a nije daleko ni titula,ma koliko vam to bilo smiješno.živi bili pa vidjeli
samo jako-samo desno
bit ce bolje na proljece,ta ne mogu se pehovi opet ponoviti bar ne u ovolikim razmjerima kao jesenas,Jovic istice zadovoljstvo u radu s ovakvim igracima,svi zdravi ,nitko se nije zapustio preko blagdana ,svi pod ugovorima ,mozda dođe i pezo,pare od ueffe legle na racun,place ne kasne,ma divotaHŠKZ-svetinja je napisao/la:I ove godine minimalno europa...vjerojatno osvajanje kupa,kako kaže naš dragi Sir Dragan Jović-to nije upitno![]()
a nije daleko ni titula,ma koliko vam to bilo smiješno.živi bili pa vidjeli![]()
samo jako-samo desno
dovoljno je reci da je taj Karadza predvodio nasu obranu protiv Dudelanga i Partizana u katastrofalnim porazima,nakon 3 godine malo se ustalio pa odigrao dobro 3mjeseca i otisao u sibenika!bistrikboy je napisao/la:Mozel' ko od vas napisati nesto o Karadzi,odnosno o kvalitetima,odnosu prema igri i disciplini?
Dobro, i Toni Šunjić jhe debitirao u BG pa je danas možda i najbolji mladi stoper u ligi.antipolitika2 je napisao/la:dovoljno je reci da je taj Karadza predvodio nasu obranu protiv Dudelanga i Partizana u katastrofalnim porazima,nakon 3 godine malo se ustalio pa odigrao dobro 3mjeseca i otisao u sibenika!bistrikboy je napisao/la:Mozel' ko od vas napisati nesto o Karadzi,odnosno o kvalitetima,odnosu prema igri i disciplini?
Ocel biti nekih sukoba medju dve opasne navijacke grupe bbb-huligani i ultras-kopija bbbsilenT. je napisao/la:ipak je utakmica u četvrtak u 15:30HŠKZ-svetinja je napisao/la:HŠK ZRINJSKI-NK Dinamo utorak pod bb...sutra satnica tekme
vlado lesinar je napisao/la:Ocel biti nekih sukoba medju dve opasne navijacke grupe bbb-huligani i ultras-kopija bbbsilenT. je napisao/la:ipak je utakmica u četvrtak u 15:30HŠKZ-svetinja je napisao/la:HŠK ZRINJSKI-NK Dinamo utorak pod bb...sutra satnica tekme
ne...ti si počeo ovu raspravu omalovažavanjem ultrasa,nazvaši ih kopijom bbb.vlado lesinar je napisao/la:ti oces reci da lesinari nisu isli na gostovanja svog kluba..oni su pored manijaka i hordasa jedini isli na sva gostovanja...lesinari su prvi poslali telegram saucesca za VEDRANA a zatim su mu isli na sahranu...mogu naci ako oces sliku tog telegrama
Ma oke sve to respekt za klub i navijace ali kakve to ima vezze sto si ti pomenio da ste vi bili prvi koji ste otisli na sahranu a da ste bili druge vjeroispovjestiHŠKZ-svetinja je napisao/la:ne...ti si počeo ovu raspravu omalovažavanjem ultrasa,nazvaši ih kopijom bbb.vlado lesinar je napisao/la:ti oces reci da lesinari nisu isli na gostovanja svog kluba..oni su pored manijaka i hordasa jedini isli na sva gostovanja...lesinari su prvi poslali telegram saucesca za VEDRANA a zatim su mu isli na sahranu...mogu naci ako oces sliku tog telegrama
što ti to treba...??? nikada prvi neču ujedati ali uvijek ću stati u obranu svojih navijača!! lešinarima svaka čast,borcu kako klubu takodjer,i još da ti kažem da imam puno prijatelja u banja luci,što u gradu što u klubu,pa mi smeta tvoj način razmišljanja,jer znam da imamo korektne odnose.....a ti ili očigledno,imaš neki kompleks ili ne znam već šta prema ultrasima...a možda ti je dosadno.šta ja znam..
a sućut i odlazak na sprovod,smatram najnormalnijom situacijom..kakve to veze ima sa raspravom...Vedranu pokoj duši
nisam rekao na sprovod...naši su išli na grbavicu kad smo igrali s olimpikom!!! a to je bilo kolo odmah nakon pogibije!!! mislim da nije svejedno bilo otići,jer nas poistovjećuju sa širokim,koji je nakon onoga,u bosni prije svega,postao neprijatelj br-1, a poistovjećuju nas ne igrom,kvalitetom,navijačima..nego,kao hrvate iz hercegovine!!!!!!!!!!vlado lesinar je napisao/la:Ma oke sve to respekt za klub i navijace ali kakve to ima vezze ,isto si ti pomenio da ste vi bili prvi koji ste otisli na sahranu a da ste bili druge vjeroispovjestiHŠKZ-svetinja je napisao/la:ne...ti si počeo ovu raspravu omalovažavanjem ultrasa,nazvaši ih kopijom bbb.vlado lesinar je napisao/la:ti oces reci da lesinari nisu isli na gostovanja svog kluba..oni su pored manijaka i hordasa jedini isli na sva gostovanja...lesinari su prvi poslali telegram saucesca za VEDRANA a zatim su mu isli na sahranu...mogu naci ako oces sliku tog telegrama
što ti to treba...??? nikada prvi neču ujedati ali uvijek ću stati u obranu svojih navijača!! lešinarima svaka čast,borcu kako klubu takodjer,i još da ti kažem da imam puno prijatelja u banja luci,što u gradu što u klubu,pa mi smeta tvoj način razmišljanja,jer znam da imamo korektne odnose.....a ti ili očigledno,imaš neki kompleks ili ne znam već šta prema ultrasima...a možda ti je dosadno.šta ja znam..
a sućut i odlazak na sprovod,smatram najnormalnijom situacijom..kakve to veze ima sa raspravom...Vedranu pokoj duši
HŠKZ-svetinja je napisao/la:vlado lesinar je napisao/la: Ocel biti nekih sukoba medju dve opasne navijacke grupe bbb-huligani i ultras-kopija bbb
ti si vlado neki zanimljiv tip..a majstore??? mislim da su naši Ultrasi pokazali više puta da su originalni i da imaju srce ko hum(brdo iznad mostara)...goni se i ti i bbb..ko je otišao poslije smrti malog puljića prvi u sarajevo od navijača druge vjeroispovjesti..??? a nije bilo svejedno!!! ko je išao svugdje sa svojim klubom?? da nisu lešinari???svaka čast navijačkoj skupini borca ali mi se čini da si ti neki jado jadni...živio ti meni
evo ti pokoji video pa prebrojivlado lesinar je napisao/la:Ovaj sto kaze da nisam iz kopa lesinara ili ultras uopce....ja sam u kopu lesinara od svoje 10-te godine a ultras nisam jer sam kezualac i nemoj te se puno hvaliti sa vasim gostovanjima jer vas svagdje bude po 20-30 osim u sirokom i mozda sarajevu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.