Forumaš godine 2013. - Boccaccio
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: Izbor forumaša godine 2013. - FINALNA ANKETA
Ja bih glasao za xaviestu i madridista, ali evo nema ih, al imaju najbolji ukus pa eto. 
...Život za Široki...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moguće da sam sve od toga - al' jedno definitivno nije moguće (to ti može potvrditi sam @Duke) - nema teorije da mene neko ili nešto može uvrijediti preko facebooka ili kojekakvih foruma. Teško me uvrijediti i "oči u oči", kamoli pomoću tastature i miša.Neutral je napisao/la:Monolog, najveći ulizivač kojeg je forum vidio. Očigledno da su ga moje riječi zabolile kada sam to javno napisao jer ga poznajem od prvog posta. Za mene čisti primjer asslickera na forumu.
Ostalo si pogodio.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Samo mi jedno nije jasno, jeli asslicker uvreda? Ako jeste, pravila su jasna, dva puta po 45 minuta, plus sudijska nadoknada, ili kako kaže gospodin Sušec - zaustavno vrijeme 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Monolog - Duke.. Sad Neretva vec postaje bistrija...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
e nećemo se lagat', mene si banovo jer sam ti rek'o da ti je avatar ružanMonolog je napisao/la:Moguće da sam sve od toga - al' jedno definitivno nije moguće (to ti može potvrditi sam @Duke) - nema teorije da mene neko ili nešto može uvrijediti preko facebooka ili kojekakvih foruma. Teško me uvrijediti i "oči u oči", kamoli pomoću tastature i miša.Neutral je napisao/la:Monolog, najveći ulizivač kojeg je forum vidio. Očigledno da su ga moje riječi zabolile kada sam to javno napisao jer ga poznajem od prvog posta. Za mene čisti primjer asslickera na forumu.![]()
Ostalo si pogodio.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
kod admina je najbolji avatar 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Vidi ih sto se svadjaju. Hoce li to pobjednik dobiti nagradu kakvu?
Nisam ocekivao ovo od Neutralnog. Zasluzio je malo respecta zbog ovog poteza.
Sto se tice rezultata glasanja.
MaGiCa je ubjedljivo najbolji forumas od ponudjenih. Poslije njega moze Duke. Izgleda da neki gledaju stil pisanja, nema veze sto su uglavnom napisane gluposti.
I sta Virtuelni radi ovdje? Obicni provokator. Mislim, ja bi mu dao glas prije nekih ovdje, ali mi nije jasno da su drugi glasali za njega.
I samo da posjetim Bauernovce da se aktiviraju oko glasanja za kantu. Trebalo bi poceti ubrzo.
Nisam ocekivao ovo od Neutralnog. Zasluzio je malo respecta zbog ovog poteza.
Sto se tice rezultata glasanja.
MaGiCa je ubjedljivo najbolji forumas od ponudjenih. Poslije njega moze Duke. Izgleda da neki gledaju stil pisanja, nema veze sto su uglavnom napisane gluposti.
I sta Virtuelni radi ovdje? Obicni provokator. Mislim, ja bi mu dao glas prije nekih ovdje, ali mi nije jasno da su drugi glasali za njega.
