FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prvo pojačanje nek bude Djemba Djemba,svakako su mu dali nogu iz Partizana  

Mojne ko Mamić. Radije ko Maribor.emir18 je napisao/la:Cuj nema zarade,a ulaskom u grupnu fazu LP donosi velike pare,plus rad sa omladinom,nesto slicno kao Mamic sad Dinamo ce da bude...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
						Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- 
				bacelonafan
- Kontakt:
Abramovic je imao udjela u CSKA,takodje i u KopenhagenuGumenix je napisao/la:Jeli Tan vecinski tj. vlasnik Kardifa.
Cini mi se da Uefa ne dozvoljava da je jedan covjek vlasnik dva nogometna kluba.
Ibraković: "Nećemo se rasipati, ali 'mega pojačanja' nisu isključena".

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Po meni Tan nije "vlasnik" Sarajeva nego ima vecinski glas pri odlucivanju tako da je to legalno dozvoljeno.VanBasten je napisao/la:Vjerovatno na sličan način kako je onaj Litvanac vlasnik i Heartsa i Kaunasa.
Siguran sam da on ima diviziju advokata da ga savjetuju PRIJE nego sto se upusti u poslove.
Zasto se trudite objasnjavati nekom nesto.?
Bolje pustiti da prave neke teoreme i prave se sveznalice i onda ih ovako docekas.
Ugodan tan.

Bolje pustiti da prave neke teoreme i prave se sveznalice i onda ih ovako docekas.
Ugodan tan.

1946
koliko nas je do sad bilo , bit ce vala duplo , znaci skoro po citav sjever[/quote]aS_Roma je napisao/la:Pretjera ga sad i ti.4.000 +
Da vam se onaj kavez, tako da 4 milje ne moze nikako stati, sta vam je jbt.

Znam da ce biti dobra atmosfera ali jbg malo ti je nerealan cifra, milja u vrh glave.[/quote]

Ja sam bio tad u Zenici bilo nas je vise od milje 100 % , mada sad mislim da ce nas duplo biti vise , nek dodje milja bolesnika iz Sarajeva, ima iz drugih gradova tako da .. Moglo bi svasta biti
 [/quote]
[/quote]Bujrum, što vas više dođe bolja će biti atmosfera , kako s vaše tako i s naše južne strane

❶❾❽❽
Ma moze i tako,samo nek ulozi u kluba,a naravno ima pravo da unovci svoj kapital,koliko ce aBd samo ta akademija znaciti za reprezentaciju..uprava je odradila odlican posao sad je na redu da se malo poboljsa iigracki kadar.VanBasten je napisao/la:Mojne ko Mamić. Radije ko Maribor.emir18 je napisao/la:Cuj nema zarade,a ulaskom u grupnu fazu LP donosi velike pare,plus rad sa omladinom,nesto slicno kao Mamic sad Dinamo ce da bude...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
						“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- 
				bacelonafan
- Kontakt:
Jel to na PL BIH i Trofeji su tu mislisHead je napisao/la:Zasto se trudite objasnjavati nekom nesto.?
Ugodan tan.

Ljudi odjavili akaunte poslije silnih lazi i nebuloza,doceka ih Tan jutros na volej
 Ljudi odjavili akaunte poslije silnih lazi i nebuloza,doceka ih Tan jutros na volej 
Znas li ti koliki je put do grupne faze LP i jos si donji uvijek mozes dobiti Mamica u drugom krugu i slicne... sa kojima i Mamic tesko izlazi na kraj, Sarajevo da bude u rangu Seriffa (Mol) bice super.emir18 je napisao/la:Cuj nema zarade,a ulaskom u grupnu fazu LP donosi velike pare,plus rad sa omladinom,nesto slicno kao Mamic sad Dinamo ce da bude...
Eh taj vlasnik Heartsa i Kaunasa, litvanac , prije par godina je htio da kupi Čelik ali nije bilo zakona o sportu, kao što ga ni sada nema , bagra lopovskaVanBasten je napisao/la:Vjerovatno na sličan način kako je onaj Litvanac vlasnik i Heartsa i Kaunasa.

