seldo je napisao/la:Neznam bezze gluposti valjate,Ciro je dokazano trenersko ime...uostalom jedino ga mi ovdje blatimo,odnosnoa ja nemam apsolutno nista covjeku progovorit....pa neznam koje u zadnja 2 mjeseca nesto lose rekao o njemu opcenito kao treneru....pa svi ga hvala a samo "MI" nesto seremo covjeku,pa zamisli onda ako izgbimo od Belgije pa bit ce onda najveci izdajnik,lopov,supak itd....daj pustite malo covjeka daj te malo realnosti ubacite u ove komentare....
Druga stvar svo oni koji Bolica fale ,samo su vam reci procitajte knjgu "10 godina Nogometnog Saveza odnosno knjiga se zove Od Tirane do Marakane",vidjet ce te kakav je Bolic igrac i sta je sve radio zajedno u suradnj sa Savezom,pa on je Barbareza i Salihamidzca na prvim okupljnjima samaro i pljuvao.....Bio je cijelo vrijemu suradnja sa svima iz Saveza i njihov saucesnik u svim akcijama u to sam siguran....Pa trebo je pravdu ganjat kao i Kodro i oprostit se nakon 10 utakmica,pa Kodro je skontao da ovdje svak svakog j... i nije zelio da bude jedan od njih(saveza)....Njmu svaka cast ,a Bolic,njega vise nezelim da komentarisem "pravi sminker"......pozzzzz
Za samaranja malo provijeri koje koga samarao

a drugo Bola je sa bracom uvijek bio nerazdvojan to je i Braco rekao.
Taj sminker je zabio za nasu repku 24 gola ubjedljivo najvise a kad je zavrsio karijeru bez ijednog pheninga i iz svog dzepa placao putovanja i smjestaj za razgovore sa nasim igracima kad je bio saradnik sa kodrom.
jedini se drznuo da menadzere i foteljase ili guzase istjera iz autobusa gdje se nalazila BIH repka i poslao ih taxijem da idu u obliznje hotele.
Ova me prica podsijeca na jednog jarana iz bugojna kad smo bili zajedno na tekmi na B.P u zenici protiv Spanije 2004.
Ebe jaro mamu i familiju Boli na tekmi sve do onog njegovog gola.Kad bolic kasiljasa prevede zednog preko vode
jaro ubjedljivo najglasniji-,,joooooooooj Bola ti si Tito nas