Forumaš godine 2013. - Boccaccio
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Izbor forumaša godine 2013. - FINALNA ANKETA
Osta Neutralni bez titule. Loša predizborna kampanja 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nadam se da će Manijaci opet navalit.Sramota da uzme neko od ove trojice.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Magičnom glas- ubjedljivo najbolji forumaš.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nema nas mnogo u polusezoni.Kawhi je napisao/la:Nadam se da će Manijaci opet navalit.Sramota da uzme neko od ove trojice.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@monolog, kad već ljiljana nema..

Jos par forumasa je trebalo izboriti mjesto ovdje ali moj glas bi i dalje isao riu.
Lik dominira temama serije i film i na svim mogucim temama na svim zabitima foruma.
Ostali su svi odlicni (osim boccacia al za njega ne mogu govoriti nista jer ne citam temu Zelje) i spadaju u sami vrh forumske elite.
Lik dominira temama serije i film i na svim mogucim temama na svim zabitima foruma.
Ostali su svi odlicni (osim boccacia al za njega ne mogu govoriti nista jer ne citam temu Zelje) i spadaju u sami vrh forumske elite.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Consigliere
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je jedini forumash od kojeg ima neke koristi. Izbacuje interesantne tabele, clanke, snimke... Osim njega, onaj lik na tenisu (mrsko mi sad traziti nick), svaka cast za znanje i volju za kucanje.
Sve ostalo, nidje veze...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- vendeta1921
- Kontakt:
5b Boccacio
4b Duke of Wellington
3b Magica
2b Neutral
1b Rio Ferdy88
4b Duke of Wellington
3b Magica
2b Neutral
1b Rio Ferdy88
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=4065" onclick="window.open(this.href);return false;Consigliere je napisao/la:rio_Ferdy88 je jedini forumash od kojeg ima neke koristi. Sve ostalo, nidje veze...
Ovo gore je sportski leksikon u pravom smislu te riječi i treba ga postaviti na naslovnicu ss.ba, a tabele, članci, snimci, sve je to copy/paste.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Glasao za neutrala. Rio pojma nema. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
+1Consigliere je napisao/la:rio_Ferdy88 je jedini forumash od kojeg ima neke koristi. Izbacuje interesantne tabele, clanke, snimke... Osim njega, onaj lik na tenisu (mrsko mi sad traziti nick), svaka cast za znanje i volju za kucanje.
- the scouser
- Kontakt:
Ne znam šta je to konkretno kod @Neutrala što bi ga ubacilo u ovo društvo, njegovi postovi su uglavnom neki presjek i kompilacija onog što je već rečeno ili od ranije opštepoznato. Nikakve nove informacije za jednog prosječnog forumaša Dakle taj neki sadržajni, vjerovatno najbitniji kriterij uopšte ne ispunjava, a nije baš ni da ima nekog stila pisanja,ili humora u izražavanju koji bi ga izdvojio iz mase.
Ništa lično ali vidim da je preuzeo neku konduktersku ulogu, pa rekoh da mu dam objektivno mišljenje , da vidi na čemu je.
Ništa lično ali vidim da je preuzeo neku konduktersku ulogu, pa rekoh da mu dam objektivno mišljenje , da vidi na čemu je.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
poništite izbore, predaleko je ovo otišlo 
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- Consigliere
- Kontakt:
OK, citao sam njegovu kolumnu redovno, ali cini mi se da je prestao biti aktivan ili ga ja nekako uvijek promasimVirtu4l je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=4065" onclick="window.open(this.href);return false;Consigliere je napisao/la:rio_Ferdy88 je jedini forumash od kojeg ima neke koristi. Sve ostalo, nidje veze...
Ovo gore je sportski leksikon u pravom smislu te riječi i treba ga postaviti na naslovnicu ss.ba, a tabele, članci, snimci, sve je to copy/paste.
Svakako jedan od boljih forumasa.
Sama cinjenica da nema potrebe vise otvarati portal, jer vecinu informacija imas upravo na podforumima koji te interesuju, upravo zahvaljujuci @riu...
Sigurno da je rio kvalitetan, ali eto, da se ne zaboravi da imamo još kvalitetnih forumaša 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Consigliere
- Kontakt:
Ima ih sigurno, evo recimo @boccacio, covjek je prof.dr. za Zelju, ali recimo kakve koristi ja imam od njega, lupam, na filmu? @rio je svestran, i zato je najboljiVirtu4l je napisao/la:Sigurno da je rio kvalitetan, ali eto, da se ne zaboravi da imamo još kvalitetnih forumaša
Tacnije kakve koristi od njeg na bilo kojoj drugoj temi?Consigliere je napisao/la:Ima ih sigurno, evo recimo @boccacio, covjek je prof.dr. za Zelju, ali recimo kakve koristi ja imam od njega, lupam, na filmu? @rio je svestran, i zato je najboljiVirtu4l je napisao/la:Sigurno da je rio kvalitetan, ali eto, da se ne zaboravi da imamo još kvalitetnih forumaša
To je isto da u takmicenju za nakompletnijeg naucnika pobjedi onaj koji se razumije samo u hemiju (lupam).
Na kraju krajeva boli me Rac ko ce da pobjedi,ali eto onako kazem.
Ma ovdje je svakako sve riješeno. Drama je na izboru za kantu godine, situacija k'o u Premiershipu, svi su u dva boda 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne treba otpisati titovog jugu, još ako skontaju navijači Zrinjskog da postoji ova anketa mogao bi lahko osvojiti taj prestižni trofej.
DRUG NEBI TI PUNCA