FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

TimeLine
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TimeLine » 25 dec 2013, 02:01

puding je napisao/la:
TimeLine je napisao/la:
Ja slažem da se počne pisati o tome kad krene ili kad se napravi metar kvadratni trave, a do tada je imaginarna. Tvojih današnji 80% postova ključna riječ je bila akademija, još uvijek imaginarna. Možda si je na menageru napravio. :o
Yebala ti akademija svu upravu bajatog ti kluba na celu sa glavonjom osimom.

MoRe l' vako?
Puding, nemoj bolan psovati, pa razgovaramo, odnosno pišemo, bolan. Nemam ništa protiv akademije, biće aBd, ali je još nema, ništa loše. Biće i titula, samo sabura ...
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 25 dec 2013, 02:11

TimeLine je napisao/la:
puding je napisao/la:
TimeLine je napisao/la:
Ja slažem da se počne pisati o tome kad krene ili kad se napravi metar kvadratni trave, a do tada je imaginarna. Tvojih današnji 80% postova ključna riječ je bila akademija, još uvijek imaginarna. Možda si je na menageru napravio. :o
Yebala ti akademija svu upravu bajatog ti kluba na celu sa glavonjom osimom.

MoRe l' vako?
Puding, nemoj bolan psovati, pa razgovaramo, odnosno pišemo, bolan. Nemam ništa protiv akademije, biće aBd, ali je još nema, ništa loše. Biće i titula, samo sabura ...
Mojne se praviti dobronamjeran zivota ti, znamo cilj tvog pisanja cijeli dan, kao i mnogih tvojih kolega s tribine.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 dec 2013, 02:15

ne odgovarajte im.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 dec 2013, 02:16

slika
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 25 dec 2013, 02:18

Puding. Pa što si budalica bolan. Ti misliš da je meni krivo što će neko uložiti pare u vas. To je samo dokaz da će moj Želje morati biti još bolji da bi osvojio još jednu titulu u nizu. To me jako raduje, radujeme također što ćemo morati pojačati ekipu s još par juniora i lagano osvojiti ono što je naše.

A vama, zaista želim sreću, da ovo s milijarderom prođe kako treba, pa da nam za par godina možete biti konkurenti.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 25 dec 2013, 02:24

TimeLine je napisao/la:Puding. Pa što si budalica bolan. Ti misliš da je meni krivo što će neko uložiti pare u vas. To je samo dokaz da će moj Želje morati biti još bolji da bi osvojio još jednu titulu u nizu. To me jako raduje, radujeme također što ćemo morati pojačati ekipu s još par juniora i lagano osvojiti ono što je naše.

A vama, zaista želim sreću, da ovo s milijarderom prođe kako treba, pa da nam za par godina možete biti konkurenti.
Znas sta mene raduje sto ste pokisli,sto ste se radovali aferom virsle,smijali se,sad vam je gore,Amar prodaje cevape,glumi djeda mraza :lol: kad udjete na stranicu poreske uprave vidite vas dug,i da ste blizu bankrota,mozda cete morati i ime da mjenjate :( Za mjesec mi cemo uci na tu stranicu i naseg tima tu nece biti,a vi molite boga da vam Osim nadje nekog milionera da ulozi koju hiljadu u vas klub,al vi ste fini necete prodati klub :lol: Pa jesil svjestan da juniori nece da vam potpisuju za profi ugovore za 200 km,cak im i to nemozete redovno isplatiti!
Zadnja izmjena: bacelonafan, dana/u 25 dec 2013, 02:26, ukupno mijenjano 1 put.

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 25 dec 2013, 02:24

TimeLine je napisao/la:Puding. Pa što si budalica bolan. Ti misliš da je meni krivo što će neko uložiti pare u vas. To je samo dokaz da će moj Želje morati biti još bolji da bi osvojio još jednu titulu u nizu. To me jako raduje, radujeme također što ćemo morati pojačati ekipu s još par juniora i lagano osvojiti ono što je naše.

