FK Igman Konjic
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Igman Konjic
Pobjeda je pobjeda, pa sa 1 ili 5 razlike. Što se mene tiče, nek moje Jedinstvo sljedećih 15 utakmica pobijedi sve po 1-0 neću se ljutiti 

- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Naravno.. Što se kaže,igru briši bodove piši..NKJ je napisao/la:Pobjeda je pobjeda, pa sa 1 ili 5 razlike. Što se mene tiče, nek moje Jedinstvo sljedećih 15 utakmica pobijedi sve po 1-0 neću se ljutiti
Support your local club !
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Igman Konjic u ovoj pauzi napušta nekoliko prvotimaca.Među njima su Sabri Abdulgasem koji je otišao na probu u Radnik Bijeljina gdje je ostao,Amel Murtić koji se oprostio od fudbala zbog povrede,Emir Mulać koji je dobio otkaz i još par njih a za Igman su počeli trenirati par juniora...
Stvarno šteta za Amela, a bio je stub odbrane Igmana. Šteta i to što je tim napustilo dosta igrača. Do sada je postojala dobra nada za opstanak u ligi, ali odlaskom ovih igrača, nada je sve manja, a Igman sve bliži trećem rangu.
Nema predaje! Samo jako, Beštije!
Nema predaje! Samo jako, Beštije!
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ipak još nije sve izgubljeno za Amela.Dobio sam informaciju da polako trenira sa A timom i da bi do proljeća trebao biti spreman...
Da li ima ikakvih podataka o historiji Igmana (neke zanimljivosti, ako ima nešto o osnivanju kluba, još dok je bio Metalac)..
Otišo u Siriju
- 7aprildomemoj
Da ratujeredblack je napisao/la:Otišo u Siriju

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne lupajredblack je napisao/la:Otišo u Siriju

KonjicBOY je napisao/la:Igman Konjic u ovoj pauzi napušta nekoliko prvotimaca.Među njima su Sabri Abdulgasem koji je otišao na probu u Radnik Bijeljina gdje je ostao...

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- anonymous001
- Kontakt:
kakvo je stanje u Igmanu?
jel bila prozivka itd itd ? .. moze li neko napisati neke informacije
jel bila prozivka itd itd ? .. moze li neko napisati neke informacije

- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Nisam baš upoznat sa novonastalom situacijom u klubu.Za prozivku ne znam da je bila,vjerovatno da jeste jer su igrači počeli trenirati na pomoćnom stadionu.Što se tiče novih kadrova,čuo sam da bi mogao doći golman iz Turbine ali to su samo glasine,ništa provjereno.Sigurno da su otišli Sabri i Mulać,golman,i da je par juniora počelo trenirati sa A timom.Stručni štab je ostao isti,bez promjena koliko ja znam.
Jesu li "Bestije" aktivne??
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ma ništa,slabo,jako slabo...Bili na prve 2 utakmice protiv Jedinstva i Širokog u kupu u Konjicu i ni traga ni glasa.Sve je ostalo samo na pričama i pripremama.sioux1989 je napisao/la:Jesu li "Bestije" aktivne??
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ipak golman Emir Mulać ostaje u Igmanu,sa njim i Edin Pehlić i oporavljeni Amel Murtić..Igman je napustio samo Sabri Abdulgasem...
nadam se da če Igman uspjeti ostati u ovoj ligi.
Međugorje :
FK Igman - NK Sloga Ljubuški 2:0 (1:0)
prilično dosadna utakmica, Sloga bez nekih većih prilika...

NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Haha vidiš nisam ni znao da su igrali... Znači tamo su išli na pripreme...Rdje94 je napisao/la:Međugorje :
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Ma nisu išli na pripreme nego samo odigrali prijateljsku i nazad kući.Igman puno bolji od Sloge koja je samo negdje na početku imala pravu šansu i to je sve što su uradili.U igmanu 7-8 juniora je dobilo priliku i svi su odlično odradili svoje zadatke,a golove su postigli Džajić i Pehlić.U subotu u Vrapčićima je prijateljska sa Veležeom,a također će i naši juniori odigrat utakmicu sa juniorima Veleža i u ponedeljak ima utakmica sa Rudarom iz Kaknja 

Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.