Kapetan je napisao/la:Buba00 je napisao/la:Pehilj presao u neki klub Prespa Malmo u Svedsku!!
Znaci otisli vam najbolji igraci Pehilj , kuduzovic , Smigalovic(ok nije najbolji al dobar bio uzmimo npr. Utakmciu sa Celikom) .
Od dobrih igraca vam ostali Bogdanovic (ako i on ne ode gdje) i Kuzmanovic ( al on je jos mlad ), Diatta... Sta je reci!?
Pa hoce li bit kakvih para od Pehlilja, jel bio pod ugovor??? Jbga trebalo bi pokusat prodat sto vise igraca zbog finansija meni je licno najvise zao Smigija sto ga pustise, bio je definitivno najjace pojacanje ove polusezone.
I meni je Smigalovic dobar bio nije mi jasno sto su ga pustili tek tako , brz,prodoran .. a brzina je u ovoj ligi velika prednost...
Ma druze pretezno su to amaterski ugovori vjerovatno , pa ima neke anekse gdje ima pravo ici kad nadje inostrani angazman jer za njega se morala dati naknada za trening Zelji i Olimpicu ,mislim da je to razlog sto je mogao ici besplatno... Ako ne onda je neko lovu uzeo u dzep , ma da taj klub nije bas nesto veliki to je manji klub tamo pitaj boga koja liga..
Ma zna se ko u vas u upravi vedri i oblaci , iako se misli da je otisao on i dalje svako kolo sjedi u svlacionici i prostorijama kluba da ga navijaci ne vide. njegovim dolaskom je sve krenulo nizbrdo , kad se sjetim prije cvitkusic kad je dosao , pa ekipa nepoznata imena a svi dobro igrali. Znaci da se radilo... sad se dovode "Imena" ako smijem tako reci a fudbal nista. igrat cete sa igracima Iz TK kantona kako je krenulo