Svi kosulje i preko dres utrpati

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Znam ja to sve kakvo je stanje s Heartsom, ali eto , gore od ovog kod nas ne može, kako god okrenešSabinho je napisao/la:A sta je to Romanov uradio sa Heartsom ili Kaunasom? Za cim zalis jarane? Hearts zakovan za dno covjece, kad ih je uzeo natrpao kojekavih Litvanaca u tim, respect jedin za Jankauskasa, al' ostalo trahana bilaBeastZE je napisao/la:Eh taj vlasnik Heartsa i Kaunasa, litvanac , prije par godina je htio da kupi Čelik ali nije bilo zakona o sportu, kao što ga ni sada nema , bagra lopovskaVanBasten je napisao/la:Vjerovatno na sličan način kako je onaj Litvanac vlasnik i Heartsa i Kaunasa.
moramo poceti kupovati domace, da bi rival mogao parirati..bacelonafan je napisao/la:ma bice dobra liga kad vas taj Tanov rival sto ga svuda prati uzme Zeljuwww je napisao/la:evropska liga u vrh glave..
nemozes ti igrati u evropi protiv vrhunski klubova, na vrhunskim nivou, kad u ligi igras na livadama i protiv losih ekipa..
nadamo se, da ce se liga smanjiti i povecati kvalitet ekipa..
Pasa Tan nebi imao milijarde da ulazi u poslove koji nisu moguci,ima covjek tim advokata koji znaju pravila i vode o tom racuna,valjda znaju pravila Uefe nemate brigu sve je zavrseno,valjda citas,imas i ovdje na portalu a i na drugimaGumenix je napisao/la:Pitao sam za vlasnika, vecinskog.bacelonafan je napisao/la:Abramovic je imao udjela u CSKA,takodje i u KopenhagenuGumenix je napisao/la:Jeli Tan vecinski tj. vlasnik Kardifa.
Cini mi se da Uefa ne dozvoljava da je jedan covjek vlasnik dva nogometna kluba.
mjerodavnih komentararisingforce je napisao/la:
0:45 "He doesn't know any rules about football"
komentari engleza krajnje negativni, pocevsi od kritika zbog promjene dresa, imena, loga Carfiffa (valjda je obecao da to nece biti slucaj u Sarajevu) od toga sto nema pojma o fudbalu, vec samo kako napraviti vise novca...
"what a dick, doesn't give two shits about football"
"Never trust a Malaysian businessman... That country is one of corrupt in the world"
....
Koliko milijardi ima Tanbacelonafan je napisao/la:Pasa Tan nebi imao milijarde da ulazi u poslove koji nisu moguci,ima covjek tim advokata koji znaju pravila i vode o tom racuna,valjda znaju pravila Uefe nemate brigu sve je zavrseno,valjda citas,imas i ovdje na portalu a i na drugima
2 Milijarde marakaGumenix je napisao/la:Koliko milijardi ima Tanbacelonafan je napisao/la:Pasa Tan nebi imao milijarde da ulazi u poslove koji nisu moguci,ima covjek tim advokata koji znaju pravila i vode o tom racuna,valjda znaju pravila Uefe nemate brigu sve je zavrseno,valjda citas,imas i ovdje na portalu a i na drugima
u kojim valutama , u kunama ima bogami milijarde i milijardeGumenix je napisao/la:Koliko milijardi ima Tanbacelonafan je napisao/la:Pasa Tan nebi imao milijarde da ulazi u poslove koji nisu moguci,ima covjek tim advokata koji znaju pravila i vode o tom racuna,valjda znaju pravila Uefe nemate brigu sve je zavrseno,valjda citas,imas i ovdje na portalu a i na drugima
emir18 je napisao/la:2 Milijarde marakaGumenix je napisao/la:Koliko milijardi ima Tanbacelonafan je napisao/la:Pasa Tan nebi imao milijarde da ulazi u poslove koji nisu moguci,ima covjek tim advokata koji znaju pravila i vode o tom racuna,valjda znaju pravila Uefe nemate brigu sve je zavrseno,valjda citas,imas i ovdje na portalu a i na drugima
Ima vise, ja mu gledo novcanik.emir18 je napisao/la:2 Milijarde marakaGumenix je napisao/la: Koliko milijardi ima Tan
www je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Taj jaran je Sejo Brajlovicwww je napisao/la:provlaci se prica, da Tan ima nekoj jarana i u svemu se mjere ko je bolji, i sve su prilike da ce mu jaran uloziti u Zelju, tako da se takmice.
znaci ima istine u ovom sto sam piso, Brajlovic Tan-u dao sudjuku kao simbol "rata"
Minhi je napisao/la:www je napisao/la:Taj jaran je Sejo Brajlovicwww je napisao/la:provlaci se prica, da Tan ima nekoj jarana i u svemu se mjere ko je bolji, i sve su prilike da ce mu jaran uloziti u Zelju, tako da se takmice.
znaci ima istine u ovom sto sam piso, Brajlovic Tan-u dao sudjuku kao simbol "rata"
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.