Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- thekoplegend
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
[youtube][/youtube]
Sutra hrabro na nepokoreni Etihad!
Sutra hrabro na nepokoreni Etihad!
- thekoplegend
- Kontakt:

Prema tvrdnjama ‘Footbal Web Pagesa’, ‘Redsi će na čelu tabele ostati i na kraju sezone.
Naime, na osnovu detaljnih statisitičkih kalkulacija u okviru kojih je, na osnovu dosadašnjih postignutih, primljenih golova, kao i forme na domaćem i gostujućem terenu, napravljena simulacija i predviđanje u vezi s tim kako će se okončati sezona.
Znam da ovo nista ne znači, ali lijepo je vidjeti kako nas svi uvrstavaju u sami vrh!

City 114 golova 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Prema ovom opstanak je vec sad siguran 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sto si stavio tu tabelu, sad će pametnice doći i reći kako smo se mi previše digli i kako očekujemo titulu 

Ja te volim, volim Željo..
- thekoplegend
- Kontakt:
E vidiš nisam o tome razmislj'o. 
Btw neopisivo mi je drago vidjeti da se on vratio treninzima.

Btw neopisivo mi je drago vidjeti da se on vratio treninzima.

http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... rs-of-2013" onclick="window.open(this.href);return false; nisam vidio jel iko postavljao, al eto neki blooperi iz 2013 

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Maddock following Barrett in saying Suarez has a £100m clause only available to foreign clubs.

Kako je Suarez smijsan kad govori svim SHHH.. na kraju

Zadnja izmjena: nerkolfc, dana/u 25 dec 2013, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Jest mi zao Coatesa, kako ga Cou nenamjerno isfura na krajuThunder93 je napisao/la:http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... rs-of-2013 nisam vidio jel iko postavljao, al eto neki blooperi iz 2013

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Baš to gledam sad hhahahha, imamo pravo neozbiljnu raju u ekipigaston je napisao/la:Jest mi zao Coatesa, kako ga Cou nenamjerno isfura na krajuThunder93 je napisao/la:http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... rs-of-2013 nisam vidio jel iko postavljao, al eto neki blooperi iz 2013![]()

Klopp for the kop!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Odlična vijest za Salaha ukoliko je provjereno. Strašan igrač, mislim da će se odlično uklopiti. Još Regesa i lijevog beka po želji generala pa da ganjamo visoko mjesto. 

Malo bre ovih 7m.
Sto se klauzule tice sa Suareza, bar se svi slazu da je negde preko 100m.

i ja sam procitao da se spominje cifra od 7m za salaha, to bi tek bilo ekstraParadajz je napisao/la:Malo bre ovih 7m.![]()

Evo novinar Guardiana kaže da će Flanno igrati sutra. Super vijest.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
- Kontakt:
Pred Totenhem sam bio totalni pesimista i uvjeren u ubjedljiv poraz,a sutra nisam ponajvise zbog dobrih igara u zadnje vrijeme i vanzemaljca Suareza.Mada i bod je dobar sutra i mislim da su vece sanse protiv Celsija,nego sutra,ali hajde vidjet cemo.Definitvno su slabiji bez Augera i Zabalete i daj Boze da stavi Edina 

8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Ako iko u ovom trenutku moze zaustaviti City na njihovom onda je to Liverpool, u odlicnoj ste formi, imam osjecaj da Suarez moze zabiti 2+ kome god hoce, odbrana je znala kiksirati ali cijela ekipa ulazi u jedan konstantan ritam tako da bi i "zadnja 4" trebala pokazati odredjenu dozu sigurnosti. Bit` ce sigurno zanimljiv derbi. Onako, po osjecaju, tipujem na vas.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ma i Dzeko uvijek nekako zabije protiv nas, prošle godine na Etihadu i pretprošle na Anfieldu u kupu. Samo druga je to ekipa bez Aguera, ali opet kad se u obzir uzme činjenica da boda nisu izgubili kući ove sezone onda je i remi ko svemir 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Dzeko kad god je zabio protiv nas City nije pobijedio,tako da se nadam njegovom golu.neurofunk je napisao/la:Ma i Dzeko uvijek nekako zabije protiv nas, prošle godine na Etihadu i pretprošle na Anfieldu u kupu. Samo druga je to ekipa bez Aguera, ali opet kad se u obzir uzme činjenica da boda nisu izgubili kući ove sezone onda je i remi ko svemir
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kamo sreće da i Negredo i Džeko počnu, tada su katastrofa i ne mogu da sastave kvalitetan napad. Ipak mislim kako će samo Negredo početi. Da li je vrijeme da neko napokon skine City kući?

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Danas nam remi ne gine ,moja prognoza 1-1,mada bih ja volio da bude 1-3 za nas,ipak smo bolji 

ovako nekako bi trebalo izgledati danas

ovako nekako bi trebalo izgledati danas
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.