Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Čuva najbolje, napisao sam ranije da ako većeras ne zabije preko 20 poena neće nikad u Nets-ima ali dobro treba uzeti sve okolnosti, faulove, uništavanje od strane Bulls-a bez dva najbolja igrača.
Mirza uz Deron-a najbolji na terenu i sljedeću bi opet trebao početi u prvoj petorci.
Mirza uz Deron-a najbolji na terenu i sljedeću bi opet trebao početi u prvoj petorci.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sreli su se nedavno. Knicksi ih nabili 30tak razlikeJTS je napisao/la:kakav će to biti meč kad se oni sretnuDonnie Darko je napisao/la:Gori su od Knicksa.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
sreli se unistili ih knicksi 30 razlikeJTS je napisao/la:kakav će to biti meč kad se oni sretnuDonnie Darko je napisao/la:Gori su od Knicksa.
- Donnie Darko
- Kontakt:
I bolje je da ne ulazi. Ovako je ostavio mozda i najbolji dojam od svih igraca Netsa, glupo bi bilo da sad udje i da sjebe bezveze procente suta.
edit: evo igra ipak.
edit: evo igra ipak.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ima tu istine ali treba priznati da ih prate veliki pehovi sa povredama bitnih igraca, evo i sad Lopez out do kraja sezone. To je veliki hendikep.darker10 je napisao/la:Terry,Pierce,Garnett.Sve su to potroseni igraci,ne bi oni meni ni minute igrali.Garnet jos i pogodi nesto,a oni levati nista.U odbrani su katastrofalni.Kud ces dalje kad im je Teletovic najbolji odbrambeni igrac,a to mu je najslabiji dio igre.
Nece Kidd dobiti nogu, ne vjerujem. On je legenda kluba a plus imao je te pehove.
3 igraca sama na sutu Johnson ide sam i fula
a dobro, valjalo bi da se sretnu sad, kad su očajni i jedni i drugi, baš ne znaš koji su goriBosniacum Lilium je napisao/la:sreli su se nedavno. Knicksi ih nabili 30tak razlikeJTS je napisao/la:kakav će to biti meč kad se oni sretnuDonnie Darko je napisao/la:Gori su od Knicksa.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
15 bravo mirza ajmo jos koji.
pumpaj svoje brojeve mirza, boli te briga, kad svi mogu mozes i ti jer si od velike vecine bolji igrac
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Joe iso only Johnson 
johnson ga ne bi majki vlastitoj dodao
Mislim da se vec moze govoriti o tome da Mirza nema s kim igrati.
RASPAD SISTEMA
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Johnson samo jos jedan prosjecan igrac koji misli da je Lebron
svidja mi se sto Mirza nije vcrs nista fulio pod kosem
johnson je igracina i vjeruj mi da ovo sto radi radi samo iz razloga sto i sam vidi kako nema smisla, kada ostali ne igraju kako treba, glupiraju se i glume neke mangupe zasto ne bi i on, pa pogledaj kakvu platu ima, moze raditi ovo bez ikakve brige da ce mu se nesto lose u buducnosti desiti zbog toga, volio bi da i mirza ovako igra kada vidi da nema sanse da tim uradi nesto vise ali nije on toliko otresit i bezobrazan
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
neće Johnson dopustit' da neko bude ispred njega po broju poena, pa to ti je ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Donnie Darko
- Kontakt:
ups, ovo nije niko vidio
dobro je, vratio mu je odma
dobro je, vratio mu je odma