Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
ovakve chelsea majice prodaje preko svog shopa
svi adidas dresovi koji su predstavljeni na svjetskom su slicni, tako ce i nas ukoliko bude nike ili adidas nece puno se razlikovati od ostalih
Sent from space
svi adidas dresovi koji su predstavljeni na svjetskom su slicni, tako ce i nas ukoliko bude nike ili adidas nece puno se razlikovati od ostalih
Sent from space
Odlično!Javster je napisao/la:Znaci prejakoo *o*
Super, bit će i za Saju šuškavac.
Jok eto ovo ozbiljnozmajBosne je napisao/la:Nije to, vidi se da je Photoshop. 100%Javster je napisao/la:Znaci prejakoo *o*
Sent from my LG-E980 using Tapatalk
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Eto, tako lagano i elegantno, bijelo-plava boja sa malo zutom (zlatnom) i cao, dosad najaci "design" sto sam vidio, svaka cast.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Adidasov dizajn je vrlo ruzan uvijek bio u odnosu na Nike.
Velika greska ako je savez zaista izabrao adidas.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Ima jedna caka u svemu tome.Pauk je napisao/la:Adidasov dizajn je vrlo ruzan uvijek bio u odnosu na Nike.
Nike ti da veci ugovor, ali...
Sav prihod od prodanih artikala pripada njima
Dakle, oni daju 3.5 miliona i to je to. Sve sto prodas po Evropi ili vec gdje, uzimaju oni sebi.
Kod adidasa je druga prica. Dobijes manje kesa, ali prihod od prodaje ide Savezu.
Dakle, dizajn je "manje" bitan. Finansije su uvijek na prvom mjestu.
p.s. ovo su informacije koje ja imam.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Ma ko jos Pisca shvata ozbiljno
Zna se sta je Adidas u svijetu sportske opreme. Nike im ne moze ni prismrditi, sto se tice kvalitete, dizajna itd.
Zna se sta je Adidas u svijetu sportske opreme. Nike im ne moze ni prismrditi, sto se tice kvalitete, dizajna itd.
- katalinski
- Kontakt:
pa dosta ljudi gleda da kupi taj dres i da ima dobar ,sto vise, lijep dres...a sad ,savez ce izvuci profit zbog ovog plasamana ,izabrati najpovoljniju ponudu , sumnjam da ce finansijski kiksati...prije cemo mi dobiti ruzan dresromeo je napisao/la:Ima jedna caka u svemu tome.Pauk je napisao/la:Adidasov dizajn je vrlo ruzan uvijek bio u odnosu na Nike.
Nike ti da veci ugovor, ali...
Sav prihod od prodanih artikala pripada njima![]()
Dakle, oni daju 3.5 miliona i to je to. Sve sto prodas po Evropi ili vec gdje, uzimaju oni sebi.
Kod adidasa je druga prica. Dobijes manje kesa, ali prihod od prodaje ide Savezu.
Dakle, dizajn je "manje" bitan. Finansije su uvijek na prvom mjestu.
p.s. ovo su informacije koje ja imam.
Ajvatar
Mislim da nisi sad upravu da ce neko gledat jel to bas lijep dres, bar u ovom slucaju, ovo ce bit prvi "pravi" unikatni dres reprezentacije, dres u kojem ce igrat na svom prvom SP i svako ce htjet da ima taj dres, naravno bilo bi bas iz tih razloga da to bude sto bolji dres, aliiii posto ce se ti dresovi svakako prodavat kakvi god oni bili (mislim na adidasove dresove) mislim da treba gledat na finansiski aspekt ugovora.katalinski je napisao/la: pa dosta ljudi gleda da kupi taj dres i da ima dobar ,sto vise, lijep dres...a sad ,savez ce izvuci profit zbog ovog plasamana ,izabrati najpovoljniju ponudu , sumnjam da ce finansijski kiksati...prije cemo mi dobiti ruzan dres
- sagitarius
- Kontakt:
Onda je tvoj ukus na nuli, al ne pozitivnoj nuli, vec najmanjoj nuli koja postoji.Pauk je napisao/la:Adidasov dizajn je vrlo ruzan uvijek bio u odnosu na Nike.
Ako ti je ovo fin dizajn
onda stvarno ne znam sta da kazem...
pogledaj ljepote ba, mos u grad u njemu ..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- Titova-Juga
- Kontakt:
Adidas mi je vecinom iznad nikea sto se tice dresova, al ovaj mi dizajn nekako nije legao
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
I jedni i drugi imaju i lijepih i groznih dresova. Adidas jos nije objavio dres da valja za SP.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
I Jedni i drugi su ku.ton u poredjenju sa Pumom, barem sto se estetike tice.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Puma ima jedan (dosadan i prosjecan) design i samo stavljaju razlicite boje.Cepi1981 je napisao/la:I Jedni i drugi su ku.ton u poredjenju sa Pumom, barem sto se estetike tice.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Od ovoga bi nam ljepsi bio ovakav dres:sagitarius je napisao/la:pogledaj ljepote ba, mos u grad u njemu

- Donnie Darko
- Kontakt:
Uzme najobicniji i najbezlicniji dres od nikea, a od adidasa stavi jedan od, bas ono specijalnih dresova. Na njegovu zalost zajebao se kod izbora specijalnog dresa, jer ovaj nije pretjerano lijep.
jel neko uočio da na ovoj svečanosti, na reklmanoj tabli za fotografisanje nema LEGEA 
4-IN-A-ROW
- Centre forward
- Kontakt:
Reci mu to u facu pa da posjetiš četu za spasavanje RMU Banovići.Cartman je napisao/la:Puma ima jedan (dosadan i prosjecan) design i samo stavljaju razlicite boje.Cepi1981 je napisao/la:I Jedni i drugi su ku.ton u poredjenju sa Pumom, barem sto se estetike tice.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Kako da nije, pa dovoljno je pogledati Nike i njihove rukotvorine da ti se zgadi pogledati a kamoli obući.Pauk je napisao/la:Adidasov dizajn je vrlo ruzan uvijek bio u odnosu na Nike.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], AnelMid, antisisoja1919, ArtemisFowl, bordobijeli, CAGarfia, Goalgetter, linethreader, newton_heath_lyr, riki46, Rimes87, tuzlanskinacin i 89 gostiju.