Jesu li to ti sa pobjedničkim duhomNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Isakovic,Pehilj i Osmanhodzic najvjerovatnije. Nije 100% ali bi trebali
Pa ovo je strašno. Ako oni sa Isakovićem odu u Evropu ja ću sa fićom na mjesec.
Jesu li to ti sa pobjedničkim duhomNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Isakovic,Pehilj i Osmanhodzic najvjerovatnije. Nije 100% ali bi trebali
A brate ko navikli mi na dobra pojacanjadime je napisao/la:Jesu li to ti sa pobjedničkim duhomNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Isakovic,Pehilj i Osmanhodzic najvjerovatnije. Nije 100% ali bi trebali![]()
Pa ovo je strašno. Ako oni sa Isakovićem odu u Evropu ja ću sa fićom na mjesec.
Tako je zizu. Yebali ih polovni igraci. Ulozit u omladinski pogonzizu1991 je napisao/la:Trpanje polovnjaka u klub ništa novo neće donijeti. Lafo, furamo se na Kup, a dolaze igrači ograničenih mogućnosti. Pa ako ne možeš dovesti kvalitetnog igrača za ove uslove, bolje te pare koje si mislio dati tom anonimusu uloži u omladinski pogon, a ne da yebajemo mame kad vidimo koga su doveli, naravno, po demonstraciji kvaliteta na zelenom travnjaku ovih kvalitetnih igrača.
Jbg, nije toliko poznat da imaju podaci, koja mu je jača noga, koja ne, i da li obje služi.Titova-Juga je napisao/la:Igra li ovaj dojmlivog imena s obe noge ili ko nas Zvonic bez ijedne

i jedno i drugo, piše ti gore u tekstu. ovo je dobro iz razloga što se sponzori preko Veleža, koji je brend, žele dalje probijati i na druga potencijalna tržišta, što u prevodu znači, da Velež više neće imati problema s novcem kao nekada, kada su sponzori bježali od njega kao da je šugav.nem73 je napisao/la:upravljanje klubom ili ti samo pravo glasa?
pravo glasa u svakom slucaju, poslovni faktor je vrlo bitan u modernom dobu fudbala!
Trenutno korisnika/ca: Zaboljesutra i 1 gost.