Reggie zaista dobru utakmicu igra. Mirza odlično krenuo, šteta za dva rana faula. Igrao je odličnu odbranu, jedna pogreška u napadu, te jedna trica. Siguran sam da će opet ući u drugom dijelu 2\4. Sretno Mirza.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Ljudi se ne pravdaju a napišu esej
Cry a lot.
Reggie zaista dobru utakmicu igra. Mirza odlično krenuo, šteta za dva rana faula. Igrao je odličnu odbranu, jedna pogreška u napadu, te jedna trica. Siguran sam da će opet ući u drugom dijelu 2\4. Sretno Mirza.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Haj dosta te ba, il prati utakmicu il suti..grgr je napisao/la:Pa kazem ti dogovorio kidd sa sudijama jer je iz bosne teletovicnerkolfc je napisao/la:Pa svi znaju da se to desava i da je zbog toga otisao na klupu, rasprava je bila oko toga da drugi faul nije trebao biti sviran, a sviran mu je. Citas li ti ista?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ti nisi dobar, svaki put se nadje jedan da pametuje i baca ublehegrgr je napisao/la:Pa kazem ti dogovorio kidd sa sudijama jer je iz bosne teletovic
evans samo skace, nista vise, beskoristan kako u napadu tako i u odbrani
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
mulumbu1921
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nekim ljudima treba zabraniti pristup internetu.
Kako je Livingston svojremeno mogao biti visok pik na draftu, razumijem povreda i sve, ali...
Kako je Livingston svojremeno mogao biti visok pik na draftu, razumijem povreda i sve, ali...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- storm_raider
- Kontakt:
Imao je jednu od najgorih povreda u historiji lige, inace ogroman potencijal.Bosniacum Lilium je napisao/la:nekim ljudima treba zabraniti pristup internetu.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ma daj baaaaaaaaaaaaaaa
e moj sudec
mirza dragi šta ti je?
Ako je ovo bio faul, onda stvarno ne znam 
Smijesno...
nema ovo smisla, jede i boozera i gibsona i sviraju mu ovakve faule, fuj
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
sta mu je svirao, nisam vidio
joj kad mi se ovako usere ćejf, J*** ti državu i lične .. najviše me nervira što je odlično počeo tekmu, pa onda bum tri lične 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
hahaha izjeba ga sudija..al ovo je smijesno, onaj majmun kad ga ne obori laktom u borbi za poziciju-nema faula a ovaj ga rukom docekao - faul ...smijesno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.