FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bacelonafan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bacelonafan » 24 dec 2013, 23:38

SarajlijaTM je napisao/la:Od kad je ova uprava u fks, kad npr, parafraziram, cistacica potpise ugovor na određeno, to snimi 20 kamera u svim varijantama dresa sa kompletnom svitom.
I tako dok se 3 dana poslje toga vrte klipovi iz svih uglova i govori se kako je strahovita s zogerom i da niko nece cistiju svlačionicu imati, bla, bla, ISTORIJSKI TRENUTAK, PREKRETNICA, ROĐENJE SINA, POTEZ DECENIJE ili sta sve ne, kako kazete je prosao sa pisanom izjavom selimovića na kliksu i video kusturice iz kancelarije.
A popis je stigao faxom... Heeej jbt

Ovo se vrti svima vama starijima po glavi koji imate mozga, svaka cast @hilmo, najpametniji lik ovdje, uz naseg bokaca.

Kako vam rece aco i jos par ljudi, ne trcite pred rudu, kao sto ja mogu biti u krivu za sve napisano, tako mogu i u pravu biti, samo ako se malo razmisli.
Ja necu vise o ovome,,toliko
LP
HAHA znam da ti je tesko,potpis je formalnost desio se u januaru il februaru,nista nemoj da se brines,nismo vam mi krivi sto imate Gredica i Muharemovica i njima slicne nesposobne ljude,dok mi imamo Dinu i Fedju Kusturicu koji je sve ovo izveo do kraja,mlade,perspektivne ljude

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 dec 2013, 23:40

" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarajevo ljubavi moja!

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 24 dec 2013, 23:41

bagrcavi je napisao/la:
junuz23 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Par postova gore neki se vec gube, jedan pise o uplatama po 5. milona godisnje, o gradnji elitnih akademija, neki tako hrabri vec bi stadion od 20.000 mjesta, pa se prica o otplati dugova, jedan spominje Medunjanina, Ibricica, reprezntativce, neke lude snove imate ...

Dignite rucnu malo, znate li vi sta znaci 5. miliona godisnje cak i za Tana ? Ne za njega nego za mnoge mnogo jace europske klubove.
Mislim ipak da je to puno realnije nego da vi docekate da vam neko iz vlasti izlije par kubika betona na oni I.tribinu, ako nista drugo. Ako nisi bas nista naucio iz svega ovoga, sacekaj jos koju godinu, vidjet ces da su snovi ostvarivi ako se potrudis
Vidjećemo ;)
Sta ce ti vidjeti ba :lol:
Dvadeset godina od zavrsetka rata, a niste u stanju maslacak sa tribina da uklonite. Zmije vas napadaju dok pratite utakmicu, i umjesto da objesite nekoga zbog toga vazda neka opravdanja

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 24 dec 2013, 23:43

hilmo je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
Mislim da bi se detalji trebali znati, ako svi zajedno koji vilimo bh. fudbal, zelimo transparentan klub. Isto tako sam uvjeren da i ljudi iz kluba nece nista skrivati jer svjesni su i oni da bi ih to mozda nekad moglo kostati. Znas nas, ako nesto lose krene, odmah ce biti, a gdje je lova. Po meni, ponavljam, nakon Jarnija jos jedan sjajan potez, no onako drugarski, stisati euforiju, pa recimo bar do kraja prelaznog roka.
I ja mislim da bi trebali znati. Ja sam za to da se ide do tih detalja da se broje gledaoci na tribini, izvještaj o prodatim sezonskim kartama, zatim sponzori...sve osim plata igrača, ipak je to privatna stvar (ali može se objaviti okvirno, za sve igrače)...
Kada je Nestro postao sponzor isticao sam da bi najbolje bilo da se sve, hajmo reći skoro sve, objavljuje.

