Koliko zavrsi onaj juce par ?Virtu4l je napisao/la:Može li ovaj Katar natrpati Palestinu, ulog je veliki, domaći teren i puno kvalitetnija ekipa.
Gdje mogu odigrati kosarkase ,imal bet-live ,sportplus ?
Veceras svi glavni igraci preko.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Koliko zavrsi onaj juce par ?Virtu4l je napisao/la:Može li ovaj Katar natrpati Palestinu, ulog je veliki, domaći teren i puno kvalitetnija ekipa.
deno_TM87 je napisao/la: 13:00 Avenir De La Marsa - Olimpiyue Beja 1 1.40 2:3
13:00 Zamalek - Al Masry 1 1.55 2:0
14:00 Esperanse - Lpta Tozeur 1 1.40 4:0
bob je napisao/la:za veceras kontam tri para odigrati da se nadje sta na racunu sutra
New York - Oklahoma-2 mislim da oklahoma uzima lagano ovo vjerovatno sa hendikepom, melo upitan al prepostavljam da ce igrati, oklahoma proslu izgubila protiv toronta a danas ocekujem da se vrate pobjedom..
nisam jos odlucio al razmisljam da uzmem Duranta under 28 i R.Westbrook (Oklahoma) preko 22,5 jer mislim da ce ova utakmica biti u jednom smjeru tj. deranje oklahome pa valjda budu poslije malo i odmarali igrace , duranta under nek dadne 20+ poena veceras al nek ostane ispod, Westbrook preko jer NY lose brani PG pa mislim da bi veceras wes. koji je inace u dobroj formi u posljednje vrijeme mogao ovo prebaciti prije posljednje cetvrtine...
C.Boozer (Chicago) (16,5) - ne volim ga igrati al zbog ovakve ponude mislim da bi veceras mogao on ici preko, prepostavljam da ce teletovic na boozera ici iskreno slabo sam gledao bullse ove sezone kao i netse prije svega sto im je katastrofa igra, bulsi imaju malu bolnicu kod sebe veceras im nece biti denga jos nekoliko od ranije povrjedjenihg igraca tako ocekujem da boozer uzme vise suteva a realno preko teletovica ako ga on bude cuvao moze ladno otici preko ove granice..

Zar I u njih ima sad toretro je napisao/la:Igra li neko u formuli preko racuna? U kladionici se uplati na racun kao u premieru ili?
Nema to u Formuli nit' je ikad bilo..retro je napisao/la:Igra li neko u formuli preko racuna? U kladionici se uplati na racun kao u premieru ili?
ne moze kod njih. moze se samo online kladiti na Bingo i one dzukele kod njih, i ja sam pitao pa mi tako rece seka sto radiretro je napisao/la:Igra li neko u formuli preko racuna? U kladionici se uplati na racun kao u premieru ili?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.