Mirza dobar,moglo bi se reci i odlican za ostatak ekipe,17 poena
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Kriv je i Kidd,ali vala i igraci,druga postava je totalno slabo odigrala,ima vremena za napredak cjelokupnog tima ,Kidd je tek poceo trenirati ekipe pa sad kako ce uspjeti vidjeti cemo...
Odlicna partija Mirze, poraz Netsa. Stvarno je steta sto su mu rano svirali faule, koje usput receno malo poznatijim igracima nikad ne bi bili svirani. Veceras je bio zreo za 20+ al neda se. Fakat sto neko rece kakva je to NBA ekipa gdje Mirza igra najbolju odbranu. Veceras je msm sa Deronom podijelio ulogu najboljeg strijelca kod Netsa, sto dovoljno govori koliko im znaci na obje strane terena, ali ne moze sam.
Blatche 1/11, Pierce ne moze bazen pogodit, proslu utakmicu 0 poena, veceras takodjer kriminalan. I onda kao slag igrac koji mi najvise ide na qrac. Joe Johnson tacno rodjenoj materi ne bi dodao. Znaci 3 igraca slobodna sutu i frajer ide sam kroz cijelu odbranu i naravno fula i tako par puta. Imaju dobre igrace koliko-toliko, ali bez odbrane nece nigdje stici.
Blatche 1/11, Pierce ne moze bazen pogodit, proslu utakmicu 0 poena, veceras takodjer kriminalan. I onda kao slag igrac koji mi najvise ide na qrac. Joe Johnson tacno rodjenoj materi ne bi dodao. Znaci 3 igraca slobodna sutu i frajer ide sam kroz cijelu odbranu i naravno fula i tako par puta. Imaju dobre igrace koliko-toliko, ali bez odbrane nece nigdje stici.
Neutral je napisao/la:@Lumani
Ima prolazna i neprolazna, treće nema![]()
I ne znam šta se dešava sa slobodnim bacanjima, očajan je u tom segmentu igre.
Bio je dobar
syebale su ga one lične na početku.. da nije toga bilo, sigurno bi bilo više minuta, oborio bi i career high a moguće da i netsi ne bi izgubili..
- Ponos Torina
- Kontakt:
Steta sto nije pogodio ono dodatno bacanje
Dobra partija Mirze nadam se da ce tako i nastaviti...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Naivno do prve tri licne, za jos jednu je imao srece. Kad se tekma lomila celo izvadi najbolje igrace, i to je to. Tesko se pise NETSIMA.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
de nam video napravite da se malo oraspolozim
ma hajde, bitno je da Mirza koristi svoje minute, pa ako Kidd dobije otkaz, u šta uopšte ne vjerujem jer ga je Billy King jako želio, bilo bi zainteresovanih klubova za trade
to kažem jer se nikad ne zna kako bi neki novi trener računao s Mirzom, itd, itd
tako da, mislim da se može reći da je ovo za Mirzu win-win situacija, kako god okreneš
to kažem jer se nikad ne zna kako bi neki novi trener računao s Mirzom, itd, itd
tako da, mislim da se može reći da je ovo za Mirzu win-win situacija, kako god okreneš
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
http://freshpress.info/index.php/sport- ... o-startera#" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Sabinho je napisao/la:Naivno do prve tri licne, za jos jednu je imao srece. Kad se tekma lomila celo izvadi najbolje igrace, i to je to. Tesko se pise NETSIMA.
Upravo to ja nekontam, zasto vadi najbolje, kad se tekma lomi ?
zato sto je po svemu sudeci nula kao trenerVolvic je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Naivno do prve tri licne, za jos jednu je imao srece. Kad se tekma lomila celo izvadi najbolje igrace, i to je to. Tesko se pise NETSIMA.
Upravo to ja nekontam, zasto vadi najbolje, kad se tekma lomi ?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Williams i Lopez su srz ove ekipe, dva najbitnija igraca. Sada kada nema Lopeza jednostavno se mora davati veca minutaza Williamsu i Garnettu.
Razumijem da su Pierce i Garnett stari i da nemaju toliko snage ali ne moze biti da njih dva igraju po 15-20 minuta od 48. Ili da glavni igrac Williams igra 30 minuta. Treba staviti Livingstona, Terryja i Evansa na minimalnu minutazu te rotirati Garnetta, Teletovica, Blatchea i Palumleea na 4 i 5. A Piercea na 30 minuta, Andersona na 15. Williamsa na 40 kao sto rade Knicksi sa Anthonyem.
Razumijem da su Pierce i Garnett stari i da nemaju toliko snage ali ne moze biti da njih dva igraju po 15-20 minuta od 48. Ili da glavni igrac Williams igra 30 minuta. Treba staviti Livingstona, Terryja i Evansa na minimalnu minutazu te rotirati Garnetta, Teletovica, Blatchea i Palumleea na 4 i 5. A Piercea na 30 minuta, Andersona na 15. Williamsa na 40 kao sto rade Knicksi sa Anthonyem.
haman sam ja jedini kome su gotivne ove majice 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Vrhunska partija Telke.. mnogo bolje nego prije, sad hoće pljunut, hoće uć pod koš, sve radi 
U odbrani fenomenalno, faulovi su postojali, možda onaj drugi nije al eto.. malo još agresivnosti kod skoka(zbog tog ga je i Taj stavio na poster) i to je to..
samo u napadu, upadoše mi u oko oni 'mehki' blokovi.. jednom ga Butler baš pronese, a i Dunleavy jednom mislim, malo još čvrstoće i to je to..
uglavnom fenomenalna partija, i pokazao je da bez problema može zabijat 15-20 poena ppg
U odbrani fenomenalno, faulovi su postojali, možda onaj drugi nije al eto.. malo još agresivnosti kod skoka(zbog tog ga je i Taj stavio na poster) i to je to..
samo u napadu, upadoše mi u oko oni 'mehki' blokovi.. jednom ga Butler baš pronese, a i Dunleavy jednom mislim, malo još čvrstoće i to je to..
uglavnom fenomenalna partija, i pokazao je da bez problema može zabijat 15-20 poena ppg
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kakva je furka sa ovim dresovima ili majicama?
Na kraju bi Mirza mogao postati najbolji igrac Netsa, bas kao sto je bio u Caji.
Samopouzdanje mu je sve vece i vece a igra je sve bolja.
Ako nastavi sa ovakvom minutazom mozemo uskoro ocekivati i 20+ poena.
Na kraju bi Mirza mogao postati najbolji igrac Netsa, bas kao sto je bio u Caji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Cristmas EditionOmerbavarac je napisao/la:Kakva je furka sa ovim dresovima ili majicama?![]()
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Njemu je preblizu ono, treba on slobodna izvodit sa ong mjesta gdje se trice pocinje racunatNeutral je napisao/la:@Lumani
Ima prolazna i neprolazna, treće nema![]()
I ne znam šta se dešava sa slobodnim bacanjima, očajan je u tom segmentu igre.
Dobra partija Mirze, Netsi ocajni. ovo je katastrofa. Kidd broji zadnje dane
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Ima li klip sa svim poenima 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.