Ali vidim jednom je samo spomenut taj dug prema državi, mislim da je Tanov uslov bio da se to riješi (da se napravi zakon o otpisu kamata, i reprogram na duži vremenski period) što znači da neće samo FK Sarajevo od ovog profitirati nego i sva sportska udruženja u Federaciji
To ti mislis, daj vise prestanite mahalati. Sve vas zivo zanima jbt.
Jedno je broj gledalaca na tribinama i izvjestaj o sezonskim kartama, a nesto sasvim drugo javno iznositi finansijsko stanje i poslovanje kluba, "To nidZe na svijetu nema".

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 24 dec 2013, 23:43

Bravo junuze, inteligentan post. :lol:
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 dec 2013, 23:48

puding je napisao/la:
Jedno je broj gledalaca na tribinama i izvjestaj o sezonskim kartama, a nesto sasvim drugo javno iznositi finansijsko stanje i poslovanje kluba, "To nidZe na svijetu nema".
Mnogi su to skrivali, a znamo kako je završilo, pa je mene zato malo strah....

Al eto ne zanima me, samo mi je bitno da krenemo naprijed...

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 24 dec 2013, 23:50

hilmo je napisao/la:
puding je napisao/la:
Mnogi su to skrivali, a znamo kako je završilo, pa je mene zato malo strah....

Al eto ne zanima me, samo mi je bitno da krenemo naprijed...
Brate opusti se, sve ovo ide kako smo i prizeljkivali. Niko nikoga tu nece pljackati i varati jer je Tan "vlasnik" ;)

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 24 dec 2013, 23:52

ALEKSANDRE nije tacno to sto kazes,al eto svako ima svoje misljenje

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 24 dec 2013, 23:53

aleksandar_veliki je napisao/la: Nemoj se ljutiti, ali svugdje na svijetu se zna u marku kako klub posluje, samop kod nas se to skriva, mislim na regiju.
Sta znaci kako posluje? prihodi-rashodi? pa to i nije tajna, ali se ovdje ulazi u to da se zeli znati svaki ugovor, svaka kvaka, svaki racun i predracun... mislim :roll:
Pitaj ti svog direktora/sefa nek' ti da malo papire i ugovore od firme da proucis :lol:
Zadnja izmjena: puding, dana/u 24 dec 2013, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 dec 2013, 23:54

Ama može ti reći šta hoće, niko ti neće pokazati transakciej crno na bijelo. Kusturica je već rekao da je potpisan ugovor o povjerljivosti i da detalji o koliko tačno sredstava se radi neće izaći u javnost. Ako znamo koliko duga imamo i da će biti odblokirani računi, dakle toliko ej minimalno uplaćeno. A gdje su pojačanja, akademija itd?
Ne sekiraj se. Biće para dovoljno, nadam se da će ih pametno i uložiti. Nikakva velika imena ne trebaju, to je bacanje... Imaju primjer Maribora, onako se radi, ne trebaju izmišljati toplu vodu.

Nemoj se ljutiti, ali svugdje na svijetu se zna u marku kako klub posluje, samop kod nas se to skriva, mislim na regiju.
Pa i ne baš. Znaš ono što ti kažu, što često i nije tačno.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 dec 2013, 23:58

SarajlijaTM je napisao/la:Od kad je ova uprava u fks, kad npr, parafraziram, cistacica potpise ugovor na određeno, to snimi 20 kamera u svim varijantama dresa sa kompletnom svitom.
I tako dok se 3 dana poslje toga vrte klipovi iz svih uglova i govori se kako je strahovita s zogerom i da niko nece cistiju svlačionicu imati, bla, bla, ISTORIJSKI TRENUTAK, PREKRETNICA, ROĐENJE SINA, POTEZ DECENIJE ili sta sve ne, kako kazete je prosao sa pisanom izjavom selimovića na kliksu i video kusturice iz kancelarije.
A popis je stigao faxom... Heeej jbt

Ovo se vrti svima vama starijima po glavi koji imate mozga, svaka cast @hilmo, najpametniji lik ovdje, uz naseg bokaca.

