NK Zvijezda Gradačac

mmln
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la mmln » 21 dec 2013, 08:09

Tkanton je napisao/la:
mmln je napisao/la:Dolaze azerbejdzanci ali i iz kase Općine Gradačac iduce godine planirano je preko 100.000,00 KM (nezvanicno) ;) . Tako da se za Zvijezdu ne treba previse brinuti kada su finansije u pitanju.
Druze, zvanicno na godinu nije planirana ni marka iz budzeta za zvijezdu....
Druze, zvanicno nemas pojma! ;)

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 21 dec 2013, 08:21

ljudi,kad ce ta srijeda vise,ima li sta ? ;)

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 21 dec 2013, 09:08

Tkanton je napisao/la:
Kapetan je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Nacalnik se uvlaci navijacima u paksu a za sledecu godinu je planiro 0 KM za Zvijezdu........

2010 70 000 KM
2011 takodje 0 KM
2012 godine su dali 25.000 za neki projekat.
2013 su dali 0 KM al je posle rebalansom predvidjeno 80.000

dosadasnjim tempom je klub svake druge dobio nesto para, znaci sad nema nista
Pa nije covjek glup, zna i on sta ste uradili od kluba, zar da daje javni novac u privatni klub, nema smisla.
a prvom prilikom nek se nesto lijepo dole desi on ce doc prvi da se slika.... ako nesto nije regularno neka ucini nesto, posalje inspekciju, prijavi, ko ce ako nece opstina........
vec ovako jeftinije kupuje glasove...
Bas me zanima koliko ce glasova sakupit na onako popunjenom stadionu, sta ti mislis, ha?!?

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 21 dec 2013, 10:55

@mmln jedino gdje se zvijezda spominje u budzetu je stadion, i to za proslu godinu to jest 2013 a za 2014 je 0,00 KM
evo ti fino pise http://prntscr.com/2ct69g a evo ti i kompletan budzet pa nam ti nadji tih 100 000 KM sto je predvidjeno
http://www.gradacac.ba/danes/slike/down ... a_2014.pdf

A ti kapetan, vidis da sam napiso ako se nesto lijepo desi,
znaci ako se desi nesto lijepo vratit ce se i raja na stadion, a samim tim i nacalnik da se slika

mmln
Kontakt:

Post Postao/la mmln » 21 dec 2013, 18:05

Tkanton je napisao/la:@mmln jedino gdje se zvijezda spominje u budzetu je stadion, i to za proslu godinu to jest 2013 a za 2014 je 0,00 KM
evo ti fino pise http://prntscr.com/2ct69g a evo ti i kompletan budzet pa nam ti nadji tih 100 000 KM sto je predvidjeno

znaci ako se desi nesto lijepo vratit ce se i raja na stadion, a samim tim i nacalnik da se slika
treba pravit razliku izmedju nacrta budzeta i prijedloga budzeta ;) , a za iducu ima i ovih 80.000,00 KM za investicije + preko 100.000,00 KM za tekuce uzdatke :o . Nezvanicno rekoh!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 21 dec 2013, 19:11

mmln je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:@mmln jedino gdje se zvijezda spominje u budzetu je stadion, i to za proslu godinu to jest 2013 a za 2014 je 0,00 KM

treba pravit razliku izmedju nacrta budzeta i prijedloga budzeta ;) , a za iducu ima i ovih 80.000,00 KM za investicije + preko 100.000,00 KM za tekuce uzdatke :o . Nezvanicno rekoh!
Da, prijdlogom budzeta se napravi nacrt budzeta u pordjenju na predhodnu godinu i kao takav ide na usvajanje, i fino ti pise za Zvijezdu u 2014g 0,00 KM u 2013 su dobili 80 000 znaci to su vec primili i gotova stvar a i to nije islo klubu ves nesto za stadion

mmln
Kontakt:

Post Postao/la mmln » 22 dec 2013, 20:36

Tkanton je napisao/la:
mmln je napisao/la:

Da, prijdlogom budzeta se napravi nacrt budzeta u pordjenju na predhodnu godinu i kao takav ide na usvajanje, i fino ti pise za Zvijezdu u 2014g 0,00 KM u 2013 su dobili 80 000 znaci to su vec primili i gotova stvar a i to nije islo klubu ves nesto za stadion
O .ebote, ko jos ovo kaze da se prijedlogom pravi nacrt :lol: , ipak si ti neznalica i nije ni cudo sto lupetas. Ja i dalje kazem da ce Zvijezdi u 2014 ici oko 200.000,00 KM ;)

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 22 dec 2013, 22:27

Hahaha uredu je druze..... dobice zvijezda od opstine i Milion :lol: :lol: :lol: :lol:

Vidit ces za koju sedmicu kad usvoje taj nacrt ko je bio budala i sta je prijedlog

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 24 dec 2013, 10:34

Pehilj presao u neki klub Prespa Malmo u Svedsku!!