Ok, hvala, dovidjenja i prijatno.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 dec 2013, 02:25

Zar i dalje trosite vrijeme na komsije? :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 25 dec 2013, 02:30

bacelonafan je napisao/la:

Znas sta mene raduje sto ste pokisli,sto ste se radovali aferom virsle,smijali se,sad vam je gore,Amar prodaje cevape,glumi djeda mraza :lol: kad udjete na stranicu poreske uprave vidite vas dug,i da ste blizu bankrota,mozda cete morati i ime da mjenjate :( Za mjesec mi cemo uci na tu stranicu i naseg tima tu nece biti,a vi molite boga da vam Osim nadje nekog milionera da ulozi koju hiljadu u vas klub,al vi ste fini necete prodati klub :lol: Pa jesil svjestan da juniori nece da vam potpisuju za profi ugovore za 200 km,cak im i to nemozete redovno isplatiti!
Ama, bolan zašto ću pokisnuti, majke ti. Pa ja shvatam tebe da ti nisi vidio titule očima godinama i da tebi treba neko poput Tana da ti da malo nade, sreče kao navijača. Moj klub je bez ikakvih milionera osvojio duplu krunu, titulu, na Grbavici nije izgubio 50 utakmica, kup utakmice nismo izgubili okočetiri godine, pa sreći nikad kraja. Ne znam da li postaje 1% šanse da ja pokisnem zbog tamo nekog malezijica, ili nekog kluba koji nam nije nikakav konkurent godinama, osim što smo gradski rivali. Dozovi se bolan.

Jao tek sad vidjeh kakvu glupost čovjek napisa. Bankrot ?? nema juniora a trojica potpisala ugovore prije dva mjeseca, jesi dobar ?
Zadnja izmjena: TimeLine, dana/u 25 dec 2013, 02:35, ukupno mijenjano 1 put.

DrinaJedina
Kontakt:

Post Postao/la DrinaJedina » 25 dec 2013, 02:34

Pa šta pišeš na ovoj temi jadan ako te ne zanimamo?

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 25 dec 2013, 02:36

:lol: :lol: Nama treba Tan da nas spasi od propasti jer smo duzni bili toliko,da to nikad nebi vratili,kao i vi isto :lol: Sta ce ti titula kad nemas juniora da platis,kad nemas da odradis pripreme kako treba,kad igrac ode slobodan iz vaseg kluba jer nemate para,titule ce doci nemas brige vec ove sezone! Zato cete sad na pripreme u Busovacu,a mi u Antaliju,i zato ce vam junior preci kod nas,zao mi vasih igraca vrte se oko naseg tima,al nisu interesantni,pa poslije lazu kako nema sanse da ikad predju kod nas :lol: Za pocetak nadjite sponzora jer mastate da ce vam neko vratiti dugove,a niste u stanju da nadjete sponzora,a smijete se Dini "feningu"! Sto vam najbolji junior Gojak nije potpisao???? Odi na stranicu porezne uprave pa vidi vas dug,koji se gomila samo,kako mislite da to vratite i da funcionisete osim bankrota?

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 25 dec 2013, 02:40

bacelonafan je napisao/la::lol: :lol: Nama treba Tan da nas spasi od propasti jer smo duzni bili toliko,da to nikad nebi vratili,kao i vi isto :lol: Sta ce ti titula kad nemas juniora da platis,kad nemas da odradis pripreme kako treba,kad igrac ode slobodan iz vaseg kluba jer nemate para,titule ce doci nemas brige vec ove sezone! Zato cete sad na pripreme u Busovacu,a mi u Antaliju,i zato ce vam junior preci kod nas,zao mi vasih igraca vrte se oko naseg tima,al nisu interesantni,pa poslije lazu kako nema sanse da ikad predju kod nas :lol: Za pocetak nadjite sponzora jer mastate da ce vam neko vratiti dugove,a niste u stanju da nadjete sponzora,a smijete se Dini "feningu"! Sto vam najbolji junior Gojak nije potpisao????
Mislio sam da se s tobom može voditi neki normalan vid komunikacije, ali ti si lik tobe jarabi :D Ok, jeste u pravu si. :mrgreen: Pozdrav.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 25 dec 2013, 02:40