Kako vam rece aco i jos par ljudi, ne trcite pred rudu, kao sto ja mogu biti u krivu za sve napisano, tako mogu i u pravu biti, samo ako se malo razmisli.
Ja necu vise o ovome,,toliko
LP
SarajlijaTM je napisao/la:nisam ja od ovog djecijeg prepucavanja
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 25 dec 2013, 00:00

TimeLine je napisao/la:Bravo junuze, inteligentan post. :lol:
Idi kupi si paketic kod plavog deda mraza. Poguraj malo klub finansijski :lol:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 dec 2013, 00:07

Od nabrojanih najbolje ili najrigoroznije je regulisana Bundes Liga kroz zakonske odredbe. Oni rade na totalno drugačijem principu od druge dvije pomenute. Z
Ma ne nagađam, mediji uvijek provale dug, tako su provalili i prije 5-6 godina Realu iako ej bila priča zvaničnika da se smanjio što nije bilo tačno. Ja vala ne bi bio ništa mirniji da je Kusturica rekao ulazi 15 miliona, to mi nije ništa veća garancije nego ovako. Vidjećemo šta će se uraditi u narednom periodu, to je pokazatelj.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 25 dec 2013, 00:11

VanBasten je napisao/la:Od nabrojanih najbolje ili najrigoroznije je regulisana Bundes Liga kroz zakonske odredbe. Oni rade na totalno drugačijem principu od druge dvije pomenute. Z
Ma ne nagađam, mediji uvijek provale dug, tako su provalili i prije 5-6 godina Realu iako ej bila priča zvaničnika da se smanjio što nije bilo tačno. Ja vala ne bi bio ništa mirniji da je Kusturica rekao ulazi 15 miliona, to mi nije ništa veća garancije nego ovako. Vidjećemo šta će se uraditi u narednom periodu, to je pokazatelj.
To da neko zna tacan dug Reala su price za malu djecu,mediji ko mediji nagadjaju za sve i svasta,Real pred bankrotom naslovi pa lik iskesira za dva igraca 200 miliona

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 dec 2013, 00:11

Sad kad je uprava dokazala da se bori za klub, vrijeme je i da ovi tv navijaci pocnu dolazit' na tekme. Zalosno bi bilo da ne podrzimo klub kako dolikuje, ne ide sve preko noci, ali neka uprava i igraci vide da smo tu i da uzvracamo za njihov trud.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 25 dec 2013, 00:23

ljudi jos nista nije zvanicno potpisano,neletite pred rudu covjek se sutra moze probuditi i reci odo ja malo so belgije,da vidim sta ima ispunili su uvjete,hoceli covjek odrzati rijec o tom potom...
uostalom jos nigdje nevidjo da je ON nesto izjavio,samo ovi vasi iz uprave...glupost,cuj reko kusturica,tan je jako zadovoljan...boze sacuvaj
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 25 dec 2013, 00:24

Pa pare su legle, sta jos hoces

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 25 dec 2013, 00:25

wienultras je napisao/la:ljudi jos nista nije zvanicno potpisano,neletite pred rudu covjek se sutra moze probuditi i reci odo ja malo so belgije,da vidim sta ima ispunili su uvjete,hoceli covjek odrzati rijec o tom potom...
uostalom jos nigdje nevidjo da je ON nesto izjavio,samo ovi vasi iz uprave...glupost,cuj reko kusturica,tan je jako zadovoljan...boze sacuvaj
Ne rise slani.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 25 dec 2013, 00:29

Za potpis Vešovića, dobili ste konkurenciju u Partizanu. Navodno ga hoće i oni.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

PehariSuTu
Kontakt:

Post Postao/la PehariSuTu » 25 dec 2013, 00:32

junuz23 je napisao/la:
TimeLine je napisao/la:Bravo junuze, inteligentan post. :lol:
Idi kupi si paketic kod plavog deda mraza. Poguraj malo klub finansijski :lol:
Jel to onaj djeda mraz što vas teroriše evo peta godina mašala 8-)
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, BungaBum, Google Adsense [Bot], Konzerva, Vanja8 i 83 gosta.