FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako igrac moze otici pod ugovorom, moze li neko ta pojasni malo
I da pričaš istinu kada taj klub iz Portugala plati obeštečenje FK Sarajevu onda može ići. Ja znam da vam je vuna nakon svih zadnjih informacija vezane za FKS pa bi vas djelimično i smirilio da ode FK Sarajevu najbolji strijelac ali k..ca grahasuper je napisao/la:ide u Portugal,mojne mi se posle javljati i pitati kako sam znao............pozzz

SRETAN BROJ - 1725
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
ok ti ako ti tako kazes,ja ti kazem info iz usta tvog spo.dir .....pozzzpitic je napisao/la:I da pričaš istinu kada taj klub iz Portugala plati obeštečenje FK Sarajevu onda može ići. Ja znam da vam je vuna nakon svih zadnjih informacija vezane za FKS pa bi vas djelimično i smirilio da ode FK Sarajevu najbolji strijelac ali k..ca grahasuper je napisao/la:ide u Portugal,mojne mi se posle javljati i pitati kako sam znao............pozzz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Kada već barataš informacijama reci nam koliko je obeštećenje od strane Portugalaca za Komazeca ? Kažem ako je istina, nije problem da ide ako će iskeširati veću sumu novca za Nikolu.super je napisao/la:ok ti ako ti tako kazes,ja ti kazem info iz usta tvog spo.dir .....pozzzpitic je napisao/la:I da pričaš istinu kada taj klub iz Portugala plati obeštečenje FK Sarajevu onda može ići. Ja znam da vam je vuna nakon svih zadnjih informacija vezane za FKS pa bi vas djelimično i smirilio da ode FK Sarajevu najbolji strijelac ali k..ca grahasuper je napisao/la:ide u Portugal,mojne mi se posle javljati i pitati kako sam znao............pozzz
SRETAN BROJ - 1725
Hahahhahahahahahhahaha covjek otiso u Lisabon na odmor i slikao se na stadionu,stavio na fb i instagram i mentol zakljucio da ide u portugal 

1946
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
ok mentolu,ocekujem izvinjenje za par dana...............pozzzHead je napisao/la:Hahahhahahahahahhahaha covjek otiso u Lisabon na odmor i slikao se na stadionu,stavio na fb i instagram i mentol zakljucio da ide u portugal
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- Armageddon2012
- Kontakt:
Čitajući ovih 20-tak stranica od juče na ovoj temi,prvi poriv mi je bio da iz pakosti opsujem mater navijačima Sarajeva...onda skontam da sam već desetak puta banovan zbog toga i sad mi preostaju još samo dvije varijante
A-da se grizem u sebi i nadam se da će se i u mom klubu možda desiti nešto slično....nekad...
B-Da se tješim da više volim da Borac ostane ovakav nikakav,ali NAŠ!
Treba vremena da se sve slegne,pa ću vidjeti za koji dan kojoj ću se od ove dvije varijante prikloniti
A-da se grizem u sebi i nadam se da će se i u mom klubu možda desiti nešto slično....nekad...
Treba vremena da se sve slegne,pa ću vidjeti za koji dan kojoj ću se od ove dvije varijante prikloniti

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- moustapha
- Kontakt:
C varijana- Banuj sam sebe.moustapha je napisao/la:Kako nisi nasao C varijantu?

http://www.klix.ba/sport/nogomet/vincen ... /131225018" onclick="window.open(this.href);return false;
Covjek je iskren,to se cijeni.Njegovo razmisljanje je ispravno.
Treba pustiti pola godine da se vidi nacin na koji ce se raditi i hoce li Sarajevo profitirati u rezultatskom smislu jer nismo marketinska agencija nego sportski klub.
Treba pustiti pola godine da se vidi nacin na koji ce se raditi i hoce li Sarajevo profitirati u rezultatskom smislu jer nismo marketinska agencija nego sportski klub.
1946
Head je napisao/la:Covjek je iskren,to se cijeni.Njegovo razmisljanje je ispravno.
Ovde si po meni malo pobrkao stvari.

Jedno bez drugog ne moze a to je - da bez doborg marketinga,nema sponzora,nema love,a time ni rezultata.
Ljudi ne mogu da svate,da se vise ne igra fudbal za raju,za ljubav prema klubu,vec samo za njegovo velicansvo..

Arsenal ti je cist primjer,marketing strasan,love imaju od prodajce igraca al nemaju rezultata.Ja sam ubijedjen da ce sa lovom doci i rezultati jer je ovo kukuruz lige i da je irelevantno praviti neke komparacije Arsenal,engleska liga.Hocu samo da kazem da shvatam navijace ostalih klubova koji kazu da se o uspjesnosti ovog projekta moze pricati tek kad Sarajevo ostvari znacajan iskorak u Evropi.Naravno tu se podrazumijeva dominacija u domacem prvenstvu.amypitar je napisao/la:Head je napisao/la:Covjek je iskren,to se cijeni.Njegovo razmisljanje je ispravno.
Ovde si po meni malo pobrkao stvari.![]()
Jedno bez drugog ne moze a to je - da bez doborg marketinga,nema sponzora,nema love,a time ni rezultata.
Ljudi ne mogu da svate,da se vise ne igra fudbal za raju,za ljubav prema klubu,vec samo za njegovo velicansvo..
1946
http://www.****/sport/fudbal/milijar ... -na-kosevu" onclick="window.open(this.href);return false;
Nesto kontam, ukoliko ovaj Tan bud eozbiljan, Sarajevo bi moglo napraviti iskorak u Evropi. Zamislite da u Sarajevo dodju neke igraci Cardifa na kaljenje
:D:D Moram se presaltat na Sarajevo ! 

