al' sreca sto je ova pauza pa ce propustiti u vrh glave 4 tekme. Haj dabogda se i on vise oporavio.

Honda nece biti dostupan radi papira, ali vec iducu ce moci igrati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 24 dec 2013, 12:22

GdS (tomorrow's edition) reports that Nainggolan's transfer to Milan depends on Silvio Berlusconi. If he says yes, then it's a done deal. ajde pedofilu riješi to ..

Nainggolan je sve ono sto smo mi htjeli da Boateng bude na CM ali Boateng je zelio da igra vise prema naprijed a nije sposoban .. Centralni vezni koji je snazan kao konj, krade lopte i trči podjednako na obje strane. Moze da sjajno šutira iz daleka i igra pass igru. Box to box midfielder.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 dec 2013, 12:31

IlPrincipe je napisao/la:GdS (tomorrow's edition) reports that Nainggolan's transfer to Milan depends on Silvio Berlusconi. If he says yes, then it's a done deal. ajde pedofilu riješi to ..

Nainggolan je sve ono sto smo mi htjeli da Boateng bude na CM ali Boateng je zelio da igra vise prema naprijed a nije sposoban .. Centralni vezni koji je snazan kao konj, krade lopte i trči podjednako na obje strane. Moze da sjajno šutira iz daleka i igra pass igru. Box to box midfielder.

#Gazzatta Berlusconi is going to approve the Nainggolan deal which is going to cost €0.75m more than budgeted. (€7m + half of Cristante)

Mozda je to vec sve rijeseno samo nas malo zavlace, gdje ima dima ima i vatre ko sto bi se reklo. mislim da je Radja zavrsen deal :D

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 24 dec 2013, 12:39

-Official: Muntari punished with three matches of not playing because of a red card, so he will miss the match against Atalanta, Verona and Sassuolo ...
-Jherson Vergara might spend the spring part of the season playing in Primavera, because Pacifico could go to Pavia in January...
-Galliani: "Nainggolan in AC Milan? We'll see, it is pointless to talk about the transfer window now.."
-Zaccheroni: "Honda has the right characteristics for AC Milan. He will adapt quickly.."
-Inter was fined with 6,000 euros for pyrotechnics at the derby ...
-Allegri was fined with 5,000 euros for insulting the main and assistant judges in the tunnel at the end of the derby ...
-According to media reports in Italy, Luis Felipe Scolari wasn't impressed by the performance of Kaka ...
-Niang: "I want to revive my career and my goal is to return to AC Milan even stronger. I'm very happy moving to Montpellier, I also had offers from Marseille and Lyon ...
-Players will return to the training center on the 30th of December in Milanello...
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 24 dec 2013, 13:04

Ma daj vise to za El Shaarawy-a,fakat nas deru u zdrav mozak. Ja kontao bit ce spreman od pocetka drugog dijela sezone kad ono bum. Nije posteno jbm mu i srecu nasu vise. :?

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.