❶❾❽❽
A sta je to Romanov uradio sa Heartsom ili Kaunasom? Za cim zalis jarane? Hearts zakovan za dno covjece, kad ih je uzeo natrpao kojekavih Litvanaca u tim, respect jedin za Jankauskasa, al' ostalo trahana bilaBeastZE je napisao/la:Eh taj vlasnik Heartsa i Kaunasa, litvanac , prije par godina je htio da kupi Čelik ali nije bilo zakona o sportu, kao što ga ni sada nema , bagra lopovskaVanBasten je napisao/la:Vjerovatno na sličan način kako je onaj Litvanac vlasnik i Heartsa i Kaunasa.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
evropska liga u vrh glave..
nemozes ti igrati u evropi protiv vrhunski klubova, na vrhunskim nivou, kad u ligi igras na livadama i protiv losih ekipa..
nadamo se, da ce se liga smanjiti i povecati kvalitet ekipa..

nemozes ti igrati u evropi protiv vrhunski klubova, na vrhunskim nivou, kad u ligi igras na livadama i protiv losih ekipa..
Pitao sam za vlasnika, vecinskog.bacelonafan je napisao/la:Abramovic je imao udjela u CSKA,takodje i u KopenhagenuGumenix je napisao/la:Jeli Tan vecinski tj. vlasnik Kardifa.
Cini mi se da Uefa ne dozvoljava da je jedan covjek vlasnik dva nogometna kluba.
- 
				bacelonafan
- Kontakt:
ma bice dobra liga kad vas taj Tanov rival sto ga svuda prati uzme Zeljuwww je napisao/la:evropska liga u vrh glave..

Ma de ba čuj Uefa ne dozvoljava  PSG I CITY AND MONACO SU POTROSILI TOLIKO DA NI ZA 200 GODINA,realno,ne mogu da se vrate na fair play
 PSG I CITY AND MONACO SU POTROSILI TOLIKO DA NI ZA 200 GODINA,realno,ne mogu da se vrate na fair play   Samo što ja mislim da raja ovdje malo pretjeruje u očekivanjima,ne očekujte ništa spektakularno i magiju... Nećemo mi gledat sami vrh europskog nogometa,al bar očekujem da se ne sramotimo  ispadanju od Albanskih i drugih klubova iz egzotičnih zemalja...
  Samo što ja mislim da raja ovdje malo pretjeruje u očekivanjima,ne očekujte ništa spektakularno i magiju... Nećemo mi gledat sami vrh europskog nogometa,al bar očekujem da se ne sramotimo  ispadanju od Albanskih i drugih klubova iz egzotičnih zemalja...

PSG I CITY AND MONACO SU POTROSILI TOLIKO DA NI ZA 200 GODINA,realno,ne mogu da se vrate na fair play
 PSG I CITY AND MONACO SU POTROSILI TOLIKO DA NI ZA 200 GODINA,realno,ne mogu da se vrate na fair play   Samo što ja mislim da raja ovdje malo pretjeruje u očekivanjima,ne očekujte ništa spektakularno i magiju... Nećemo mi gledat sami vrh europskog nogometa,al bar očekujem da se ne sramotimo  ispadanju od Albanskih i drugih klubova iz egzotičnih zemalja...
  Samo što ja mislim da raja ovdje malo pretjeruje u očekivanjima,ne očekujte ništa spektakularno i magiju... Nećemo mi gledat sami vrh europskog nogometa,al bar očekujem da se ne sramotimo  ispadanju od Albanskih i drugih klubova iz egzotičnih zemalja...Re: FK Sarajevo
Sad prvu tekmu kuci da se ispostuje Tan

Svi kosulje i preko dres utrpati

Svi kosulje i preko dres utrpati

Zadnja izmjena: emir18, dana/u 24 dec 2013, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Znam ja to sve kakvo je stanje s Heartsom, ali eto , gore od ovog kod nas ne može, kako god okrenešSabinho je napisao/la:A sta je to Romanov uradio sa Heartsom ili Kaunasom? Za cim zalis jarane? Hearts zakovan za dno covjece, kad ih je uzeo natrpao kojekavih Litvanaca u tim, respect jedin za Jankauskasa, al' ostalo trahana bilaBeastZE je napisao/la:Eh taj vlasnik Heartsa i Kaunasa, litvanac , prije par godina je htio da kupi Čelik ali nije bilo zakona o sportu, kao što ga ni sada nema , bagra lopovskaVanBasten je napisao/la:Vjerovatno na sličan način kako je onaj Litvanac vlasnik i Heartsa i Kaunasa.

❶❾❽❽
moramo poceti kupovati domace, da bi rival mogao parirati..bacelonafan je napisao/la:ma bice dobra liga kad vas taj Tanov rival sto ga svuda prati uzme Zeljuwww je napisao/la:evropska liga u vrh glave..
nego.. vidimo se u zenici??

- 
				bacelonafan
- Kontakt:
Pasa Tan nebi imao milijarde da ulazi u poslove koji nisu moguci,ima covjek tim advokata koji znaju pravila i vode o tom racuna,valjda znaju pravila Uefe nemate brigu sve je zavrseno,valjda citas,imas i ovdje na portalu a i na drugimaGumenix je napisao/la:Pitao sam za vlasnika, vecinskog.bacelonafan je napisao/la:Abramovic je imao udjela u CSKA,takodje i u KopenhagenuGumenix je napisao/la:Jeli Tan vecinski tj. vlasnik Kardifa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.