Replika : Asa, Iturbe i sve pare na lijevog bocnog.Burberry46 je napisao/la:Naingolan, Menez i lijevi bek
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- masteRofPoker
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Iturbe je taj valjda u vlasnistvu Porta, s obzirom kako igra i njemu ce cijena da skoci pa ga nema ispod 15-20 mil.masteRofPoker je napisao/la:Replika : Asa, Iturbe i sve pare na lijevog bocnog.Burberry46 je napisao/la:Naingolan, Menez i lijevi bekMada se Iturbe ne moze kupiti prije ljeta, ali nema veze, beton je. Moze i Cerci, jos jedan beton.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- masteRofPoker
- Kontakt:
Znam da je njihov, poslali ga na posudbu, ali i dalje mislim da 15 miliona ako vec Juve zeli dati za Radju onda je bolje prema njemu usmjeriti te novce.10DelPiero je napisao/la:Iturbe je taj valjda u vlasnistvu Porta, s obzirom kako igra i njemu ce cijena da skoci pa ga nema ispod 15-20 mil.masteRofPoker je napisao/la:Replika : Asa, Iturbe i sve pare na lijevog bocnog.Burberry46 je napisao/la:Naingolan, Menez i lijevi bekMada se Iturbe ne moze kupiti prije ljeta, ali nema veze, beton je. Moze i Cerci, jos jedan beton.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
- IlCapitano
- Kontakt:
Samo Cuadrado iz Serie A za desnu stranu, red bi bio da se uzme nešto od **** Della Valea. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ma ne daju. Na ljeto će na ostrvo garant. Mi ćemo kojeg igrača džaba tipa Menez i to je to.
Allegri je gospodin!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Della Vale bi se prije samoubio nego prodao igrača nama. Paćenik kakav se rijetko viđa u svijetu fudbala. Prodaće Cuadrada van Italije 100%.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Gdje vam je onaj "divni" forumaš @Traktorista?
Šteta vala ako Menez završi u Juventusu, ja sam ga nekad htjela vidjeti u Liverpoolu, a ovaj vaš klub mi nije nešto simpatičan.

Šteta vala ako Menez završi u Juventusu, ja sam ga nekad htjela vidjeti u Liverpoolu, a ovaj vaš klub mi nije nešto simpatičan.
Prodao bi on itekako, samo treba keširat. Pitanje je možemo li i želimo li dati 30mil za njega. Teško.L'Avvocato je napisao/la:Della Vale bi se prije samoubio nego prodao igrača nama. Paćenik kakav se rijetko viđa u svijetu fudbala. Prodaće Cuadrada van Italije 100%.
Što se mene tiče, osjećaj je obostran.pride_of_merseyside je napisao/la:Šteta vala ako Menez završi u Juventusu, ja sam ga nekad htjela vidjeti u Liverpoolu, a ovaj vaš klub mi nije nešto simpatičan.
U vezi Meneza, nisam siguran da će on u Juventus. On želi da igra, i ne bi dolazio ako se planira nastaviti sa 3-5-2. Jedino ako se misli mjenjati formacija, što je malo vjerovatno.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
je li to Vucinic opet nesto povrijedjen ili definitivno otpisan
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Felipe MeloIlCapitano je napisao/la:Samo Cuadrado iz Serie A za desnu stranu, red bi bio da se uzme nešto od **** Della Valea.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
+1L'Avvocato je napisao/la:Della Vale bi se prije samoubio nego prodao igrača nama. Paćenik kakav se rijetko viđa u svijetu fudbala. Prodaće Cuadrada van Italije 100%.
Njega možemo zaboraviti, i kad bi se ušlo u pregovore ne bi mogli ponuditi koliko bi klaun tražio.
Nema ti šta bit' simpatičan. On je za muškinjepride_of_merseyside je napisao/la:Gdje vam je onaj "divni" forumaš @Traktorista?
Šteta vala ako Menez završi u Juventusu, ja sam ga nekad htjela vidjeti u Liverpoolu, a ovaj vaš klub mi nije nešto simpatičan.![]()
Allegri je gospodin!
- L'Avvocato
- Kontakt:
January Transfer Window Preview: Juventus
http://www.sportpulse.net/content/janua ... ntus-12928" onclick="window.open(this.href);return false;
Za one koji razumiju naravno
http://www.sportpulse.net/content/janua ... ntus-12928" onclick="window.open(this.href);return false;
Za one koji razumiju naravno
★★★
Imam osjećaj da će doći neki vremešni polovnjak..