Spominjalo se i Sarajevo
Burno u Srbiji, Partizan dovodi bivšeg igrača Crvene Zvezde?
Novi trener Partizana Marko Nikolić u svoje redove želi dovesti bivšeg igrača Crvene Zvezde Marka Vešovića.
Za ovog igrača je svojevremeno bilo zainteresovano i Sarajevo, a Crno-beli su već preduzeli konkretne korake, pa su stupili u kontakt sa agentom ovog igrača.
Burno u Srbiji, Partizan dovodi bivšeg igrača Crvene Zvezde?
Novi trener Partizana Marko Nikolić u svoje redove želi dovesti bivšeg igrača Crvene Zvezde Marka Vešovića.
Za ovog igrača je svojevremeno bilo zainteresovano i Sarajevo, a Crno-beli su već preduzeli konkretne korake, pa su stupili u kontakt sa agentom ovog igrača.
Igraci su najmanja briga , kao i ovogodisnja titula za kratkovidne.
Jer juce je Sarajevo izvojevalo svoju najvecu poslijeratnu pobjedu , cisti racuni i duga ljubav.
Jer kako je konacno raditi u miru bez da citas kako neko zahtjeva raskid ugovora zbog neisplacenih dugova ili tuzi klub cak , dok treci bjeze u drugu Azerbedjansku ligu.
Mogu mislit kako hrpa menadjera sada opsjeda FK Sarajevo sa svojim vedetama..
Uprava sposobna da dovede covjeka teskog 7 milj. u BiH premierligu , vjerujem da je sposobna iznijeti i projekte poput akademije i slicnih.
A nije sa ovim milionima cilj se rasipati za neka imena ili slabiti konkurenciju , nego uspostaviti fukncionalni sistem koji ce zivjeti sa Tanom i bez njega.
Dolaze ljepsi dani.
Jer juce je Sarajevo izvojevalo svoju najvecu poslijeratnu pobjedu , cisti racuni i duga ljubav.
Jer kako je konacno raditi u miru bez da citas kako neko zahtjeva raskid ugovora zbog neisplacenih dugova ili tuzi klub cak , dok treci bjeze u drugu Azerbedjansku ligu.
Mogu mislit kako hrpa menadjera sada opsjeda FK Sarajevo sa svojim vedetama..
Uprava sposobna da dovede covjeka teskog 7 milj. u BiH premierligu , vjerujem da je sposobna iznijeti i projekte poput akademije i slicnih.
A nije sa ovim milionima cilj se rasipati za neka imena ili slabiti konkurenciju , nego uspostaviti fukncionalni sistem koji ce zivjeti sa Tanom i bez njega.
Dolaze ljepsi dani.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Bojim se da te ništa nisam pito...Armageddon2012 je napisao/la:Čitajući ovih 20-tak stranica od juče na ovoj temi,prvi poriv mi je bio da iz pakosti opsujem mater navijačima Sarajeva...onda skontam da sam već desetak puta banovan zbog toga i sad mi preostaju još samo dvije varijante

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
http://sportsport.ba/bh_fudbal/fk-saraj ... ija/120935" onclick="window.open(this.href);return false; 

"Ostvarili smo san dovođenjem jednog od najbogatijih ljudi na svijetu koji se nalazi na Forbesovoj listi. Stavljamo se Tanu na raspolaganje." Hujic A.
kako ovo perverzno zvuci
Pitari se prodali za male pare i stavili na raspolaganje ovom azijatu koji im je otplatio 4 miliona duga. OK, njihova stvar i izbor.
Ali ima tu neka caka, jer niko danas nije lud da daje svoje milione nekom klub za kojeg je tek cuo, da placa necije dugogodišnje dugove tek tako.
Mislim mora se to nekako naplatiti kad-tad.

Pitari se prodali za male pare i stavili na raspolaganje ovom azijatu koji im je otplatio 4 miliona duga. OK, njihova stvar i izbor.
Ali ima tu neka caka, jer niko danas nije lud da daje svoje milione nekom klub za kojeg je tek cuo, da placa necije dugogodišnje dugove tek tako.
A ko se to ne bi prodao da dobije ovakvu ponudu ?let3 je napisao/la:"Ostvarili smo san dovođenjem jednog od najbogatijih ljudi na svijetu koji se nalazi na Forbesovoj listi. Stavljamo se Tanu na raspolaganje." Hujic A.
![]()
kako ovo perverzno zvuci
![]()
I sigurno da će ovaj Tan izvući koristi iz ove saradnje, nije čovjek glup nije džabe milijarder.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Amidzaa, ASD, Bing [Bot], bvsic, Dadox, Google Adsense [Bot], jurisicduska, mosarajvosa83, NeSamSafetee, Rodman, Rule_hz, SamoDaKazeem, Sazg, Seipronto, Sinfoc1986 i 94 gosta.