TimeLine je napisao/la:
bacelonafan je napisao/la::lol: :lol: Nama treba Tan da nas spasi od propasti jer smo duzni bili toliko,da to nikad nebi vratili,kao i vi isto :lol: Sta ce ti titula kad nemas juniora da platis,kad nemas da odradis pripreme kako treba,kad igrac ode slobodan iz vaseg kluba jer nemate para,titule ce doci nemas brige vec ove sezone! Zato cete sad na pripreme u Busovacu,a mi u Antaliju,i zato ce vam junior preci kod nas,zao mi vasih igraca vrte se oko naseg tima,al nisu interesantni,pa poslije lazu kako nema sanse da ikad predju kod nas :lol: Za pocetak nadjite sponzora jer mastate da ce vam neko vratiti dugove,a niste u stanju da nadjete sponzora,a smijete se Dini "feningu"! Sto vam najbolji junior Gojak nije potpisao????
Mislio sam da se s tobom može voditi neki normalan vid komunikacije, ali ti si lik tobe jarabi :D Ok, jeste u pravu si. :mrgreen: Pozdrav.
Sta nisam u pravu dug? Gojak?Imate pare?

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 25 dec 2013, 02:47

bacelonafan je napisao/la:
TimeLine je napisao/la:
Sta nisam u pravu dug? Gojak?Imate pare?
Talentovani kadeti našeg Kluba, Ćutahija, Osmanković i Duraković potpisali su trogodišnje ugovore sa Klubom.

Na današnjoj konferenciji za novinare, mladi i talentovani kadeti Željezničara potpisali su ugovorena tri godine. Ugovorima su ostali vezani za naš Klub.

Sva trojica kadeta su i kadetski reprezentativci naše zemlje. Emir Ćutahija je golman, dok su Osmanković i Duraković defanzivci.

- Kada svi odlučimo da je neko talentovan onda smo sigurni da je pravi potez ponuditi im ugovore. Drago mi je što roditelji imaju razumjevanja za ovo što mi radimo. Ovo je još jedan od dokaza da smo na pravom putu. Ugovori sa svim igračima su potpisani na tri godine, jer je to maksimalni vremenski period na koji mogu potpisati maloljetni igrači uz saglasnost roditelja, kazao je Amar Osim.

Današnjim potpisivanjem ugovora, Željo je nastavio sa svojoj praksom rada sa mladim igračima. Tim sa Grbavice je oduvijek krasila omladinska škola fudbala koja je izbacila mnogo Željinih prvotimaca, ali i reprezentativaca naše zemlje. Podsjetimo, trenutno u našem timu, od 26 igrača deset je prošlo neke selekcije u Omladinskom pogonu FK

Na šta ti mene tjeraš da tražim, svježe nema mjesec. Tačnije 5.decembar. :mrgreen: Nema se para, doći će kod vas :D Idi sad offline i nemoj se ofirat više!
Zadnja izmjena: TimeLine, dana/u 25 dec 2013, 02:50, ukupno mijenjano 1 put.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 25 dec 2013, 08:39

sada kada imate milione zar niste u stanju zaustaviti odlazak Komazeca
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 25 dec 2013, 08:44

super je napisao/la:sada kada imate milione zar niste u stanju zaustaviti odlazak Komazeca
Pa ko je rekao da će otići :? Ako vjeruješ u laži od jednog forumaša onda nisi ni trebao to pitanje postavljati.
SRETAN BROJ - 1725

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 25 dec 2013, 08:45

pitic je napisao/la:
super je napisao/la:sada kada imate milione zar niste u stanju zaustaviti odlazak Komazeca
Pa ko je rekao da će otići :? Ako vjeruješ u laži od jednog forumaša onda nisi ni trebao to pitanje postavljati.
100% vas napusta............ 8-)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 25 dec 2013, 08:47

super je napisao/la:
pitic je napisao/la:
100% vas napusta............ 8-)
Grohotom se :lol:
SRETAN BROJ - 1725

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 25 dec 2013, 08:51

ide u Portugal,mojne mi se posle javljati i pitati kako sam znao............pozzz

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 25 dec 2013, 08:55

super je napisao/la:ide u Portugal,mojne mi se posle javljati i pitati kako sam znao............pozzz
Nije valjda da si pomoslio da ce potpisati za Benficu nakon sto se slikao na njihovom stadionu. :lol: :lol: :lol: :lol:
#divovi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Dave, juka55, Posejdon, rimljanin90, tuitamo, Zagor i 88 gostiju.