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Od svih što se navode najbolji je De Bruyne kao vezni igrač i Menez. Ti igrači bi nam bili potrebni kao i Biabiany.
Spominje se i PDC da bi mogao u Sampdoriu i Sasuolo, molite Boga. Padoin u Parmu.
Spominje se i PDC da bi mogao u Sampdoriu i Sasuolo, molite Boga. Padoin u Parmu.
Allegri je gospodin!
Cellino je dodao:
"Juventusov generalni direktor Marotta me prvi pitao za Nainggolana a Galliani je moj dobar prijatelj. Vidjećemo."
Samo se nadam, da se u cijeloj prici nesto pita i Nainggolan, a ako se imalo pita i ako imalo ima mozga, onda ne trebamo da se brinemo, Nas je
"Juventusov generalni direktor Marotta me prvi pitao za Nainggolana a Galliani je moj dobar prijatelj. Vidjećemo."
Samo se nadam, da se u cijeloj prici nesto pita i Nainggolan, a ako se imalo pita i ako imalo ima mozga, onda ne trebamo da se brinemo, Nas je
Max Allegri
-
jasko_juve
- Kontakt:
Isto ko da radi o Xaviju il Ozilu pa toliko bitan neki lik koji igra u nekoj bezveze ekipi. Ljudi moja dosta je polovnjaka. Kakav Naingolan. Koje gluposti i onda se pitamo zasto ne mozemo mrdnut nigdje u Evropi. Mozda zato sto su nama dovoljni Asamoah, Padoin, Isla, Bonucci a neki bi mogli ostavit il Martineza il Sancheza il Isca na klupi. Da bi bio najbolji moras il imat najbolje igrace il priblizno najbolje igrace al s nekom srecom da pobijedis najboljeg. Ne moze se zadovoljavati s Naingolanom, Llorenteom, Padoinom, i tako tim igracima i nadati se necemu. Cemu se nadati?? Pogledajte sastave Bayerna, Barcelone, Reala, Citya, pa i Borusije, Arsenala..vidite koga oni imaju na klupi da uskoci a koga mi.. Juventus ima Buffona, Barzaglia, Chiellinija ( iako je i on poceo fuserit ), Vidala, Pogbu tu i tamo jer je jos mlad i Teveza. Licht toplo hladno, Marchisio nedorecen, Pirlo polako ali sigurno stari, Vucinic crnogorski. Mora se iskesirati novac ako mislis da imas ekipu. Nema tu puno filozofije. Nema nista vise na lijepe oci, il daj pare il uzivaj u ligi il eventualno europa ligi. Tako je.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- 10DelPiero
- Kontakt:
Drug meni si fulao al' skroz
O kakvoj klupi BvB-a pricas, o kakvoj klupi Arsenala pa siru i bolju Juve ima od njih. Treba onda pogledat gdje je Bayern bio prije koju godinu a gdje sad, Real toliko ulaganja i na klupi sjede igraci od po 30 mil. pa ih BvB naruzi u dvije tekme onda godinama ih Lyon muci a ovamo igrac na klupi vrijedi kao ovim citav tim. Problem je sto bi ljudi sve preko noci pa koliko ima tek ovo da su Juve uopste vratio na pravi kolosijek poslije 2006 i da ide pravim putem mozda 2 godine ? Ocigledno da vlada besparica o kakvoj @ultrastyle ovdje trubi vec godinu ali se opet ista prica vrti a i ovaj moj post sad je pisan 100x muka mi vise gledat kako se iz dana u dan kuka
O kakvoj klupi BvB-a pricas, o kakvoj klupi Arsenala pa siru i bolju Juve ima od njih. Treba onda pogledat gdje je Bayern bio prije koju godinu a gdje sad, Real toliko ulaganja i na klupi sjede igraci od po 30 mil. pa ih BvB naruzi u dvije tekme onda godinama ih Lyon muci a ovamo igrac na klupi vrijedi kao ovim citav tim. Problem je sto bi ljudi sve preko noci pa koliko ima tek ovo da su Juve uopste vratio na pravi kolosijek poslije 2006 i da ide pravim putem mozda 2 godine ? Ocigledno da vlada besparica o kakvoj @ultrastyle ovdje trubi vec godinu ali se opet ista prica vrti a i ovaj moj post sad je pisan 100x muka mi vise gledat kako se iz dana u dan kuka
Alessandro Del Piero !
- IlCapitano
- Kontakt:
Sve je jasno kad je u istu rečenicu stavio Radju i Nanda sa Padoinom...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.