Znaci otisli vam najbolji igraci Pehilj , kuduzovic , Smigalovic(ok nije najbolji al dobar bio uzmimo npr. Utakmciu sa Celikom) .

Od dobrih igraca vam ostali Bogdanovic (ako i on ne ode gdje) i Kuzmanovic ( al on je jos mlad ), Diatta... Sta je reci!?

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 24 dec 2013, 13:14

Buba00 je napisao/la:Pehilj presao u neki klub Prespa Malmo u Svedsku!!

Znaci otisli vam najbolji igraci Pehilj , kuduzovic , Smigalovic(ok nije najbolji al dobar bio uzmimo npr. Utakmciu sa Celikom) .

Od dobrih igraca vam ostali Bogdanovic (ako i on ne ode gdje) i Kuzmanovic ( al on je jos mlad ), Diatta... Sta je reci!?
Pa hoce li bit kakvih para od Pehlilja, jel bio pod ugovor??? Jbga trebalo bi pokusat prodat sto vise igraca zbog finansija meni je licno najvise zao Smigija sto ga pustise, bio je definitivno najjace pojacanje ove polusezone.

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 24 dec 2013, 13:27

Kapetan je napisao/la:

Pa hoce li bit kakvih para od Pehlilja, jel bio pod ugovor??? Jbga trebalo bi pokusat prodat sto vise igraca zbog finansija meni je licno najvise zao Smigija sto ga pustise, bio je definitivno najjace pojacanje ove polusezone.
I meni je Smigalovic dobar bio nije mi jasno sto su ga pustili tek tako , brz,prodoran .. a brzina je u ovoj ligi velika prednost...

Ma druze pretezno su to amaterski ugovori vjerovatno , pa ima neke anekse gdje ima pravo ici kad nadje inostrani angazman jer za njega se morala dati naknada za trening Zelji i Olimpicu ,mislim da je to razlog sto je mogao ici besplatno... Ako ne onda je neko lovu uzeo u dzep , ma da taj klub nije bas nesto veliki to je manji klub tamo pitaj boga koja liga..

Ma zna se ko u vas u upravi vedri i oblaci , iako se misli da je otisao on i dalje svako kolo sjedi u svlacionici i prostorijama kluba da ga navijaci ne vide. njegovim dolaskom je sve krenulo nizbrdo , kad se sjetim prije cvitkusic kad je dosao , pa ekipa nepoznata imena a svi dobro igrali. Znaci da se radilo... sad se dovode "Imena" ako smijem tako reci a fudbal nista. igrat cete sa igracima Iz TK kantona kako je krenulo ;)

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 24 dec 2013, 14:55

Buba00 je napisao/la:
Kapetan je napisao/la:

I meni je Smigalovic dobar bio nije mi jasno sto su ga pustili tek tako , brz,prodoran .. a brzina je u ovoj ligi velika prednost...

Ma druze pretezno su to amaterski ugovori vjerovatno , pa ima neke anekse gdje ima pravo ici kad nadje inostrani angazman jer za njega se morala dati naknada za trening Zelji i Olimpicu ,mislim da je to razlog sto je mogao ici besplatno... Ako ne onda je neko lovu uzeo u dzep , ma da taj klub nije bas nesto veliki to je manji klub tamo pitaj boga koja liga..

Ma zna se ko u vas u upravi vedri i oblaci , iako se misli da je otisao on i dalje svako kolo sjedi u svlacionici i prostorijama kluba da ga navijaci ne vide. njegovim dolaskom je sve krenulo nizbrdo , kad se sjetim prije cvitkusic kad je dosao , pa ekipa nepoznata imena a svi dobro igrali. Znaci da se radilo... sad se dovode "Imena" ako smijem tako reci a fudbal nista. igrat cete sa igracima Iz TK kantona kako je krenulo ;)
Buba prijatelju sta fali igracima sa Tuzlanskog kantona,pa nas najbolji posljeratni igrac je dosao sa TK.Nego nemoj se sikirat puno Zvijezdi za siguran opstanak su potrebne jos jedno 3 pobjede,a za vece domete cekamo konacan odgovor stranih ulagaca.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 dec 2013, 16:49

teskoo nam se pise.zalosno je sto nemozemo zadrzati igrace koji su u klubu pola godine i koji su se tek pred kraj uigrali.opet cemo dovesti deset igraca bice tu i skupljih kojima ce opet trebati vremena da se uigraju.opet ce doc nova sezona i opet sve u krug.
u nasem klubu neko opasno stavlja pare u dzep na ovim silnim igracima.

