adriano_leite je napisao/la:
Svaki normalan covjek ce biti protiv nekog ko zavlaci reprezentaciju tvoje zemlje, kao sto ce i svaki normalan covjek prozivati Izeta sto je nakon onoliko hvalospjeva o Bosni ipak zaigrao za Svicu, naravno bez seljackih psovki i kletvi da mu umre porodica itd. Svaki normalan covjek ce takodjer biti zahvalan Izetu sto je zaigrao za nas i pomogao nam da se plasiramo, a samo ce budala biti protiv tog lika i nakon svega. Sto se tice Kolasinca, normalno je bilo da se popizdi jer se nije znalo hoce li zaigrati i da li ce rijesiti papire, ali je to zavrsio i hvala mu na tome, jer ce nam biti od pomoci u godinama koje dolaze. Eh sto se tice psovki, kletvi, uvreda itd. meni smetaju prema svakom clanu nase repke, tebi eto smeta prema potencijalnim reprezentativcima, pa zasto onda ne upozoris nekog ko naziva Papeta telecim pogledom, ako ti smeta ako neko Izeta nazove Izmetom? Dvostruki arsini su to. Ti branis potencijalne reprezentativce, koji nista nisu dali reprezentaciji, ako ih neko uvrijedi, a ne branis covjeka koji je na kormilu repke koja se plasirala prvi puta u historiji na veliko takmicenje, eh to mi nije normalno.
Sto se tice Zukanovica, zaista ne znam, nisam nikada imao priliku da pricam sa Belgijancima niti nekim ko je pratio Zukanovica, ali za najboljeg stopera jedne lige, nenormalno je biti toliko malo zastupljen u medijima i ne otici iz Belgije u neku jacu ligu

.
Vidi mangupa i sada price, sta je mangupe, kada sam ja ovo pricao, nije ti odgovaralo? Kada sam pljuvao Izeta sto je izabrao svicu nalazio si te postove, nakon sto sam ga podrzavao kada je odabrao BiH. Budi dosljedan svojoj prici, nastavi da ga pljujes ili podrzavas, odaberi vec jednom sta hoces, a ne danas jedno sutra drugo.
Dalje, primjeni analognu logiku, onaj ko brani teleci pogled naziva Izeta izmetom i to je OK, a kada se radi drugacije to nije OK.
Normalnih ljudi ovdje na forumu je vrlo malo, zato sto vlada jednoumlje, zato sto ne mozes napisati zdravu kritiku niti bilo sto drugo. Odmah dodju padobranci i pisu nonsense ubacujuci, serpe, tostere mikrovalne.
Na srecu pokazalo se nakon par godina ko ima pojma o fudbalu a ko nema.
Sto se Zukanovica tice, ovo sto princi govori je istina. Imam rodbine u Belgiji i decka sam pratio od njegovog pocetka. Za njega su mi govorili da je duplo bolji stoper od Pandze i nisu se mogli zacuditi kako Pandza igra prije njega. Tako da je Zuka davno zasluzio poziv, njega, Izeta, Kolasinca su forumaski trolovi prali na sve strane i ti to dobro znas, a njih nikad neces napasti. Toliko o tvojoj objektivnosti.
Pape i plasman. Kapa dole, ali ruku na srce u ovakvoj grupi teze se ne plasirati nego plasirati, koliko god je napravio odlicnu stvar sa Grcima, toliko je usro motku sa slovacima ciji ga je selektor rasuo ko rizu.
I ti i tebi slicni to nikad necete priznati, da nije debitanata Bice i Izeta, danas bi svjetsko gledali na tv-u kao i uvijek do sada.
Potencijalne treba probati, to sam pisao prosle sedmice, nekad su se organizovale tekme, novinari protiv A selekcije da se vidi na djelu sto veci broj igraca. Danas je svaki potencijalni, papak, odjednom iskocio, sta ce nam on, a u slucaju povrede Dzeke ili opet ne daj Boze Mujdze, mi nemamo sta traziti na mundijalu.
Dakle da bi mogao biti objektivan, tu svoju objektivnost koju furas primjeni na obje strane pa nemoj koristiti duple arsine. Budi primjer ostalim kada se vec furas na to.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921