I samo da posjetim Bauernovce da se aktiviraju oko glasanja za kantu. Trebalo bi poceti ubrzo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
to se zove spinovanjeGreivis je napisao/la:Izgleda da neki gledaju stil pisanja, nema veze sto su uglavnom napisane gluposti.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ne znam ni ja otkud ovdjeGreivis je napisao/la:I sta Virtuelni radi ovdje? Obicni provokator. Mislim, ja bi mu dao glas prije nekih ovdje, ali mi nije jasno da su drugi glasali za njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
dusseldorf
- Kontakt:
nisam kompetentan da komentarisem jer nisam bas toliko upucen u sve ovo samo cu reci jedno:i mene je gdin.monolog bez razloga banovao,ali halalio sam muiVar je napisao/la:e nećemo se lagat', mene si banovo jer sam ti rek'o da ti je avatar ružanMonolog je napisao/la:Moguće da sam sve od toga - al' jedno definitivno nije moguće (to ti može potvrditi sam @Duke) - nema teorije da mene neko ili nešto može uvrijediti preko facebooka ili kojekakvih foruma. Teško me uvrijediti i "oči u oči", kamoli pomoću tastature i miša.Neutral je napisao/la:Monolog, najveći ulizivač kojeg je forum vidio. Očigledno da su ga moje riječi zabolile kada sam to javno napisao jer ga poznajem od prvog posta. Za mene čisti primjer asslickera na forumu.![]()
Ostalo si pogodio.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Izbor najboljeg lizatora s... e tu bi bilo kandidata vise nego u ovoj zemlji politicara
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
@formance je po meni najkvalitetniji forumas. Da se ovdje tenis prati kao nogomet , vjerovatno bi pomeo konkurenciju. 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Upravo to! Taj ima tenis u malom prstugeoxx je napisao/la:@formance je po meni najkvalitetniji forumas. Da se ovdje tenis prati kao nogomet , vjerovatno bi pomeo konkurenciju.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
hampa oko nagrade 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Consigliere
- Kontakt:
Citam, i ne vjerujemLenBias je napisao/la:hampa oko nagrade
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Samo se vi sekajte, dok dođe Mona, samo će počet' sijevat ono "7 komada, to je naša nada" 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Eh, Monolog je još kamilica.iVar je napisao/la:Samo se vi sekajte, dok dođe Mona, samo će počet' sijevat ono "7 komada, to je naša nada"
Ja bi tebi uvalio ban da više nikad ne pišeš ne na ovom forumu već na netu uopće. Znaš biti toliko naporan i dosadan.
Ko dijareja.
Ti i onaj Cautinho, više vas ni ne razlikujem.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Sreća pa nemaš te "svjetske" ovlasti dečko.
I hvala ti što pratiš šta ja pišem, pa bi me zbog toga banovao. Usput to uvaljivanje (čega već) ostavi sebi, godit' će ti svakako, što god to bilo.
Također, svaka tebi čast kao ličnosti, kad poznaš nekoga toliko lično preko foruma, a nisi ga nikad upoznao. Možda sam ja tebi dosadan na forumu, možda ti meni djeluješ malo gay, a možda to u biti uopće nije tako u stvarnosti. Razmisli... I da, ako se nađeš uvrijeđen u ovom postu, onda si gori od kamilice, jer ćeš iskoristiti krajnje kukavički način rješavanja u forumskoj diskusiji
I hvala ti što pratiš šta ja pišem, pa bi me zbog toga banovao. Usput to uvaljivanje (čega već) ostavi sebi, godit' će ti svakako, što god to bilo.
Također, svaka tebi čast kao ličnosti, kad poznaš nekoga toliko lično preko foruma, a nisi ga nikad upoznao. Možda sam ja tebi dosadan na forumu, možda ti meni djeluješ malo gay, a možda to u biti uopće nije tako u stvarnosti. Razmisli... I da, ako se nađeš uvrijeđen u ovom postu, onda si gori od kamilice, jer ćeš iskoristiti krajnje kukavički način rješavanja u forumskoj diskusiji
ako bi glasao za neki kvalitet bilo bi tu puno kandidata...
zato ja neću da budem objektivan...
evo ide glas virtu4l.... kad već nema lenbiasa, otelo, dex, legenda, i drugih kolega trolova, zlatnih dječaka ovog foruma... pravda za nas trolove i spammastere
zato ja neću da budem objektivan...
evo ide glas virtu4l.... kad već nema lenbiasa, otelo, dex, legenda, i drugih kolega trolova, zlatnih dječaka ovog foruma... pravda za nas trolove i spammastere
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Wilshere10 i 11 gostiju.