ako je istina za zulica to je momak kome je menadzer isti onaj od pilavdzica i emira halilovica ,ahmed hasanovic sa kojima nismo bas dobro prolazili davao nam je igrace od kojih klub bas i nije imao koristi,nemislim na halila kojeg je ipak hamza doveo u nas klub
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

jolebl
Kontakt:

Post Postao/la jolebl » 24 dec 2013, 16:59

A kako se zove taj najbolji posle ratni igrac koji je dosao u zvijezdu?

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 24 dec 2013, 17:16

jolebl je napisao/la:A kako se zove taj najbolji posle ratni igrac koji je dosao u zvijezdu?
AMIR HAMZIC-HAMZA

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 24 dec 2013, 17:23

Izgleda da je Gradina tužila Zvijezdu i da je dobila presudu u slučaju Ordagić. Više na http://****/1hC8YeM" onclick="window.open(this.href);return false;

zvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdacom » 24 dec 2013, 17:54

zmajevac je napisao/la:
jolebl je napisao/la:A kako se zove taj najbolji posle ratni igrac koji je dosao u zvijezdu?
AMIR HAMZIC-HAMZA
HAMZA CAR :D :D trenutno nam fali takav igrac

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 dec 2013, 18:39

Tkanton je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:
Pa po dogovoru zato što je tu proveo sve do juniora i onda polusezonu u seniorima u Premier ligi, pa potpisao profesionalni ugovor sa Zvijezdom.

Cifra je oko 100-110 hiljada, i do marta se mora isplatiti (to se moralo još ranije, ali puštano je, pa se pri kraju sezone sad pokrenuo proces vezan za transfer).. da bi se dobila licenca, jedino ako Gradine ne izađe vama u susret pa se dogovori isplatu u više rata..

EDIT: Da je potpisao amaterski ugovor mislim da ne bi se ništa isplaćivalo u tom slučaju.. al nismo ni mi sisali veslo pa da ga pustimo tako na polusezoni :mrgreen: Da je vaš trener bio pametan i uprava, i da su ga forsirali odma (što su gurali neke igrače npr kad je Odović bio) mogli su ga lagano prodati i zaraditi lovu.. onda došla povreda, ništa liku nisu ni pomogli umjesto da oni srede to odma čim se povrijedio ;) Zato se dugo i čekalo,. al opet se Amer vraća u formu i najbolji postaje (i po riječima saigrača),. tako da ako nastavi što se ne bi mogao prodati opet.. :D
Dragi benjo pa ti kao moderator nebi trebo lupat takve cifre, pa sta je tebi bolan, cuj 100 000 Km pa nije ga gradina slala u Barcalonu na treninge. Trebo si malo procitat pravilnik prije nego si tu glupost napiso......

Za igraca koji od 18 do 21 godine potpise profesionalni ugovor za drugi klub, predhodni klub ostvaruje pravo na naknadu za treniranje po godini u iznosu od 4000 do 5000 zavisno od kategorije u kojoj se predhodni klub takmicio...... znaci max 60 000 KM a posto ste vi vecinu vremena u tom periodu bili nize lige ovaj iznos moze biti samo manje ovo je za ovoliko godina ako momak ima, sad je pitanje koliko je tacno Amer imo godina kad je nama doso, znaci moguce je jos umanjenje ovog iznosa.

http://prntscr.com/29kdro
Je li i ovu odluku nazivaš lupanjem cifara..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 24 dec 2013, 18:47

Hahahhahah dragi Benjo, nisam ja reko da Gradina nema pravo na te pare........

Sta hoces fino sam napiso max 60 000 a ti si spominjo cifru preko 100 000 KM a komisija donijela presudu na 70 000 pa ti sad vidi ko je bio blize

mada mislim da je i ovo previse, jos ce to spast
Zadnja izmjena: Tkanton, dana/u 24 dec 2013, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 dec 2013, 18:55

Tkanton je napisao/la:Hahahhahah dragi Benjo, nisam ja reko da Gradina nema pravo na te pare........

Sta hoces fino sam napiso max 60 000 a ti si spominjo cifru preko 100 000 KM a komisija donijela presudu na 70 000 pa ti sad vidi ko je bio blize
Vidiš da ima dodatna tužba, na to sam i mislio, i nisu moje riječi, to su mi rekli ljudi upućeni više u to.. vidjeti ćemo šta će biti
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.